Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja muszę Wam powiedzieć, że mi bóle i skurcze minęły. W każdym razie mogę się normalnie ruszać i nie czuję później bólu-najwyżej zmęczenie. 🙂 Mimo wszystko zamierzam się oszczędzać i nie chodzić nie wiadomo jak daleko 🙂

• Mamusia
No to super 😉) Przynajmniej nie bedziesz tak ograniczona 🙂)
A zmeczenie pewnie, bo miesnie od odpoczywania tez zastane....

ja po 3 dniach lezenia stalego nie moglam do WC dojsc, bo taka padnieta bylam ;// wiec nie wiem jak pozniej kobietki sa w stanie urodzic po 4 miechach lezenia np..;/// Powinny miec normalnie mozliwosc rehabilitacji...

• Mamusia
czesc kochane 🙂 a ja wlasnie wrocilam, jestem padnieta, obolala a nogi spuchniete ze szok! Impreza sie udala, bylo 70 osob, prawie sami młodzi, wytrzymalam do 1.30, pojadlam, potanczylam, posluchalam pijackich opowiesci 🙂 Kazdy chcial zatanczyc z brzuchata, ale pozniej juz sie troche balam o dzidzie, bo te niekontrolowane ruchy co niektorych mnie stresowaly 😮 O 2 poszlam spac, a od 3 zaczely mnie nekac skurcze stop i lydek, az prawie plakalam z bolu i tak co godzine, boje sie co bedzie dzisiaj...

Przed godzina sie dowiedzialam, ze moja kuzynka urodzila dzis synka, 4 dni po terminie, silami natury. Maly byczek mial 60 cm dlugosci i wazyl 4200 🤪 🤪 dzielna dziewczyna 🙂

A tu my z wczorajszej impry 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/98/sdc10703m.jpg/][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/97/sdc10703m.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
A i przypomniało mi się bo byłam odwiedzić koleżankę co w zeszłym miesiącu urodziła i bidulka jakąś reakcję na epidural dostał,popuchła cała,gorączkę dostała i jeszcze rzyganko a mały 5 kg ciachnąć ją musieli bo wyjść nie chciał i jeszcze itr krwi straciła 🤢 😮Na razie nie planuje więcej dzieci 😉

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
A i przypomniało mi się bo byłam odwiedzić koleżankę co w zeszłym miesiącu urodziła i bidulka jakąś reakcję na epidural dostał,popuchła cała,gorączkę dostała i jeszcze rzyganko a mały 5 kg ciachnąć ją musieli bo wyjść nie chciał i jeszcze itr krwi straciła 🤢 😮Na razie nie planuje więcej dzieci 😉

Jezu jaki kolos z niej wyszedl 🤪 a epidural to jakies znieczulenie jest?

• Mamusia
To wez Aspargin przez kika dni, powinno zniwelowac skurcze.. ja na razie mialam 3 takie akcje z lydkami ;// ale obylo sie bez tabletek poki co...

Chodz dzisiaj tez moge pocierpiec, bo przelezlismy pieszo ponad 10 km... i jescze na rowerze wodnym bylismy, wiec nogi i krgoslup to juz czuje nieziemsko.. 🙂)

Spadam giry wywalic 🙂

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Jezu jaki kolos z niej wyszedl 🤪 a epidural to jakies znieczulenie jest?

A ona 150 wzrostu i 50 kg wagi,a z faceta też żaden kolos,nie ma reguły możemy się wszystkiego spodziewać 😉

to moze jakies podejrzane witaminy brala? 😉 nie dziwie sie, ze o drugim dziecku na razie nie mysli, takie przezycia kazdego by zniechecily 🤔