Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Doberek ;*

Angela właśnie zauważyłam że nie masz oklasków 😁 😁
Anulka tam moja Zuzka codziennie je danonki czy dwa te małe albo jeden duzy 😉
dzisiaj przychodzi fryzjerka :0 ale sie ciesze :P wkońcu coś dla siebie... ☺️

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 🙂 🙂

u nas nocka standardowa. Ech.

Anulka, może nie zmieniaj Olci pampersa w nocy, może ją to rozbudza tak, że nie chce później zasnąć? 🙂
[size=3]
Stasiu!! Nasz gigancie forumowy 😉 Wszystkiego najlepszego! 🙂 🙂

Ja nie patrzę ile mam oklasków. Jakoś mi to dynda. Jak ktoś chce, to niech zabiera - proszę bardzo 😉 ale blokować nie będę, bo ja czasami lubię oklaski porozdawać 😉

u nas dziś dzień odpoczynku. Żadnych wizyt 🤪 pójdziemy na spacerek, zjemy obiadek 🙂 lubię takie dni 🙂 🙂

a tak poza tym, to mnie łeb strasznie boli 🤢

Miłego dnia!! 😘

• Mamusia
U mnie okresu nadal ani widu, ani słychu 🙂 a za jakiś miesiąc będę musiała sobie teścik zrobić ☺️

Co do jogurtów, to Aga jadła jogurty dziecięce z Nestle (jagodowe) ale za duże opakowanie jest jak na mojego bąbla i bardzo jej się ulewało później. Kupiłam jej wczoraj małe Danonki (te najmniejsze) i te są w sam raz 🙂

• Mamusia
a ja kupilam ostatnio naturalny jogurt z nestle, dodalam truskawek, albo soku wszystko z wlasnej roboty z polandii od mojej mamuski 😉 i masxymek zajadal 😉 kupuje tez z hippa i bebovity te w sloiczkach.

Aj no najpierw dzien dobry 😉

Gigant najlepszego!!! juz niedlugo Cie wysciskam jak sie dasz 😉 ;*

• Mamusia
Kwasiek i bedzie miala Aga rodzenstwo 😉 hehh no zobaczymy. Wlasnie bo przeciez Ty ialas cesarke tak jak ja, wiec powiedz mi na luzie jak zajdziemy niedlugo w ciaze no chyba ze Ty juz jestes 😉 ja troszeczke pekam, ale kit tam, jak pojde do giny to podpytam jak tam wygladam czy moge probowac w wakacje 😉czy tam krotko po 😉

• Mamusia
Komsi, najbezpieczniej jest poczekać około roku, żeby wszystko się pogoiło. Kiedyś mówiło się o 2-3 latach, ale teraz słyszę, że powinien minąć rok do następnej ciąży. Moja szwagierka miała 2 cesarki pod rząd, rok po roku (jedno cc w lutym i drugie w lutym) i chyba żadnych problemów u niej nie było, a przynajmniej nic mi nie mówiła, no ale wiadomo - lepiej odczekać.

Ja rodzeństwa dla Agi jeszcze nie planuję. Tak jak Wam pisałam kiedyś, muszę najpierw robotę jakąś dorwać, żeby cokolwiek zarabiać, bo sama pensja męża na 2 dzieci niestety nie wystarczy. Ale gdyby nie kwestia finansowa, to kto wie...? 😉

• Mamusia
Kwasiek u mnie to samo! 😞 gdyby nie chodziło o kase to nawet teraz bym się zaczęła starać o dzidzie... no jeszcze bym musiała poczekac do wtorku :Pbo bez męża nidyrydy 😁 hahaha 🤪 ale trzeba stanac na nogi najpierw potem zobaczymy... 🥴

• Mamusia
moja tesciowa miala 3cesarki, grudzien 79, grudzien 80, i potem styczen 87, no ale biorac pod uwage pierwsze dwie i dala rade i wszystko bylo ok, no i nie te czasy byly, zobaczymy 😉 troche kicha z praca ale spoko jakos damy rade, jeszcze sie zobaczy 😉 my juz po drzemce krotkiej na dworze zaraz maxymo zje obiadek i dalej wypadamy na dwor, ok 16 maja wpasc znajomi...na kawe... tzn znajomy z "nowa"dziewczyna i jej corka.

• Mamusia
Hej dziewczyny ja ostatnio ledwo daje rade a e dodatu Piotrus zachorował strasznie go męczy. Łapsnał jakieś grypsko i większosc nocy nie spałam bo tak go męczyło dlatego dzis ledwo zyje.
Ide nadrobić zaległości bo trochę tych stronek jest 🙂

Wszystkiego najlepszego dla Stasia

Sylwia kiedy masz ta wizyte u kardiologa z Igusia? Piotrusiowi sprzydałby sie taki uspokajacz bo nie mozna go zbadac 😞 zabawki nie pomagaja.

Ja daje jeszcze misowy jogurcik z Nestle albo serek bieluch bo od 8 miesiąca już można go podawac. ALe chyba zaczne kupować danonki bo te z Nestele jogurciki sa mega drogie. Albo jogurt naturalny bede mu dawac z owocami jak komsi.

Ja narazie nie planuje dzieci dopuki maz nie zrozumie ze trzeba pomóc w wychowaniu a nie tylko w pracy siedziec wiec chyba predko nie bedziemy miec dziecka 😞

• Mamusia
hejka 🙂

Stasinek nasz niejadku kochany, rośnij zdów 😘 😘 😘

Kwasiek plany planami... 😁 😁 😁ale rzeczywiscie jakis etacik na stale i heja 🙂 no ja jestem ciekawa ktora to znow mamuska bedzie 🙂

Madalena a co to sie Piotrusiowi przyplatalo?

a Dawid nie jadl jeszcze derku...jakos nie wpadlam zeby mu dac ale jak pisalam danona omine szerokim lukiem!!!!

Komsi zazdroszcze ze niedlugo z Ann zobaczynei sie realu...my musimy w koncu z Waja i Koniecznka sie umowic 🙂

• Mamusia
Staś dziękuje cioteczkom, kumplom i kumpelom za życzenia 🙂 Nadrobię Was chyba dopiero we środę, jutro jadę do roboty oddać sprzęt firmowy, a we wtorek pogrzeb.
Być może mamy winowajcę wysypki: panele piankowe (i wcześniej puzzle). Jeszcze nie ma pewności, ale w piątek zdemontowaliśmy a wczoraj parch mocno zbladł.

• Mamusia
Dziękuje za jogurcikowe odpowiedzi 🙂

No ja chcę jednak do pracy wrócić, a najlepiej zmienić, jeszcze też trochę odetchnąć i potem pomyślimy o drugim bobasie, najszybciej za 2 lata, najpóźniej za 5, jak dobrze pójdzie - póki co mamy takie plany.

Fajnie, że dziewczyny spotkacie się w realu, ja wstępnie umówiona jestem z 2 marcówkami 2011 na spacer wiosenny, dziewczyny są z Trójmiasta, jedna już urodziła, druga czeka i jest juz po terminie.
A Zuziaku wybierasz się latem do Gdańska, tak jak wcześniej planowałaś?

• Mamusia
Anulka jeśli Adam bedzie tam pracować bo ma tam prawdopodobnie następne zlecenie to na 99% mam zamir tam sie wybrać 😉 więc jak bede na bank się musimy spotkać 😁 😉

Angela śliczny awatarek :*

a ja jestem blondi 😁 bardzo mi się podoba 🙂 ale nie wkleje foty bo nie mam jak fotki zrobić może jutro 🙂

• Mamusia
doberek ;*

my dzisiaj tez wcześniej pobudke mamy... :P
śniła mi się Komsi z Maksymkiem 😁 :P pojechaliśmy z mężem i Zuzką w góry i tam była tez Komsi 😉 hehe ogólnie fajny sen 🙂

dzisiaj przed południem ide do tesciów bo teściowa przyjechała z sanatorium 😜 i się pewnie stęskniła za wnusia 😁
zapowiada się sliczna pogoda więc i spacer zaliczymy 🙂