Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hejka dziewczyny przeczytalam 12 stron...w koncu wyladowalam w domku od godziny 14 jak tylko przyjechalam do Śremu....hehe ale mam dobry humor 🤪 🤪 🤪 jutro z mama do h&m i na 15:30 do lekarza Szymańskiego....ale słonce dawalo dzis...a mała chyba się w dzien wyspala i teraz zaczyna swoje harce...moze jutro z mama cos do wyprawki juz kupimy 🙂 🙂

• Mamusia
nie przepadam za szwabami ale za grekami tym bardziej... więc cieszę się że Niemcy dają popalić tym Grekom 😁
mój mały cały dzień ma ADHD... mam nadzieję że zaraz się uspokoi i pozwoli mi zasnąć. uciekam dalej oglądać meczyk... i później spać, dobranoc 😉

• Mamusia
Wzcoraj przyszedł mi fotelik samochodowy z bazą. Bo stary sprzedałam bo nie miałam od tego wóżka i to był błąd. Chociaż jużywany jest naprawdę w dobrym stanie. Ktoś tu już ma taką furę jak moje dzieci 😜 peg perego pliko.
Dziś znowu cłały dzień na polku z córką. a dziś tata ma wolne więc mnie tak nie umęczy Młoda. Wczoraj będąc u babci córka chciała mięso to babcia jej mówi że jutro zrobimy grila a ona: będzie GRIR bęfdzie GRIR.! więc dziś się mięsiwa najem 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Witam się i ja.
Wyspana i z dobrym humorkiem bo słoneczko za oknem 🙂
Ja dzisiaj tylko skocze po zakupki i może wyciągnę moją leniwą córkę na spacer , chociaż już mi zapowiadała wczoraj ,że sobote nigdzie nie wychodzi . Co ja się z nią mam szkoda gadać , a z kolej sama nie będę łaziła . 🙂
Miłego dnia.

• Mamusia
Witam sie i ja 🙂
wyspalam sie pieknie teraz ograniam sie i wychodze 🙂 o 5 rano mialam walke z cma 😁 wleciala mi skubana i wyleciec nie chciala ale w koncu udalo mi sie 😁
a mam dosc dziwne pytanie;/
poszlam siusiu podcieram sie i na papierze widze jak by sluz ale nie taki normalny jest jest zawsze gesty tylko rozdzaszona piana 😮 i nie mam pojecia za cholere o co moze chodzic;/
aa i dzisiejszej nocy mialam wyciek z cyca 😮

• Mamusia
ja dzisiaj cały czas w biegu 😮 zrobiłam młoda kapustkę, gulasz no i obrałam młode ziemniaczki do tego, więc obiad mam z głowy... wystarczy wszystko dać na ogień 😁

mój mały wczoraj cały czas wariował aż ciężko mi było zasnąć ;/... i teraz dalej to samo... nie wiem czym jest to spowodowane... moja mama stwierdziła, że najadłam się kanapek z nutellą i młody zadowolony dlatego tak kopie... sama już nie wiem. Czuje jakby się ułożył w poprzek brzucha i tam napierdziela ;/

• Mamusia
ale tutaj cisza... 😉
weekend nastał i każda coś robi... ja dzisiaj jakoś nie mam weny 😮 najchętniej to położyłabym się spać... ale niestety robotnicy jeszcze na poddaszu robią, a brat zaczął kosić wkoło domu, więc mam pospane...

u mnie dzisiaj zapowiada się wielkie grillowanie z okazji dnia ojca... więc trochę sobie popodjadam 😁

• Mamusia
a ja jakaś niewyspana... idę poczytać książkę i może na drzemkę 😉

spotkałam dziś dwie dawno niewidziane kolezanki - pierwsza mówi do mnie- "co Ty już we wrześniu rodzisz?? i taki masz mały ten brzuszek??"
a druga z koleji - "kiedy rodzisz?? już zaraz chyba?? ja taki brzuszek miałam jak do porodu szłam" 😉

hehe i bądź tu mądry 😁

• Mamusia
buffy no to dały Ci do myślenia 😁 ja miałam prawie taką samą sytuację tydzień temu na uczelni... jedna koleżanka mówiła, że wyglądam już jak do porodu a ta druga stwierdziła, że mam malutki brzuszek jak na ten miesiąc i dopiero co zauważyła moją ciążę... a jak powiedziałam że to już 6mc to nie dowierzała 😁 😁

• Mamusia
isa8 napisał(a):
buffy no to dały Ci do myślenia 😁 ja miałam prawie taką samą sytuację tydzień temu na uczelni... jedna koleżanka mówiła, że wyglądam już jak do porodu a ta druga stwierdziła, że mam malutki brzuszek jak na ten miesiąc i dopiero co zauważyła moją ciążę... a jak powiedziałam że to już 6mc to nie dowierzała 😁 😁

😁
no ja niestety za bardzo na wielkość brzucha nie mam wpływu 😉 mój Maluszek sam sobie aranżuje wnętrze jak mu się podoba 😉 ale generalnie nie narzekam-co ma być to będzie, obym tylko w 9 miesiącu nie musiała się kulać 😉

Tusia no to witamy w III trymestrze 🙂 nasze rozwiązania coraz bliżej 🤪

i zamiast czytać książkę przeglądam pościele dla Maleństwa :P