Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A to prawda Inirtam, bylam dwa razy w zyciu w Wawie, przy fali upalow i mialam identyczne odczucie ;///

Poznan tez jest w sumie duzym miastem, ale jakos u siebie mi nie przeszkadza.. 🙂 moze dlatego, ze dosc duzo miejsc zielonych i zawsze mozna sie zorganizowac 😁

Oki doki, uciekam na spacerek 😁

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
może nie powinnam tego pisać, ale ja nie znosze tego miasta... i jak tylko mam możliwość to spierdzielam stąd do rodziców i do siorki 🙂 daleko nie mam, bo z domu niecałe 40km, więc godzinka i już oddycha się innym powietrzem... tu, jak tylko pogoda dopisuje, to wszyscy wyłażą do nielicznych parków, nad wisłe czy na starówkę, tłumy niesamowite, nijak nie da się odpocząć w takim tłumie, a spacer zamiast przyjemnością staje sie slalomem między ludźmi... i szczerze, nie wiem, co młodych ludzi tu sprowadza...

• Mamusia
niestety ja kiedyś cały dzień mogłam spędzić poza domem w takim skwarze... ale teraz strasznie mi ciężko i czasami oddychać nie mogę... 🤨 no i co najgorsze jak chwile posiedzę na słonku w tym skwarze to krew z nosa mi się ciurkiem leje ;/ więc wolałabym chyba jednak deszczyk przeplatany słonkiem... 😉

• Mamusia
inirtam napisał(a):
Isa, a puchniesz od tych upałów?
bo ja stopy i dłonie to jak Fiona mam 😁

nogi mam napuchnięte, czasami mam problem włożyć japonki 😮 a na palcu od obrączki zrobił mi się odcisk bo tak mi paluchy napuchły ;/

• Mamusia
a ja malucha czuję cały czas tylko pod pępkiem, więc niziutko...
a drętwieją mi obie nogi od kolana w dół, nie ma znaczenia w jakiej pozycji się znajdują... ostatnio jak jechałam autem, to mi prawa zdrętwiała, kompletnie jej nie czułam... od tej pory staram się nie prowadzić samochodu 😞

• Mamusia
Moje nogi puchna troche, ale rece poki co chyba nie. Nie chialabym sciagac obraczki bo na bank gdzies ja zapodzieje i juz nie znajde, taka jestem roztrzepana 😁 poza tym dopiero niedawno, po dwoch latach noszenia, przyzwyczailam sie do jej ciaglej obecnosci, no wiec nie chce sie na znow odzwyczaic 😉

• Mamusia
Hej Laski!!!
U mnie leje a umówiłam się z koleżanką ,w zaszłym miesiącu urodziła,M poproszę to mnie zawiezie.
Karola znalazłaś jakąś inspiracje na fryzurę?
Mi na szczęście nic nie puchnie,nic się nie leje i mam nadzieję że tak zostanie.Jedynie krzyż 😮

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Hej Laski!!!
U mnie leje a umówiłam się z koleżanką ,w zaszłym miesiącu urodziła,M poproszę to mnie zawiezie.
Karola znalazłaś jakąś inspiracje na fryzurę?
Mi na szczęście nic nie puchnie,nic się nie leje i mam nadzieję że tak zostanie.Jedynie krzyż 😮

rany... ja wczoraj wieczorem prawie ryczałam z bólu... tak mnie plecy napieprzały 😞 😞 a niby brzuch mały, więc powinno być lżej...

• Mamusia
mój mały buszuje mi pod prawym żebrem bo często mam tam gulkę a jak tam ponaciskam to zaczyna tam kopać 😁 no a smyranie tak jakby rączkami czuje w okolicy pępka... więc dość wysoko się usadowił... ale lekarz mi powiedział że tam \'w środku\' jest wszystko tak jak powinno być...
a dużo ludzi już mi powiedziało że brzuszek mam dość wysoko...

• Mamusia
Czesc mamusie!!Musze sie i wam pochwalic mam kontakt ze swoim malenstwem-od tygodnia mnie lekko smyralo a dzis nad ranem mialam radosc jak nie z tego swiata-tak wyzraznie czy=ulam kopniaki kuksance zaczepki z wewnatrz brzuszka ze moglabym teraz tylko godzinami lezec i pukac zeby mi odpukala dzidzia ale dam spokoj przeciez malenstwo musi i spac a skoro juz dala dzidzia tak mocno o sobie znac to teraz codziennie bede miala ta mozliwosc i to coraz mocniejsza 😉 ale uczucie rewelacja

• Mamusia
Emaleth znalazlam - po prostu je sobie pokrece 🙂

Wiecie co, normalnie mi cycki opadly, wlasnie po raz drugi mialam kontrole z zusu 😮 nawet przyszedl ten sam facet i sie zdziwil, ze znow kazali mu mnie skontrolowac. To jest kuźwa jakies smieszne. Beda teraz do mnie co miesiac przychodzic???

• Mamusia
Doberek 🙂 Ja po śniadaniu. Ale mam mega lenia przez tą pogodę... 🤨
Ja w nocy budzę się przy zmianie pozycji. Brzuch mnie jakoś ciągnie i czasem bardziej pokłuje po bokach i ledwo co wstaje z łóżka...
Ale pogoda kijowa - pada, szaro i ponuro w tym Poznaniu 😞
Jeszcze w dodatku kot mi się położył na brzegu laptopa i muszę go przesuwać jak piszę, ale on i tak nie daje za wygraną skubaniec 😁 😁

Karolajn ja też na weselu miałam pokręcone 😜 nie ma co się spinać z fryzurą chyba 🙃