Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jest, jest 🙂

Ale my jednak obstawilysmy na wypady nad jezioro, place zabaw no i dzsiaj tak bardziej turystycznie do Ladka 🙂)

Jutro ma byc pochmurno ;// a szkoda, bo bym sobie polezala nad woda ;/

Kurcze to rzeczywiscie Cie oszczedzil, a co zi zapisal?? bo ja wczoraj poszlam sie zapytac i to moje zelazo kosztuje 36 zl ;// wiec jednak jak wroce do Poznania to kupie.. albo sie zaczne katowac dieta 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
isa8 napisał(a):
buffy85 napisał(a):
heheh - widzę, że wpadłyśmy wszystkie w zakupową niemoc :/

też popadłam w zakupową niemoc 🤨 miałam już zamawiać ale zawsze coś się znajdzie żeby jeszcze to odłożyć 😁
więc nie wiem kiedy przyjdzie do mnie wena na kompletowanie wyprawki 😮

też wiecznie jakieś wymówki mam... np. nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny wzór albo na butelkę, czy smoczek...
a zdałam sobie sprawę, że przed wyjazdem powinniśmy juz wszystko od siorki przywiezc, bo potem nie będzie kiedy... jak wyjedziemy 1 lipca, to M dopiero wraca 29 sierpnia do domu...

• Mamusia
A mój pępek owszem spłycił się ale on bardziej się zamyka od góry niż wychodzi... tak jest jakoś zawiązany hihihi Ale właśnie zauważyłam że mam pieprzyka w pępku 😮
Mogłabym teraz mejkap wypróbować ale jakoś mi się nie chce.. A warto wykorzystać póki dziecko śpi,,,,,,,

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Jest, jest 🙂

Ale my jednak obstawilysmy na wypady nad jezioro, place zabaw no i dzsiaj tak bardziej turystycznie do Ladka 🙂)

Jutro ma byc pochmurno ;// a szkoda, bo bym sobie polezala nad woda ;/

Kurcze to rzeczywiscie Cie oszczedzil, a co zi zapisal?? bo ja wczoraj poszlam sie zapytac i to moje zelazo kosztuje 36 zl ;// wiec jednak jak wroce do Poznania to kupie.. albo sie zaczne katowac dieta 🙂

chelea-ferr takie oto zelazo 🙂
firmy olimp labs

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
dodzwonilam sie w koncu do Szymanskiego wiec piatek jedziemy na Polna i 9 lipca do Łodzi...ciekawa jestem czy mnie poloza musze wypytac w piatek lekarza...no i w Poniedzialek do mojego gina...eh normalnie masakra z tymi lekarzami taka troche ☺️ ☺️ale jak trzeba to trzeba

dobrze Natalia 😉 będziesz już wiedzieć, co i jak 😉

a ja za tydzień w piątek na usg idę 🙂 udało mi się znaleźć za 180zł 4d, na bardzo dobrym sprzęcie i koleś ma tez bardzo dobre opinie w necie 🙂 zawsze to mniej niż jakbym miała na paliwo wydać (450km w jedną strone), a jeszcze jak pomyślę, że tyle godzin w samochodzie miałabym siedziec, to już wolę przed wyjazdem mieć z głowy, mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie na to usg 🥴

• Mamusia
initram wydaje mi się że już będzie super widać na usg 😉

Ja włosy przestałam farbować we wrześniu jakoś, bo miałam dość ciągłych wizyt u fryzjera. I teraz muszę się bujać z odrostami do uszu. Poczekam jeszcze, aż mi odrosną do brody i wtedy zetnę tak żeby już tylko naturalne zostały 😉
A i w ciąży to mi dość ładnie się błyszczą i nie wypadają. Więc obawiam się że pozbędę się połowy włosów po porodzie:/ No i najważniejsze że się nie przetłuszczają i skóra też się nie przetłuszcza. Chciałabym żeby już tak zostało 😞

• Mamusia
Ja mysle wlasnie czy by nie zrobic 3d, bo nie mozna tego serduszka zbadac, bo sie tak dupka odwrocila.. i sie pewnie juz nie odwroci.. a na 3d.. inaczej...

Ale jak slysze 250 zl, to jakos srednio ;/ Tymbardziej, ze przeplywy i wszystko mam w normie 🙂)
Musze sie ruszyc jednego dnia do szpitala i pogadac z poloznymi znajomymi, moza ktoras mnie wcisnie gdzies 🙂)

Jak bylam w ciazy z Nadia to mialam 4d za free 🙂)

Oki uciekamy na plac zabaw 😁

• Mamusia
mój gin zrobił mi ostatnio 3d za free i ładnie wszystko było widać...
no i na następnej wizycie może i uda mi się go namówić na 4d 😉
bo cały sprzęt jest w tej przychodni co chodzę tylko piętro wyżej... no i nie zamierzam płacić za coś co może zrobić mi to za darmoche 😁

• Mamusia
inirtam napisał(a):
natalia23ona napisał(a):
dodzwonilam sie w koncu do Szymanskiego wiec piatek jedziemy na Polna i 9 lipca do Łodzi...ciekawa jestem czy mnie poloza musze wypytac w piatek lekarza...no i w Poniedzialek do mojego gina...eh normalnie masakra z tymi lekarzami taka troche ☺️ ☺️ale jak trzeba to trzeba

a ja za tydzień w piątek na usg idę 🙂 udało mi się znaleźć za 180zł 4d, na bardzo dobrym sprzęcie i koleś ma tez bardzo dobre opinie w necie 🙂 zawsze to mniej niż jakbym miała na paliwo wydać (450km w jedną strone), a jeszcze jak pomyślę, że tyle godzin w samochodzie miałabym siedziec, to już wolę przed wyjazdem mieć z głowy, mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie na to usg 🥴

My tez chcemy isc na 4D ale w Śremie lekarz za 100zl robi i jak bylam u niego w 15 tygodniu ciazy to robil za 100 i mowil ze najlepiej juz widac na 4D po 26 tygodniu ciąży..
Sandra widzisz mi też mała ma wszystko ok,jest przeplyw i w ogole a jednak wyszla ta wada..wiec zrob sobie tez usg najlepiej tez u Szymanskiego on jest chyba taki ktory duzo wie,no chyba ze masz innego dobrego lekarzak

• Mamusia
inirtam napisał(a):
natalia23ona napisał(a):

My tez chcemy isc na 4D ale w Śremie lekarz za 100zl robi i jak bylam u niego w 15 tygodniu ciazy to robil za 100 i mowil ze najlepiej juz widac na 4D po 26 tygodniu ciąży..
Sandra widzisz mi też mała ma wszystko ok,jest przeplyw i w ogole a jednak wyszla ta wada..wiec zrob sobie tez usg najlepiej tez u Szymanskiego on jest chyba taki ktory duzo wie,no chyba ze masz innego dobrego lekarzak

• Mamusia
Hej 😉)
Ja też chodzę prywatnie, a tak lekarz nie zrobi nic za darmo.. :< Ale usg 4d u niego kosztuje 120zł wiec może na następnej wizycie się skuszę. 😉
Dziś przyszło łóżeczko...pościel ładniejsza niż na zdjęciu a myślalam że bedzie odwrotnie. 🙂
I nareście kupiliśmy wózek... Graco Symbio w kolorze Arctic Blue...jestem zauroczona nim... 😉