Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja tu się spodziewałam Kasia że może jednak któraś z nas szybciej poleci, ale ostatnio to nawet mówiłyśmy że pewnie następna będzie ta po której najmniej się tego spodziewamy 🙃 no i rzeczywiście...to ja się już nie nastawiam na wcześniejszy poród 🥴 teraz to mam wrażenie że nawet przenoszę Oliwierka 🤢

• Mamusia
ja myślałam że wczoraj po tym wypadzie jak mnie w nocy przycisnęło to coś w końcu pójdzie i dupa 😠 też miałam powtarzane żeby chociaż te 2 tyg. wytrzymać, że dziecko strasznie się pacha na świat, a teraz coś mu się odwidziało i postanowił sobie pomieszkać jeszcze w brzuszku 😉

• Mamusia
No prosze jakie niusy 🤪 Ja tez juz chce!!!! Gratulacje dla Netinetki i Blaneczki 🙂
cześć dziewczynki
u mnie zostało 6 dni i nie zapowiada się żeby Maja zechciała wyskoczyć przed niedzielą 😞 brzuch wysoko, zero skurczów tylko te nogi jak u słonia 😞
Ale mam nadzieję że urodzę przed piątkiem bo w piątek mam wizytę u położnej i mi godzina nie pasuje 😜
Kurcze a Netinetka to chyba miała termin na połowę maja z tego co pamiętam?!

• Mamusia
Łajsoka na pewno tak będzie. My z tymi naszymi rozwarciami tak się wychylałyśmy przed kolejkę, a będziemy ostatnie 😁 😁
Monia nie bój się porodu 🙂 Wiadomo, że to nie łaskocze i boleć będzie, ale zobaczysz, że dostaniemy takiego poweru, że raz dwa Maluszki wypchniemy z brzuszka 😜