Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
u mnie cały tydzień grzało i nie było czym oddychać więc cieszę się że wkońcu zaczęło padać i może tak być przez cały dzień 😉 bo już nie dało rady wytrzymać... pada deszczyk a na termometrze 28 stopni...

farsz zrobiony, ciasto zagniecione więc zmykam lepić 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Mam nadzieje, ze zabawa bedzie przednia 😉 chociaz nigdy nie bylam na takiej imprezie bez alko, nie wiem czy sie odnajde w podpitym towarzystwie 😁 😜

Ja dałam radę bez alkoholu na weselu chociaż nie było mi łatwo 😁 nawet piwo było beczkowe i tak mi pachniało jak obok mnie pili 😁

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Mam nadzieje, ze zabawa bedzie przednia 😉 chociaz nigdy nie bylam na takiej imprezie bez alko, nie wiem czy sie odnajde w podpitym towarzystwie 😁 😜

Ja dałam radę bez alkoholu na weselu chociaż nie było mi łatwo 😁 nawet piwo było beczkowe i tak mi pachniało jak obok mnie pili 😁

buuuuuuu 😞 ja lubie na takich imprezach dac sobie w palnik 😁 😁 😁

• Mamusia
karolka napewno sie posmiejesz 😁 ja to mam zawzze ubaw na calego 😁 a gdzie sie bedziesz bawila na tym weselu ? 😁
a ja czekam na boberrrrrr 😁 😁 🤪
musialam dzis wyjsc pozalatwiac sprawy do mops-u i myslalam ze nie wroce tak mnie zaczal brzuch ciagnac 😞 trzeba juz odpuscic sobie chyba te spacerki 😞

• Mamusia
Czy którąś z was korzystała może z kremu palmers na rozstepy? Ją nie wiem czy trafiłam jakiś stary, albo zły wzięłam ale moj śmierdzi tak ze nie jestem w stanie sie nim smarowac ....
Karolka udanej zabawy! Jak będzie dobre jedzonko to przetrwasz 🙂 chociaż ostatnio jak byłam na imprezie z ludźmi z studiów, to sie nameczylam jako ta jedyną trzezwa!! Ehh

• Mamusia
Emi bedziemy sie bawic w Domu Weselnym "Pod Dębem" w Warszówce 🙂

No ja nie wiem, czy sie posmieje...juz mielismy pare domowek, gdzie obserwowalam kazde stadium upojenia alkoholowego i fakt - na poczatku bylo smiesznie, ale pozniej juz nie bylo z kim pogadac, bo kazdy cos bebłał pod nosem bez sensu 😁 i przysypialam 🙂

• Mamusia
marylu345 napisał(a):
Czy którąś z was korzystała może z kremu palmers na rozstepy? Ją nie wiem czy trafiłam jakiś stary, albo zły wzięłam ale moj śmierdzi tak ze nie jestem w stanie sie nim smarowac ....
Karolka udanej zabawy! Jak będzie dobre jedzonko to przetrwasz 🙂 chociaż ostatnio jak byłam na imprezie z ludźmi z studiów, to sie nameczylam jako ta jedyną trzezwa!! Ehh

pamiętam że jak pytałam na forum o krem na rozstępy to dziewczyny go polecały, tylko nie pamiętam które dokładnie. i koleżanka też mi mówiła że super 😉

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Emi bedziemy sie bawic w Domu Weselnym "Pod Dębem" w Warszówce 🙂

No ja nie wiem, czy sie posmieje...juz mielismy pare domowek, gdzie obserwowalam kazde stadium upojenia alkoholowego i fakt - na poczatku bylo smiesznie, ale pozniej juz nie bylo z kim pogadac, bo kazdy cos bebłał pod nosem bez sensu 😁 i przysypialam 🙂

a wiem wiem gdzie 😁 tesciowa tam byla na weselu i bardzo sobie chwalila i dania i klimat i w ogole cala sale 🙂
no w sumie racja do czasu mozna sie posmiac 😁

• Mamusia
ufff.... owinęłam się z tymi pierogami, na szczęście babcia mi pomogła bo inaczej to chyba bym kitła... no i wszyscy nakarmieni teraz czekam aż M wróci z pracy, bo mamy zamiar wybrać się na zakupy domowe.
😁 właśnie siedzę u rodziców w salonie i przez długi czas zastanawiałam się co mi chrapie za uchem... schyliłam się a pod ławą smacznie sobie pochrapuje ich kot 🤪 jak człowiek 😁 no ale jest taki wielki i włochaty, że nawet nie czuje że go smyram 😉

Karolka udanej imprezy... napewno się jakoś odnajdziesz 😉

• Mamusia
Kurde też przeszłabym się na jakąś imprezkę...
Wiecie co.....mam dosyć.
Nie dość że te pipy mi zrobiły złe badania,nie na awidność toxo tylko na toxo, pisałam o tym kiedyś że musiały mi kolejny raz pobierać krew bo źle zrobiły, to teraz się okazało, że wczorajsze odebrane przez mojego M wyniki, nie są moje !!!!!!!!!! Te pizdy za przeproszeniem, bo inaczej już ich nie nazwę, dały mu wyniki kobiety o tym samym nazwisku co ja, a dziś patrzę a jest napisane nie Marta tylko Maria !!! On powiedział Marta a dały mu kogoś innego wyniki. Dostałam 4 kartki i mówie do cholery co to jest, wyniki tarczycy, morfologia i jeszcze inne a ja mialam miec tylko jeden robiony i naczczo nie bylam wiec skad ta morfologia...Dzwonie do nich a one zdziwione oczywiscie i musze tam znow jechac i zjebać je konkretnie.Najlepsze jest to ze moich wyników nadal nie ma,więc albo nie przyszły jeszcze z Poznania albo ta Maria wzięła moje wyniki i jak się nie zgłosi z nimi to dupa zimna.Jak tam wlece to rozszarpię te baby,bo co to znaczy ze jesli już obojętnie kto może moje wyniki odebrać to niech bedzie tak ze powinien podac Pesel a nie samo nazwisko i imię a przeciez dwie osoby lub więcej,mogą być z tym samym nazwiskiem i imieniem i co wtedy....Już więcej tam nie pójdę zrobić badania bo same cyrki z nimi. I kolejny raz będą mnie niepotrzebnie kłuć i znów będę czekać nie wiadomo ile na wynik a jeśli on jest pozytywny to ciekawe kto odpowie za to że tyle czasu mogłam mieć już leki na toxo podawane a z ich winy nie miałam! Takie rzeczy tylko w Polsce :/

• Mamusia
Natalia z uk nawiazala ze mna kontakt przez fejsa - pozdrawia Was serdecznie 🙂 niestety nie moze do nas wchodzic, bo laptop jej sie zepsul i korzysta teraz tylko z neta w telefonie i cos nie moze wejsc na nasza stronke, ale teskni 😉

Emi ja tam nigdy nie bylam, nawet nie wiem gdzie to jest, ale skoro jedzenie dobre to juz duzy plus 😁 teściowa umowila mnie na jutro na 10 do fryza - mam nadzieje, ze do jakiegos normalnego 😉

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Pestka jaka masakra tam u Was, tez bym sie wkurzyla i rowno je zjebala.

Ja cała już chodzę, jak je dopadnę to chyba rozszarpię. Ile można jeździć ciągle po to samo? i ile można być kłutym wciąż by uzyskać jeden wynik. Trzeci raz teraz będzie.

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Pestka24 napisał(a):
Karolka miłej i udanej zabawy 🙂
Aż Ci zazdroszczę.
Zamów sobie płytę z wesela i za jakiś czas jak zjedziesz z brzuszka i obejrzysz to wesele jaki miałaś brzucholek to powiesz," o matko " 🙂 🙂 🙂

bedziemy foty robic 🙂

Może i racja 🙂
Ja na przykład jak oglądam siebie na płycie z wesela to zamykam oczy. haha. nienawidzę się oglądać ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
O matko, dziś 29 tydzień, jeszcze tydzień i będę musiała zacząć liczyć ruchy dziecka i dziesiąty ruch zapisywać o której godz był. Nie wiem czy nadążę liczyć, najwyżej trochę oszukam tą tabelkę, jak mi się zapomni 🙂 W środę znów była u mnie położna ta kuzynka moja i tylko słuchała bicia serduszka dziecka i moja mama też słuchała 🙂 A tata nie chciał...Brzydki dziadek, powiem potem Nikoli że go nie interesowało to 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
ooo Pestka nowa fotka brzucholka 🙂 jest coraz większy 😁

No dokładnie, gonię Was, gonię 🙂 🙂
Od jakiś 3 tygodni dopiero tak konkretnie widać że to ciąża 🙂
Długo się ukrywała moja mała wiercipiętka 🙂