Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moj opuszcza lozko o 4.30 i wtedy mogę się rozloooooozyc na calym lozku ;d czasami juz czekam na ta godzine bo on strasznie sie rozpycha mimo ogromnego lozka ... jego polowa pusta, ja prawie spadam a on musi sie do mnie przytulac mimo ze go wyganiam bo mi strasznie gorąco ... 😮

Emi ja tak mam od tygodnia.. . 🤨 i to jest straszne..mam nadzieje ze tak nie zostanie do konca... 🤨 🤨 🤨

• Mamusia
to u nas na odwrot 😁 biedny nie ma miejsca, bo pierw sie do niego tule, a potem go kopie i jak sie budze czasem w nocy i patrze to biedny spi ledwo na krawedzi lozka, gdyby sie jakos odwrocil to by z niego spadl 😁 😁 caly czas mi wypomina ze go wykopuje z lozka i sie rozpycham, 🙂 oj tam oj tam 😁

• Mamusia
ja sie budzę w niedziele, patrze a A. nie ma na poduszce, ale go czuje...wiec zagladam nizej a on z policzkiem przylozonym do brzucha ...jak to slodko wygladalo... 😉
juz sie zadeklarowal ze bedzie wstawal w nocy ... ^^ zobaczymy... 😉 i bardzo zaluje ze nie moze byc przy porodzie bo u nas w polsce podobno nie ma mozliwosci zeby mąż byl przy operacji...

• Mamusia
naprawde?
ojoj no to nie fajnie w takim razie 😞
moj chce byc przy porodzie pozatym ja chce zeby on byl, bo nie mam nikogo innego kto moglby przy mnie byc, rodzine mam w Polsce, tylko jego mam tutaj on jest ukochany 😜 , zreszta on to wszedzie musi byc, nie opuscil zadnego spotkania u lekarza i poloznej z czego sie ciesze, bo wie wszystko na biezaco 🙂
aa no moj tez powiedzial ze on bedzie wszystko robil 😁
ze bedzie zmienial pieluszki, wstawal w nocy, ze bedzie chodzil na spacerki , i dawal jej mleko w butelkach a ja mam tylko siedziec w domu i odciagac mleko 😁 😁 wlasnie ciekawe na jak dlugo

• Mamusia
nie wiem czemu w polsce tak jest ... 😞 bardzo chcielismy byc razem w takiej chwili... ostatnio jak ogladalismy `porodówke na tlc to powiedział ze chce iść ze mna... ale pytalam lekarza i powiedział ze nie ma takiej mozliwosci .. 🤢
Milenka dostała mate edukacyjna od swojej duuuuużo starszej cioci Julci 😁
http://allegro.pl/mata-edukacyjna-kwiatuszek-pozytywka-lusterko-hit-i2511331443.html

• Mamusia
ale ladna 🙂 😉
ja kupilam mate edukacyjna -slonika taka slodka tez jest fioletowa 🙂
i raz jak bylam w moim ulubionym komisie to wynalazlam taka mate czy jak to nazwac pieska
on tam szelesci itp, jest wylozony polarem i takimi walkami naokolo , mala moze sobie tam lezec fajna sprawa

• Mamusia
i jeszcze dostala swietny lezaczek-bujaczek z melodyjkami i odgłosami natury. fajny jest bo ma opcje automatycznego bujania. 😉
jednak fajnie podostawac takie rzeczy w spadku ;d

Isa, ostatnio liczyłam ile musimy jeszcze po wypłacie kupic. wyszło jakies 1800 to co jeszcze nie mamy dla Mileny i na moja wyprawke do szpitala... 😮

• Mamusia
wow no to super Ci sie udalo odziedziczyc rzeczy przynajmniej mniej wydatkow,
ja to kupilam na ebayu, ale akurat dziewczyna mieszkala niedaleko mnie to sobie poszlam i odebralam ta mate edukacyjna i lezaczek z fisher price z wibracjami takimi lekkimi i takim palakiem z zabawkami jak pociagniesz banana 😁 😁 to jest odglos malpy i jakas muzyka 😁 jak mi to dala to myslalam ze to nowka , w tak dobrym stanie miala

• Mamusia
bardzo duuzo korzystam z ebay, i bardzo duzo rzeczy wlasnie takim sposobem kupilam,
np. termooopakowania na butelki z tommee tippee uzywki ale dalam grosze a w sklepie jak za zboze za to chcieli a doszly stan bdb 🙂 z laktatorem recznym tez mi sie udalo, wylicytowalam nowy za ok 25zl z przesylka , babka tylko otworzyla karton 🙂 to samo z podgrzewaczem z tommee tippee tez wylicytowalam nowy za 50zl z przesylka (juz przeliczam na polskie 🙂 ) jestem mega zadowolona z zakupow na ebayu, tyle co tam kupilam rzeczy nowych/ albo uzywek w super stanie to hoho 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Pauleczka akurat laktator warto kupic nowy, no chyba, ze dostajesz go od kogos znajomego... ja swoj dostalam od mojej siostry, wiec tylko wyparzę i gotowe, ale od obcego bym sie nie zdecydowala...

to prawda z laktatorem , od znajomego to jeszce przejdzie ale od kogos nieznajomego to nie wiem czy bym kupila 🤢