- Mamusia
Mamy Styczniowe witajcie:) | Forum o ciąży
Michasia nie martw się na zapas bo Cię głowa rozboli hehe 🙂 Będzie co będzie jeszcze masz czas żeby się tym przejmować 🙂
- Mamusia
mi to w pecherz czesto kopie i musze wtedy siusiu leciec bo mam wrazenie ze zaraz siie zsiuram a co do czego to prawie nic 😁 a i ostatnio dol kregoslupa mnie boli 😞 czasami to az wstac nie moge
- Mamusia
michasia24 napisał(a):
Mnie tak samo kopał zanim się obrócił, ale teraz to pod biustem mnie kopie hehe i się przeciąga co jakiś czas 🙂 A z rana jak mnie budzi heheh i w nocy tak samo 🙂
Co do kręgosłupa to mnie coraz częściej już boli i to bardzo, że nie mogę znalezc pozycji...
mi to w pecherz czesto kopie i musze wtedy siusiu leciec bo mam wrazenie ze zaraz siie zsiuram a co do czego to prawie nic 😁 a i ostatnio dol kregoslupa mnie boli 😞 czasami to az wstac nie moge
Mnie tak samo kopał zanim się obrócił, ale teraz to pod biustem mnie kopie hehe i się przeciąga co jakiś czas 🙂 A z rana jak mnie budzi heheh i w nocy tak samo 🙂
Co do kręgosłupa to mnie coraz częściej już boli i to bardzo, że nie mogę znalezc pozycji...
- Mamusia
a probowalyscie tej sztuczki ze swiatlem? ze latarka sie swieci w brzuch to wtedy malenstwa kopia?
- Mamusia
Nie jeszcze nie próbowałam, ale miałam w planach jakoś wyleciało mi z głowy zaraz sprawdzę heheh 🙂 A wy próbowałyście? 🙂
- Mamusia
ja probowalam w dzien ale chyba bylo za jasno, a teraz nie wiem gdzie mam latarke wiec jutro wieczorem sprawdze 😁 napisz aga jak u ciebie zareaguje maly.
- Mamusia
Mój mały cały czas się wierci - jedynie w nocy jak śpię to nie czuję. Daje się we znaki do tego stopnia, że miałam w tym tygodniu robione USG jamy brzusznej bo tak mnie bolało po prawej stronie, że gin bała się, że to może woreczek żółciowy albo wątroba. Na szczęście okazało się że to tylko Jasiek daje do wiwatu tak boleśnie 🙂
- Mamusia
O sobie... nie wiem czy umie ale spróbuje :P
Do tej pory wszystko przebiegało idealnie - wręcz książkowo 🙂 może poza podejrzeniem pozamacicznej na początku :/ i tygodniowego pobytu w szpitalu 😞
Na szczęście okazało się że wszystko jest ok i od tej pory ciąża przebiega bez zarzutów.
Wszystkie wyniki idealne, dolegliwości dopiero teraz się zaczęły. Niecały miesiąc temu byłam jeszcze na 3koronach i na Wysokiej... powolutku ale się udało :P
Długo byłam pewna że czekam na dziewczynkę, jednak synuś szybko dał o sobie znać i pokazał się w całej okazałości 🙂
Pozdrawiam was serdecznie
Do tej pory wszystko przebiegało idealnie - wręcz książkowo 🙂 może poza podejrzeniem pozamacicznej na początku :/ i tygodniowego pobytu w szpitalu 😞
Na szczęście okazało się że wszystko jest ok i od tej pory ciąża przebiega bez zarzutów.
Wszystkie wyniki idealne, dolegliwości dopiero teraz się zaczęły. Niecały miesiąc temu byłam jeszcze na 3koronach i na Wysokiej... powolutku ale się udało :P
Długo byłam pewna że czekam na dziewczynkę, jednak synuś szybko dał o sobie znać i pokazał się w całej okazałości 🙂
Pozdrawiam was serdecznie
- Mamusia
Ja też mam problemy z kręgosłupem, boli jak diabli czasami. Spać też jest ciężko, bo na plecach już się nie da, na bokach z kolei rąk nie trzymam pod głową tylko raczej ramie pod sobą i strasznie mi drętwieją ale to tak strasznie że jak się budzę to ból jest taki od łokcia po koniuszki palców że nie mogę nic uchwycić.
Muszę albo nauczyć się spać z rękoma do góry albo na pół siedząco tylko stosu poduszek brakuje w łóżku a mam same małe wiec za dużo tego by było, a nie mam ani jednej większej typu 80x70 czy jakoś tak.
Muszę albo nauczyć się spać z rękoma do góry albo na pół siedząco tylko stosu poduszek brakuje w łóżku a mam same małe wiec za dużo tego by było, a nie mam ani jednej większej typu 80x70 czy jakoś tak.
- Mamusia
Okey napisze, ale to dopiero będę sprawdzała jak pójdę na górę małemu czytać bajkę hehe Więc jutro Ci napisze jak zareagował hehe 🙂 Teraz się rozpycha mój malutki koło pępka hehe 🙂

Rekomendowane odpowiedzi