Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
ja licze na swoje przeczucie ze najpozniej do koniec sierpnia mala bedzie ze mna 😁 czuje sie jak medium 😁 przeczucie nidy mnie nie zawoidzi od poczatku wiedzialam z cipeczka tylko ludzie i rodzina M mi wmiawiali 😠 ogolnie rzecz biorac mam nosa 😁 nawet przeczucie mnie nei zawodzi co do wybrykow M 😁

ja tez mysle ze na koniec sierpnia sie wykluje 😁 no mi od poczatku mowili jak juz brzuch bylo widac ze dziewczynka no i sie potwierdzilo 🙂

• Mamusia
Hehhe,.. tą waga i terminami z USG nie ma sie co sugerowac...najbardziej adewatne sa jednak terminy OM ( no chyba ze ktos mial mega nieregularnie >.. Jest czas, ze maluchy sa wieksze niz dany tydzien ciazy,a za chwile zwolnia ze wzrostem i znow sie termin przesuwa...

Ja na wizyte, tak jak lubie, czyi 13 w piatek 🙂 Juz rugi raz w ciazy mi tak wypada 🙂

Ja na wieczor sobie zazyczylam chipsow 🙂) hehe 🙂 wiec pojechali do sklepu, a ja ide szybko sie wykapac, poki dziecko sie pod prysznic mi nie pakuje 🙂)

Ciekawe czy cos mi waga spadnie od tego lazenia 🙂

• Mamusia
a ja mam 7kg do przodu i wcale się tym nie przejmuje 😉
my właśnie wróciliśmy do domku po spacerku... no i niestety nic sie nie zmieniło co do pogody 😮 cały czas parno i duszno... ale trzeba jakoś wytrzymać! 😉 a na jutro dalej zapowiadają u mnie 32 stopnie i upalnie 🤨

Tusia dobrze że wszystko ok... a co do wagi i terminów to lekarz mi sam powiedział że nie powinno się sugerować wagą bobasa tylko terminem wg OM tak jak Sandra pisze... 😉

• Mamusia
Ale wy szybko piszecie 🙂 Mnie dziś coś naszło i jak przestało padać to wzięłam się za sprzątanie i w sumie nie wiem kiedy całą chałupę obleciałam 🤪 juppi 🤪 i jeszcze mnie naszło na jagody, kupiłam trochę i upiekłam placek z nimi, pycha!
ja na ostatniej wizycie nie miałam dzidzi mierzonej :/ może na tej 2 lipca zmierzy Wojtka, ale bez jego mierzenia wiem, że będzie duży chłopak 😁 w końcu jak ojciec ma 1,90 i matka 1,80 to nie może być mały, nie? 😉

• Mamusia
sandra ja też chipsy wcinam... lays paprykowe oczywiscie 😁 😁 😁
ja mam 6kg na plusie, może teraz z pół kilo więcej, bo się nie ważyłam od niedzieli 🙂 ale trudno... wiem, ze nie obzeram sie tuczacymi rzeczami, a to ze raz na jakis czas chipsy pochrupię to raczej nie utyję od tego 😉 bo zjem ich trochę i zaraz jestem zaspokojona na kilka dni 😉

brzuchol mnie dziś boli i znow się boleśnie napina... ech...