Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
karolka84 napisał(a):
a ja wlasnie ostatnio zalapalam leniucha 🤨 nic mi sie nie chce...a na dodatek w sobote na wesele...w ogole nie mam ochoty 😮

karolka bierz pod uwage ze plusem tego wesela bedzie jedzonko 😁

hehe no wlasnie tego sie obawiam 😁 😁 😁 to juz w ogole na parkiet sie nie ukulam 😁

Tempa jest poprawnie 😉

sadze ze dasz rade 😁 potanczysz i znowu cos przekasisz 😁 tez bym sie przeszla na weselicho albo jakas taka impreze 🤪

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej, jeśli chodzi o wózek to ja sobie upatrzyłam z Tako
http://www.dzieciecawyspa.pl/index.php?action=showitem&podkategoria=TAKO Acoustic,TAKO&id=162
ma śuper wielką gonkolę i nie ma krętnych kółek bo na tym mi zależało. Siostra ma i ja i tak zawsze blokowałam bo mnie wkurzały. Nie jest może zbyt lekki ale ja mieszkam w domu więc nie muszę go nigdzie wnosić. 🙂 I ma świr=tny kolor - jakby z lnu był uszyty. 🙂

• Mamusia
Aisza2612 napisał(a):
http://www.dzieciecawyspa.pl/index.php?action=showitem&podkategoria=TAKO Acoustic,TAKO&id=162
ma śuper wielką gonkolę i nie ma krętnych kółek bo na tym mi zależało. Siostra ma i ja i tak zawsze blokowałam bo mnie wkurzały. Nie jest może zbyt lekki ale ja mieszkam w domu więc nie muszę go nigdzie wnosić. 🙂 I ma świr=tny kolor - jakby z lnu był uszyty. 🙂

fajny wozek 😉 polecam ta Firme 🙂 sama mam wozek dla Synka i jest super

• Mamusia
Aisza2612 napisał(a):

fajny, ale niestety ma duzy stelaz i by nam sie do auta nie zmiescil 😠 ale material rzeczywiscie ciekawy 🙂

• Mamusia
Witam wieczorkiem 🙂
Dzisiaj dzień łażący miałam. Zamówić kwiaty w kwiaciarni, z psem do fryzjera...
Ale zjedliśmy z M obiad po drodze przynajmniej 😁
Później byłam w Plazie bo chciałam jakąś sukienkę na lato, ale paranoja... 38 był mi leciutko za ciasny, a 40 już za duży, więc nie kupiłam nic 😜
A jutro wizyta na 14:40 🙂

Ojj jak się Nadusia tuli do brzuszka 😁 😁 ślicznie ☺️

• Mamusia
Madzia1988 napisał(a):
A propos wyprawki, to miałam straszny problem żeby kupić jakieś ładne pajace dla synka, żeby nie wyglądały jak piżamka, bo już mam. I przeglądając na allegro ubranka, natknęłam się na angielską firmę Babaluno. Nie mogłam za bardzo nigdzie znaleźć opinii na temat tej firmy, ąż wczoraj natknęłam się na jeden pajac tej firmy w sklepie. Powiem szczerze,że bardzo dobry gatunek bawełny, może nie są najtańsze, ale wzory za to śliczne i w fajnych kolorkach. Więc jak któraś z was będzie kompletować wyprawkę, to śmiało można kupować 🙂

Kupiłam sporo ciuszków z tej firmy i są rewelacyjne 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/196/dscn4250f.jpg/][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2317/dscn4250f.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Pozdrawiamy 😁

Ależ śliczna ta Twoja córeczka 🙂

• Mamusia
Aisza2612 napisał(a):
Madzia1988 napisał(a):
A propos wyprawki, to miałam straszny problem żeby kupić jakieś ładne pajace dla synka, żeby nie wyglądały jak piżamka, bo już mam. I przeglądając na allegro ubranka, natknęłam się na angielską firmę Babaluno. Nie mogłam za bardzo nigdzie znaleźć opinii na temat tej firmy, ąż wczoraj natknęłam się na jeden pajac tej firmy w sklepie. Powiem szczerze,że bardzo dobry gatunek bawełny, może nie są najtańsze, ale wzory za to śliczne i w fajnych kolorkach. Więc jak któraś z was będzie kompletować wyprawkę, to śmiało można kupować 🙂

Kupiłam sporo ciuszków z tej firmy i są rewelacyjne 🙂

też znam tą markę... podobne jest jeszcze early days i george... tylko to są angielskie firmy, co trzeba wziąć pod uwagę przy rozmiarówce,ale jakość niczego sobie... ceny na allegro też sa przystępne, na pewno w stosunku do tych, które oferują u mnie na bazarze... ostatnie z ciekawości się tam przeszlam, to się załamałam... drożej niż mothercare :/ w jakimś bazarowym sklepiku z bazarową jakością 🤢

Sandra, świetna fotka 😉 bawcie się dobrze dziewczyny 😉

i dzień dobry 🙂 bo sie nie przywitałam (wsiór ze mnie 😜 ), zapowiada się kolejny upalny dzień, choć może będzie troche chłodniej niż wczoraj, bo jest tylko 20 stopni obecnie na termometrze 😮 ale niebo bezchmurne niemal 🤔

• Mamusia
Dzień dobry 😉 U nas nocka rewelacyjna, wyspałam się ale Młody wstał o 5 więc ciut za wcześnie... Dziś humor sporo lepszy 😉
Mnie nie stać na kupowanie dziecku pajacy za 35zł sztuka 😮 wolę te pieniądze na co innego przeznaczyć, zwłaszcza że w takich pierwszych ubrankach dziecko nawet miesiąca nie pochodzi. No ale każdy kupuje na miarę swoich możliwości 😉
Pępek nie jest z dzieckiem połączony ale wystarczy że jak leżycie na plecach czy brzuchu to macica się "schowa" bliżej kręgosłupa i już nie wypycha tak pępka. U mnie jak Mała się plecami wypycha to też pępek się spłyca.

• Mamusia
Witam się i ja .
Buffy ja z racji tego ,że jestem z prawobrzeża to chodzę tu do dużej hurtowni BOBOLAND .
Przy zamawianiu wózka musiałam dać zadatek 200 zł. a reszta przy odbiorze.
Wczoraj sobie połaziłam po hali i maja wszystko dla dzidzi i chciałabym resztę ,żeczy kupić u nich i wynegocjowac rabat . Ciuszki mają od 9 zł więc ceny przystępne 🙂
U mnie dziś też pada ,ale nie zepsuje mi nic dzisiejszego dnia bo na 9.50 idę do lekarza zobaczyć perełkę pewnie ostatni raz 🙂
Uciekam się szykować pa pa .