Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja juz po egzaminie 🙂 nie było tak żle...ale musiałam isc 5 razay siku az sie komisja na mnie patrzyła 🤪 🤪
teraz padam ze zmeczenia..... no i zczynam leniuchowac.... nastepny egzamin w listopadzie (ale pewnie przez maluszka nie pójde wiec moze w styczniu ) 🙂
u mnie dzis ze zmeczenia jest jedzenie na tel 🙂 nudle w pudle 🙂 a potem zrobie koktalj truskawkowo malinowy i galaretke na wieczorny mecz 🙂 a na obiado kolacje kalafior z byłeczka i klopsy

• Mamusia
Hej mamusie 🙂)

Andiucha Gratuluje Chłopczyka!!! 🙂 Sami mężczyźni w brzuszkach mamusi, moja córeczka będzie miała w czym wybierać 🙂) Moja córeczka ostatni szybciutka przybiera na wadze, dziś była "ważona" i już dobija 400g , lekarze powiedzieli że mimo moich braków na wadze Mała rozwija się prawidłowo i rośnie jak na drożdżach, ma długaśne nóżki i wielkie oczęta 🙂 po tatusiu !
Mój narzeczony już nie może się doczekać , biedak teraz lata od pracy do szpitala i jeszcze załatwia sam wszystkie sprawy odnośnie wesela, zawrót głowy a my z małą Sofii się wylegujemy 🙂 Jutro wychodzimy do domku 🙂 koniec szpitalnych murów ufff

Btw. odnośnie bólu w plecach, dziś też mnie dopadł !!! 😞

• Mamusia
hej...a jednak wróciłam wcześniej niż myślałam...obroniona na dwie 5 🙂 nareszcie można odsapnąć...jakie będzie jutro piękne uczucie, że już nie muszę zakuwać do egzaminów przez najbliższy rok albo i dłużej 🙂 mały szalał przed wejściem na obronę ale tylko jak zobaczyłam pytania to od razu i ja i synuś się uspokoiliśmy i szczęśliwie odpowiadałam na pytania 🙂 jestem padnięta po całym dniu stresowym ale terazz to ja sobie odbiję...będę leniuchować z maluszkiem na całego 🙂 będę musiała chyba przedzwonić do mojego gina bo ostatnio często dostaję kolkę a słyszałam, że na kolkę w ciąży leży się w szpitalu...nic teraz to mi wszystko jedno obroniona to nawet kilka dni w szpitalu nie zaszkodzi...ale wolałabym nie...zobaczymy co gin powie 🙂 miłego wieczora pa