Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂
My wczoraj byliśmy u ginki i robiła USG 4D.
Młody nie chciał za bardzo współpracować, wolał pokazywać plecki i pupę niż buziulkę. Ale z profilu widzieliśmy, nosek "kartofelek" po mamusi 😉, podobno grubasek z niego nie będzie, ale za to ma długie nóżki i stopy, nie wiem po kim, bo ja jestem niska a mąż średniego wzrostu 🙂
No i ma dużo czarnych włosków, zawsze marzyłam,żeby urodzić takiego małego włochacza i się spełni 🙂
Waga: 1100g - 28t 4d.

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂
Madzia no to szkoda, ze maluch nie wspolpracowal, ale przynajmniej widzieliscie reszte jego ciałka 🙂 ja tez jestem bardzo ciekawa, czy moja dzidzia bedzie miala wloski, slodkie sa takie noworodki z czupryna 🙂
Doti a Twoj brzuszek jeszcze wiekszy 🤪 ciekawe do jakich rozmiarow urosnie 🙂

• Mamusia
a u mnie właśnie przeszła solidna burza... wkońcu po tylu dniach parnoty musiało coś lunąć... no i powietrze odrazu inne...
i jednak będę robić pierogi... ziemniaczki już ugotowane, teraz czekam aż troszkę przestygną i dalej zabieram się do roboty. 😉

• Mamusia
Pestka24 napisał(a):
Witam.
Inirtam masz rację, też byłam za Portugalią, grali o niebo lepiej, zwłaszcza w drugiej połowie.
Sandra niezły czuj, co do wyniku 🙂
Szwabów nienawidzę, obojętnie kto, byle tylko nie oni wygrali.
Ja od tygodni, może nawet od dwóch miesięcy nie czuję czkawki małej 🙂wczesniej czułam,teraz nie.
Iza, u mnie malarz był tylko dwa dni a już miałam dosyć, więc współczuję Ci. Ale czego się nie robi by mieć własne gniazdko 🙂

a mój Maluch ostatnio właśnie więcej czkawkuje 😉 wczoraj np 3 razy 😮

Isa byłabym zawiedziona gdybyś pierogów nie robiła 😉

• Mamusia
Witam się dziewuszki 🙂 a ja dzis jade do mamy na odwiedzinki takie do wtorku 🙂 tylko ze pociagiem do Poznania i z Poznania autobusem...chyba sie dzis wykoncze... no i we wtorek ostatnie zalatwianie ze ślubem i potem czekac na niego...Kurcze dzis mielismy z Michem powazna rozmowe..ale wszystko sobie wyjasnilismy i jest ok 🙂 takze milego dzionka Wam życze...
Aaaa...moja mała dzisiaj też jakoś w nocy bardzo aktywna byla i jestem za bardzo nie wyspana..i oczywiscie latanie do lazienki co 2 godziny 🥴 🥴

• Mamusia
Ja wlasnie probuje ogarnac rzeczy, ktore mamy zabrac ze soba w trase, bo jak M wroci z pracy to wybywamy do Kalisza, a jutro na weselicho 🙂 Musze spakowac, nasze weselne stroje i reszte dupereli - mam nadzieje, ze nic nie zapomne, bo bedzie na mnie...na dodatek auto nam sie zepsulo, a mechanik ma wolny termin dopiero na poniedzialek 😮 no wiec jedziemy autem szwagra, bo jesli mielibysmy jechac pociagiem z tym wszystkim to chyba dalabym sobie spokoj z ta imprezą...

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Buffy jak tam wczorajsze zakupy . Upatrzyłaś jakiś wózek ?

właśnie nie bardzo - dlatego się nie chwalę 😉
jedyne co zdecydowaliśmy to że będzie z firmy Tako, wybieramy między modelami: Acoustic, Laret, Captiva i Ballila. Tylko właśnie tego Ballila nie widzieliśmy na żywo - muszę się zorientować czy na Słonecznym mają bo tu na lewobrzeżu nie znaleźliśmy... a innych rzeczy nie zdążyłam nawet obejrzeć - w pierwszym sklepie tak się zagadaliśmy z panem od wózków, że już potem to wszędzie biegiem, bo hurtownie do 18 :/

Karolka baw się dobrze 😁

• Mamusia
Mam nadzieje, ze zabawa bedzie przednia 😉 chociaz nigdy nie bylam na takiej imprezie bez alko, nie wiem czy sie odnajde w podpitym towarzystwie 😁 😜

Tusia nie ma od czego odpoczywac, przeciez upalnych dni bylo znacznie mniej niz tej beznadziejnej szarówy i chlodu 😞