Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Isa ja właśnie pożarłam miskę mleka z płatkami...... nie powinnam ale to było silniejsze ode mnie 😜 😜 😁 😁 😁 ale jak Mała po tym zaczęła wariować to kosmos!

Oj coś czuję że Mężu będzie dziś gwałcony....... 🤪 🤪 🤪 dosłownie bo pewnie będzie się znów opierał... 😉

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marylu345 napisał(a):
isa a jak wasz remont? skończony? 🙂

zostało nam malowanie i takie tam małe pierdoły jak mocowanie halogenów, włączników itp... ale tym już się mój mąż zajmie jak wróci z tej Belgii 😉 mam nadzieje że zdążymy przed narodzinami młodego 😁

Doti gwałć ile wlezie 😁 póki można! 😉

• Mamusia
inirtam napisał(a):
komu wolno, temu wolno... ja mam kategorycznie zabronione... ale nie załuję specjalnie 😜

ja też dostałam zakaz od lekarza... ale na szczęście nie ma męża u boku więc mnie nie kusi 😉 ale jak minie 38 tydzień chyba zacznę go gwałcić 😁 😁

• Mamusia
A ja mam chcicę jak cholera właściwie przez całą ciążę... muszę dziś jakoś mężula przekonać że nie ma żadnego zagrożenia dla Malutkiej i że lekarz powiedział że mogę rodzić choćby jutro....pewnie dobrze by było żeby jeszcze z tydzień posiedziała, zwłaszcza że dopiero na czwartek mam USG umówione....
Sandro napisałam do Ciebie na priv 😉

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Zaluzje zaslonicie i juz Allah nie widzi....
A ogolnie to niefajnie, nie dosc, ze Ramadan to jeszcze na nockach chlop siedzi...

Dzontaile, jak sie odnalazlas w tej kulturze? Twoj maz to taki sumienny muzelmanin?

widzi 🙂
lepiej dla niego robic nocki, bo post przerywa o 21 takze moze zaczac jesc a lepiej sie mu pracje gdy cos zje niz gdy wstanie rano i idzie do pracy na pol dnia bez jedzenia i picia 🙂
takze teraz idzie do pracy , zje cos zaczyna pracowac a wraca nad ranem i przesypia pol dnia, prosciej jest mu teraz tymbardziej w tym upale 🙂

odnalazlam sie, wczesniej sie tym duzo interesowalam bardzo duzo czytalam no i Indie to cos co kocham 🙂 hehe i tak jakos sie zapoznalismy i wyszlo wszystko 😜
nie mialam problemow zeby przyswoic niektore rzeczy , mysle ze ta zmiana wyszla mi na dobre : )
religie praktykuje juz od roku i jestem zadowolona i czuje sie o wiele lepiej 🙂 a to najwazniejsze

co masz na mysli mowiac sumienny muzulmanin ? :P

• Mamusia
No wasnie czy praktykuje...
bo kumpela to miala takiego "muzelmanina" ze chyba do konca sam nie wiedzial na jaka religie sie zecydowac. Troche z tej, troche Biblii podczytywal. ..wiec pewno wybieral co mu wygodniej...

My sie dosc sporo dowiedzielismy w zezym roku na wakacjach odnosnie tej kultury... choc mi sie pewnie wydaje, ze sporo 🙂 a to kropla w morzu..

• Mamusia
hej 🙂
takie pytanko dziewczyny. bo chyba dostałam jakiegos zapalenia czy cos, szczypie i piecze mnie na zewnatrz i , przy wejsciu do pochwy i w srodku troszke bardzosie martwie, dzis dopieor tak zaczeło mnie pieci szczypac jutro pojde do gin bez kolejki. bo ie wiem co to i cyz grozne. wczesniej bralam na to czasem na taka infekcje jakies globulki i masc ale na ulotkach pisze ze w ciazy kategorycznyu zakaz... wiec nie wiem czym w ciazy mozna leczyc takie doleglowosci
pomocy
i dzieki

• Mamusia
sandroos napisał(a):
No wasnie czy praktykuje...
bo kumpela to miala takiego "muzelmanina" ze chyba do konca sam nie wiedzial na jaka religie sie zecydowac. Troche z tej, troche Biblii podczytywal. ..wiec pewno wybieral co mu wygodniej...

My sie dosc sporo dowiedzielismy w zezym roku na wakacjach odnosnie tej kultury... choc mi sie pewnie wydaje, ze sporo 🙂 a to kropla w morzu..

no to jesli o to chodzi , to tak praktykuje (modli sie, nie pije alkoholu, nie je wieprzowiny, posci)

• Mamusia
Wlazłam na chwilę powiedzieć Wam tylko dobranoc. Mój M mnie wkur... na maksa, nie mam ochoty nawet z nim gadać. Jestem wściekła, zmęczona i boli mnie przez to brzuch... Idę się położyć, bo muszę to wszystko jakoś odreagować i się wyciszyć.
Spokojnej nocki, Mamusie 🙂