Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć brzuchatki.Gwiazdeczka ja też gratuluję.A kolki ja też mam i to jak najbardziej naturalne,nic złego nie dzieje się.Po prostu takie są uroki i teraz będzie doskwierało nam wszystko.Nigdy nie słyszałam,żeby na kolke ktoś leżał w szpitalu,więc nie denerwuj się.

• Mamusia
Hej mamuski.Ale musialam nadrobic to co naskrobalyscie.Gwiazdeczka-gratulacje zdania obrony na 5, Andziucha super wiesci co u dzidzi.Mamy urodzaj na chlopaczkow 😉 A teraz co u mnie.Nareszcie!!!Kupilismy autko, sama jestem w szoku ze tak szybko trafila sie okazja.W poniedzialek pojechalismy wzielismy szwagra mechanika i okazalo sie ze super autko w dogodnej cenie tam jakas mala naprawe trzeba zrobic kosztu 300 zl ale to pikus w stosunku do autka.Zadbane w srodku jasna tapicerka-taka mi sie zawsze podobala pewnie dlatego ze zawsze bylo ciemno.W skorze nie w welurze wiec w sam raz przy dziecku dobra do utrzymania.No i moj mezulek pojechal dzis do pracki nowym autkiem swoja Honda Accord.Bo wczoraj jezdzilam z nim po urzedach wiec nie mial jak sam na sama pogadac z autkiem 😉))) ach te chlopy 😉)) Wczoraj od rana po urzedach wyrejestrowac stara astre-oj latania co nie miara bo astra jeszcze zarejestrowana byla w innym powiecie a my po przeprowadzce mamy inny juz teren wiec najezdzilam sie za wszystkie czasy pozniej zarejestrowac honda po zakupy i jak wrocilam do domu powiedzialm o nie ja musze wlaczyc na godzine reset mialam gdzies zakupy i cala reszte wzielam kocyk i poszlam sie zdrzemnac.Obudzilam sie po 1,5 godzinie i mialam wrazenie ze z 5 godzin spalam wpadlam na forum nadrobilam zaleglosci ale zaraz sie zjechala rodzinka obejrzec nowy zakup i dopiero dzis daje oznake zycia.Pogoda rewelacyjna wiec ogarne domek i smigam do ogrodu.Na obiadzik nalesniki z twarozkiem w planach mniam mniam

• Mamusia
hej dziewczynki
ja juz pozeganłam moich uczniów, walizi czekają spakowane

napiszcie mi please czy któas tez ma jakies klopoty z wynikami moczu...ja dzis godalam z moim gonem, kazal mi zurawit brac i stwierdzil ze to jeszcze norma... dalam mocz na posiew, ale chyba sie trochę martwie...juz od miesiąca mam cos z tymi leukocytami...

• Mamusia
Caly dzionek na nogach ale czuje sie super w dodatku jedziemy na koncert Kalwi&Remi-trzeba korzystac z urokow koncertow pod chmurka bo pewnie w przyszlym roku zabardzo nie skorzystamy-chyba ze dzidzia bedzie grzeczna i bedzie z babcia siedziala spokojnie 😉 Ja dzis zaszalalam i kupilam bardzo duzo rzeczy dla malenstwa-same te drobiazki i az milo popatrzec ja 16 rzeczy z listy zlecialo wykleslonych pewnie od poniedzialku zasypia mnie paczki ale super

• Mamusia
Hej mamuski! Ja troszke mniej aktywnie sie udzielam bo u teściów na wsi jestem wiec nadrabiam rozmowy z teściową bo nie widziala mnie od lutego 🙂 i nie mogła sie doczekać kiedy zjedziemy. Poza tym dowiedziałam sie że oprócz mnie w rodzinie jeszcze 2 cięzarówki wiec bedzie wesoło jak sie dzieciaczki urodzą 🙂 będzie niewielka róznica miedzy maluchami. A dziadki rece załamują ile wydatków na to bedzie 🙂 Urodzaj wręcz... 🙂 Gratuluje dziewczyny zdanych obron i egzaminów - jestem z Was dumna. Taki stres w ciąży... ale za to teraz błogie lenistwo 🙂 Sporo innych dobrych wieści jak widze - samochodziki, zakupy wizyty u gin na usg. Dobrze że sie układa po naszych myślach. Ze maluszki rosną zdrowo. Baiser dobrze że już u Was lepiej i wyszliście ze szpitala. Oby tak dalej 🙂 Tylko dwa dni nie zaglądałam a takie zaległości 🙂 Za to ja coraz bliżej mam do zakonczenia przeprowadzki i pomału urządzamy mieszkanie na górze w domu u teściow... Duzo z tym wszystkim pracy mimo że niby stoi gotowy... ale malowanie podłogi meblowanie sprzątanie-i konca nie widać z wydatkami.... Do listopada mam nadzieje że damy rade na tip top przygotować nasze gniazdo 🙂 żeby dzieciatko było u siebie a nie na wynajmowanym...

• Mamusia
Gosiaczek wiem co przeżywacie, ja tez już mam za sobą przeprowadzkę ale to na razie do rodziców, i na głowie budowę domku :/ więc wiem ile to zachodu nawet przy samym remoncie, ale dacie radę 🙂 i w listopadzie razem z dzidzią będziecie wypoczywać w swoim gniazdku 🙂

U mnie dzień bez rewelacji, ale w domku to o wiele lepszy humor 🙂 mogłam troszkę pozałatwiać spraw związanych z weselem.

Sofii szaleje dziś u mnie w brzuszku, ciągle fikołki i kopniaki 🙂 chyba też się cieszy, że w końcu blisko tatusia jesteśmy razem w 3 🙂

• Mamusia
my dzis siedzimy wieczorem w domu....WIki szaleje ze zmeczenia 😠 😠 co mnie dosc stresuja zwlaszcza ze nie moge jej podnosic a z dwulatka to czasdm ciezko 😉 juz sie wykapał i teraz kładzie ją mężulek spać.... mam nadziej ze szybko zasnie bo potrzebuje mężulka w robotach domowych 🙂