Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
karolka slicznie wygladalas 🙂
5kg 😮 o matko
mnie tak nie lapie jedynie co na noc czuje jak by sie tak lydki naciagaly mialam brac magnez ale zrezygnowalam bo z rana biore zelazo na wieczor witaminy i do tego jeszcze magnez wydawaje mi sie za duzo tego
ciekawe jak tam natalia

Dzieki 😘 Emi mi sie tez tak lekko łydki naciagaly, ale w koncu mnie dopadlo 🤨

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
inirtam napisał(a):
wracaja wracają 😉
ale nie chce mi sie nadrabiać 😜 lecę pod prysznic, bo upał nieziemski i cała mokra jestem, a że weekend pod znakiem czosnku był, to pewnie nieźle daje ode mnie 😁 😁 😁

co z Natalią? coś nie tak wyszło u tego lekarza?

ej no wlasnie ja tez nie wiem co z Natalia... co jest?

• Mamusia
Hej dziewczyny....ja dzisiaj noc mialam cala nie przespana....dobrze,że Bartek był...o 3 na 2 godziny zasnelam a potem koniec....Wiec u lekarza wyszlo z USG ze do pluc nie dochodzi krew i jeżeli by nie było takich zastrzykow jak dostane je w szpitalu to teraz by musieli robic cesarke,a płuca reperować już małej na świecie.... ide do szpitala na 2-3dni na te zastrzyki i potem Szymanski stwierdzi po nich czy płucka są sprawne i czy trzeba robic ta cesarke teraz czy mała doczeka do terminu porodu....No zobaczymy czekam za telefonem od niego bo gdybym była przygotowana wczoraj to już bym została na oddziale,ale pewnie jutro albo wtorek pojade ,bo chce mnie jeszcze przebadać przed wyjazdem a 1 wyjezdza na jakas konferencje za granice i go nie bedzie...no i chce jeszcze miec to przed Łodzią jak pojedziemy tego 9lipca...mi sie wydaje ze chce miec spokoj z tymi płucami a potem zajac sie serduszkiem by wszytsko bylo ok.Eh szkoda gadać w ogole..Ale mała wczoraj była uparta,bo nie chciala obrocic twarzyczki a chcial ja tez na płytce miec...tzn nagrał płytke z małą dla Tatusia 🙂 i mamy małej jak swoje wygibasy robi 🙂 a waży 1240 i jest ogólnie mniejsza o kilka dni nawet nie tydzień...wiec ja już nie wiem nic z tego USG,najpierw że o 2 tygodnie jest większa,a potem się okazuje że nie....no ale i tak jest duża jak na ten tydzień w wymiarach 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Emi nie mam Twojego nr tel, a nastepnym razem jak bede w Kaliszu moglybysmy sie choc na chwile spotkac 🙂 Dzis o tym myslalam, ale nawet dostepu do neta nie mialam, zeby do Ciebie napisac..

tez myslalam o tym ale mowie nie bede ci tylka zawracala 🙂

Napisz mi gdzies na priv nr to nastepnym razem sie zjawie 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
karolka informuje ze dostalam smsa od Ciebie 🙂

no to piknie 🙂 nastepnym razem odezwe sie na pewno 🙂

ok 😁 daleko nie mamy ze tak powiem 😁 i nawet bedzie okazja na spacerek jak dzieciaczki sie urodza 😁 i jak bedziez u tesciow 😁