Przypomniałyście mi że pora się brać za obiad :/ a że wymyśliłam sobie barszcz z pasztecikami to trochę roboty przede mną :P Też kiedyś próbowałam z latarką, ale Mikołaj to olał :P Idziemy dziś do lekarza to podejrzymy co ona tam w ogóle porabia bo średnio ruchliwy jest... po tatusiu :P
Hehe no ja mam wizytę następną dopiero 07.11 a mogłabym chodzić co tydzień synka oglądać hehe No, ale byśmy majątek wydali na te wizyty bo każda wizyta 100 złotych kosztuje 🙂
Ja na szczęście chodzę na NFZ, ale do prywatnej kliniki położniczej także bardzo sobie chwalę. Lekarz super, usg na każdej wizycie, masa badań... no właśnie - dziś mam wyniki HIV\'a.... strach trochę :P
Ja na szczęście chodzę na NFZ, ale do prywatnej kliniki położniczej także bardzo sobie chwalę. Lekarz super, usg na każdej wizycie, masa badań... no właśnie - dziś mam wyniki HIV\\\'a.... strach trochę :P
Mnie się pytała czy dawać skierowanie, ale jak powiedziałam, że jestem w stałym związku to powiedziała, że nie ma potrzeby.
Michasia mój synek też jest ułożony pośladkowo..ale jestem przy dobrej wierze że się obróci.. 🙂 Ja test na Hiv miałam robiony jakoś w maju.....no i oczywiście wszstko dobrze.. 😉 Teraz mamy do zrobienia glukoze krew i mocz... i wizyta na 24.10.. 😉 Już sięnie mogę doczekać.. 🙃 Ja wczoraj na obiad zrobiłam rybkę i surówkę ale i tego i tego zostało więc dziś tylko kartofelków dogotuje.. 😉 Idę dalej sprzątać bo bałagan mam niesamowity....i sprzątam sprzątam i końca nie widać...;
🤢🤨😠
ale naskrobalyscie 🙂🙂 pare stron do nadrobienia 😁 a wiec: ja dzis na obiadek mam jogort 🙂 hehe nie chcialo mi sie gotowac 😁 no a co do czasu ktory leci nie ublaganie... 🙃 to macie racje coraz mniej czasu nam zostalo 😁 a teraz coraz szybciej sie sciemniac bedzie wiec dni krotsze i jeszcze szybciej 😁beda umykac nam te dni. co do pakowania torby hmm ja najpierw musze je kupic 🙂 jedna taka wieksza a druga mniejsza dla malenstwa. tak pomyslec dla nas duzo tez nie trzeba ale sam szlafrok duzo miejsca zajmuje 😮 ja dla malego na wyjscie kombinezonik przygotuje w domu a moj M potem dowiezie bo szpitalne szafeczki to takie wypasione sa ze szok 😁 ale mnie dzis glowa boli.. niewiem czy cisnienie slabe czy co.. moze nie wyspana jestem..
hej no widze ze tu pogaduszki jak sie patrzy ja jestem nowa wiec musze sie jakos wgryz w wasze tematy 🙂 wiecie co ja jestem w ciazy po raz pierwszy i troche panikiuje ze wszytskim ale mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok
hej no widze ze tu pogaduszki jak sie patrzy ja jestem nowa wiec musze sie jakos wgryz w wasze tematy 🙂 wiecie co ja jestem w ciazy po raz pierwszy i troche panikiuje ze wszytskim ale mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok
Spokojnie tutaj też jest sporo dziewczyn które są pierwszy raz w ciąży tak jak Ty hehe 🙂 Między innymi ja, Michasia, Daga 🙂 Także damy radę 🙂
takze widze ze nie jestem sama a jaka to posciel kupilas spodziewacie sie dziewczynki czy chlopczyka jak mam jak narazie male problemy z moim dzidziusiem ale mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy 🙂
I ja też jestem pierworódką i ja!! 😉 Mój Mały jakoś dziś mało ruchliwy, nawet czekolada nie pomaga by go rozruszać 😉 U mnie dziś na obiad rybka po grecku 🙂 I ciekawi mnie strasznie co to te "pieczonki"?? Może znam, ale pod inną nazwą 😉
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
ttinka
mi zostały z wczoraj pieczone kotleciki z piersi kurczaka i muszę coś z nich wykminić, a nie wiem co
daguza1234
agniesia20
Synuś wariuje w brzuszku chyba mu rybka smakowała 🙂
arnulka
agniesia20
arnulka
arnulka
agniesia20
Właśnie też to wczoraj zauważyłam hehe 🙂 Miałam pisać, ale jakoś wyleciało mi z głowy hehe 🙂 Może na porodówkę będziemy parami śmigały hehe 🙂
agniesia20
Mnie się pytała czy dawać skierowanie, ale jak powiedziałam, że jestem w stałym związku to powiedziała, że nie ma potrzeby.
daguza1234
malutka tez szaleje po obiadku,i ciagle wypycha głowke lub nozke 😉 temperamentna dziewczynka 😉
agniesia20
arnulka
ttinka
Margaritaee
Idę dalej sprzątać bo bałagan mam niesamowity....i sprzątam sprzątam i końca nie widać...;
🤢 🤨 😠
daguza1234
ha 😜 ale wazne,ze cos podobnego 😉:P
ttinka
michasia24
Gość
agniesia20
A co do pościeli która mi dzisiaj przyszła to jest troszkę inna niż na zdjęciu, ale jest ładna 🙂 Mojemu G się bardzo podoba 🙂
Malutki co chwile się przeciąga i wypycha nóżki albo rączki hehe 🙂
agniesia20
Spokojnie tutaj też jest sporo dziewczyn które są pierwszy raz w ciąży tak jak Ty hehe 🙂 Między innymi ja, Michasia, Daga 🙂 Także damy radę 🙂
vipewcia
Fruzia
Mój Mały jakoś dziś mało ruchliwy, nawet czekolada nie pomaga by go rozruszać 😉
U mnie dziś na obiad rybka po grecku 🙂 I ciekawi mnie strasznie co to te "pieczonki"?? Może znam, ale pod inną nazwą 😉