Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ja dzisiaj średnio wypana, bo o 3:30 dzwonił do nas sąsiad,że było włamanie do naszego samochodu, złodzieje wyłamali zamek i siedzieli już w środku, tylko ich sąsiadka przegoniła, bo akurat paliła na balkonie. Więc całe szczęście 🙂 Gdyby im się udało, to trzeba by było się z ubezpieczalnią użerać i bylibyśmy bez auta.
Byłam z samego rana na pobraniu krwi, zobaczymy czy wyniki nadal będą dobre.
No i jutro popołudniu na wizytę do ginki i wyczekane USG 4D 🙂
Miłego dnia!!!

• Mamusia
ja już zdążyłam do pracy pojechać, podpisać co trzeba i wrócić, przez piekarnie 😁 😁 😁 robię kawkę i wsunę jagodziankę 😉

Doti, ja kupiłam w smyku za 35zł 3-pack 🙂
przy okazji, jeśli któraś jest zainteresowana, to na smyk.com ceny są niższe niż w normalnych smykach, też te z przecen... nie wszystko jest tanie, ale można na pewno korzystnie body i pajace kupić 😉

• Mamusia
Dzień dobry Mamusie 🙂
Edith mi też krzyż dokucza,a leżenie na plecach już kompletnie odpada bo od razu zaczyna boleć 😞
Doti chyba mi się wczoraj humor od ciebie udzielił bo już wieczorem jak mała bez powodu zaczęła ryczeć to nie wytrzymałam i też się rozryczałam a jeszcze M za swoimi humorkami(alergia go wykańcza)no i wiele nie trzeba był 🤨No ale dziś nowy dzień i już lepiej 🙂ciasto jogurtowo-truskawkowe jest,zaraz kawkę robię więc chętne zapraszam 😉

• Mamusia
Mixidixi dziękuję za odpowiedź. Właśnie byliśmy tam raz, ale niestety tuż przed zamknięciem i nie zdążyłam wszystkiego "przebuszować" 😉 no i właśnie się zastanawiałam czy całość za wózek trzeba płacić przy zamówieniu, ale jak tylko 200zł to fajnie 🙂
powodzenia na wizycie 🙂 czekamy na relację 🙂

edith mi też dokuczają plecy - część krzyżowo-lędźwiowa najbardziej :/

• Mamusia
Dzień dobry 😉
u mnie od rana na termometrze 31 stopni i zero zachmurzenia... już 3 dzień z rzędu jest parno i duszno... i nie zapowiada się na deszcz (no i nie zapowiadają) 🤨
w nocy tylko sie wymęczyłam... wszystko było pootwierane ale i tak było gorąco... no ale już nie narzekam, mogło być gorzej 😉

• Mamusia
Dzien dobry 🙂 a u nas od samego rana jakos od 5 pada i tak caly czas:-/ ale super ze nam sie wczoraj wypad na rybki udal...wypoczelam jak nic 🙂 i grilla sie najadlam 🙂 ja juz w poniedzialek do mojego lekarza...A dzis kolo 12-13 mam dzwonic do tego lekarza na Polna i sie w koncu dowiem kiedy na kontrole i do tej Łodzi ale cos mowil ze na 7 lipca mam tam do Łodzi umowiona wizyte,tylko nie jest pewnien i dzis mi powie 🙂 takze zobaczymy..

• Mamusia
edith napisał(a):
u mnie na szczęście upał trochę zelżał tylko 27 stopni 🙂 a ja musze dziś za piecykiem gazowym jeździć i szukać

ja właśnie zamówiłam na allegro ten kojec/poduszkę do spania dla siebie, bo pewnie pod namiotem mi się przyda 😉 a jak nie, to potem sprzedam hehe... i biorę się za wybieranie poszczególnych rzeczy z wyprawki... tzn. najpierw robię listę, co mam a czego brakuje i zabieram się za szperanie w necie, głównie pewnie na allegro i chciałabym już część rzeczy chociaż zamówić 🙂

• Mamusia
mój mały zaczął mnie kopać po żebrach 🤢 próbuje go stamtąd przegonić, ale on jak zwykle robi na złość i tam gdzie nacisnę jeszcze mocniej kopie... co za złośnik.
chyba mu ta pogoda tak jak i mi nie odpowiada i sobie miejsca biedny nie może znaleźć...

• Mamusia
isa8 napisał(a):
mój mały zaczął mnie kopać po żebrach 🤢 próbuje go stamtąd przegonić, ale on jak zwykle robi na złość i tam gdzie nacisnę jeszcze mocniej kopie... co za złośnik.
chyba mu ta pogoda tak jak i mi nie odpowiada i sobie miejsca biedny nie może znaleźć...

ale śliczny ten Twój kaczorek, więc można mu wybaczyć te wszystkie wybryki pod żebrami 😉

• Mamusia
inirtam napisał(a):
buffy85 napisał(a):
właśnie Dzień Dobry TVN miałam oglądać, bo Emi coś pisała, ze ma być o diecie kobiety karmiącej...zapomniałam... było już??

bylo... ale bardziej o karmieniu dzieci w pierwszym roku zycia, a nie o diecie karmiącej...

a to na necie zobaczę 😉

• Mamusia
inirtam kaczorek 😁 🤪 mój mąż już tak na niego mówi... bo na 1 zdjęciu zrobił minkę 'kaczorka' a ponoć ja taką robię jak jestem zła na mojego M... więc miny odziedziczył już po mamusi 😁
no ale tak jak mówisz... dla takiego słodziaka wszystko zostaje wybaczone 😉

• Mamusia
Isa to naciśnij na dole brzucha to może się tam przemieści :P
My zaraz jedziemy do fryzjera. Pogoda lepsza bo chłodniej i wiaterek 😁
Nie napisałam Wam jeszcze - mój M wczoraj jak wychodził do pracy pierwszy raz pocałował brzusio na dobranoc 🤪 Zdziwiłam się ale nic nie powiedziałam bo do tej pory nie zdobywał się na takie czułości 🙂 Poza tym rozmawialiśmy o imionach i zgodził się ze mną, że najwyższa pora i obiecał się zastanowić 😁