Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Megan101 napisał(a):
Widzę,że Edithd masz te same plany co ja w związku z Lidlem. 🙂
Basier tak wcześnie na sesję. podziwiam mnie z łożka o tj godzinie nic nie wyciągnie,

i co kupiłas goska?
ja mam body (2pak), rajtuzki, skarpetki i 1 pajacyka. dla Kari puzzle/memory i strój kąpielowy z przeceny 🙂

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aallicee napisał(a):
gosiaczek a w którym szpitalu leżałaś?? w moim ulubionym?

Leżałam na Starynkiewicza. Z tego co wiem nie wszystkie oddziały patologii sie tym zagadnieniem zajmuja ja miałam polecone 4 z czego 2 w remoncie i nie maja przyjęć na diagnostyke wiec wybrałam ten bo wiem że maja dobrych specjalistów mimo kiepskich warunków wizualnych 🙂. Poza tym pracuje tam jedna z lekarek z mojej przychodni i potwierdziła że mnie przyjma z malowodziem w miare szybko. Teraz bede miała tam kontrolne usg i w razie pogorszenia dalej bede pod ich opieką. Przerazona byłam nieco warunkami jakie tam maja ale opieka naprawde super.

• Mamusia
Hej namusie!Dawno mnie tu nie bylo-chyba od soboty 🙂 pracowicie bylo wiec dlatego.W niedziele caly dzien na festynie pozniej koncert i wrocilismy ok.22 polozylam sie i z tego zmeczenia padlam jak zabita poniedzialek mezulek na urlopie to dluzej pospalismy-kanapek robic nie trzeba bylo do pracy 🙂 a jak wstalam to jak pszczolka a to sprzatnac a to obiadzik a to ciasro a to na podworeczku posiedzialam bo ladna pogoda i sie tak nachodzilam ze znow padlam jak zabita.Dzis pospac sie chcialo dluzej ale coreczka w brzuszku sobie zrobila sale gimnastyczna i az sie przebudzilam od tych fikolajkow.Teraz czas podniesc tylek zrobic sniadanko(tato hoduje boczniaka-pyszny grzybek)i zachcialo mi sie takiego z pietruszeczka i cebulka z patelni mniami 🙂 a na obiadzik w planie golabki z ziemniaczkami i koperkiem.Pogoda super 24stopnie to super-piesek dyszy wiec po sniadanku hop nad jeziorko niech psinka ma-a uwielbia sie kapac w jeziorku

• Mamusia
Anula uwielbiam boczniaki 😁 !!! Twoja Lenka podobna do mojej córeczki, bo Sofii też sobie robi dyskotekę o 4 nad ranem kopniakami mnie budząc 🙂)!

Dziewczyny ile płaciłyście za USG 4d?? Ja mam wizytę w sobotę, i z tego co wiem to cena ok. 290 zł, no ale zobaczymy Sofii w rzeczywistym czasie 🙂 nie mogę się już doczekać!!!

Lecę do urzędu zmienić dowód osobisty i później do mężulka na Lunch 🙂

• Mamusia
ja juzp porannych wisytach pana serwisanta od ekspresu 🙂 ekspresik juz działa 😁 tylko musze teraz kupic nabitki bezkoifeinowe bo sie skończyły 🙂 no i była też teściowa z rosołkiem 🙂 już sobie grzeję i zaraz będę jeść 🙂

prubuje się zapisać na szkołe rodzenia ale nie mogę się dodzwonić :/

• Mamusia
Baiser88-to chyba nasze dziewczynki to poranne skowronki Lenka o 4:30 ewentualnie 5:00 urzadza sobie poranna gimnastyke 🙂 mam nadzieje ze jak sie urodzi to o godzine chociaz przresunie sobie akrobacje bo o 4:30 to masakra.Ja tak objadlam sie boczniaczkami ze do obiadu spokojnie bez przekasek wytrzymam.A teraz zycie jak paczek w masle-na kocyczku w pol cieniu sobie sie bycze a mezulek wozi drzewo na zime siodme poty wylewa a jak luzik 🙂

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Hihi ja tez sie nudze tak bezczynnie siedziec ja musze jeszcze ziemniaczki obrac i git

a na dwor dzis nie wychodze jedynie balkon mi zostaje jak dla mnie jest za goraco a ma byc 30 stopni a z duzym brzuchem to ciezko w taki upal wywlec sie z domu na spacerek 😁 😁

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Na wekend przyjezdzaja nasi swiadkowie weselni to w planie mamy griliczka i musze zrobic jakies ciasto i nie wiem jakie chce mi sie jakies a nie wiem jakie bo szarlotka juz mi sie przejadla 🙂

ja nie pieke bo nie mam do tego reki ☺️
chodz szarlotke bym sobie schrupala 😁 😁