Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kasia po co sie wiekiem przejmujesz??? Najwazniejsze na ile czujesz sie duchem 😁 zreszta Ty nie pierwsza ktora po 30 urodzi/la dziecko
Gdzie sie podziala reszta dziewczyn???Hanci i Agaty nie widac.Moze rodzic poszly 🤪
Maz na silowni, Maja zasnela wlasnie przed tv.Chyba pojde umyc wlosy, co by byly czyste i pachnace jutro 😜

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
😁 to sie rozmarzylas Karolina.Mi sie marzy sama czekolada, najlepiej jakas Milka truskawkowa albo toffii 😜
Zmykam bo Tomek zaraz bedzie.Musze jeszcze z nim dzisiaj rozmowe przeprowadzic.Mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze pozniej zajrzec do Was 😘

• Mamusia
Karola, no musze przyznać, że calkiem nieźle się prezentował 🙂 -wczoraj jednak z baraszkowania nei wiele było ale dziś rano 😁 🤪 ☺️
No w końcu ma dziś urodziny 🙂 więc igraszki poranne + śniadanko a to początek dnia. Dziś idziemy na wizytę z usg więc zobaczymy jak tam nasz Szkrab się trzyma i ile waży. No i czy dostane błogosławieństwo na podróż do Warszawy w sobotę 😮 🥴 A przed wizytą mamy zajęcia dla par - ćwiczenia, jak partner może óóc w pierwszej fazie porodu, masaż ćwiczenia itd.

Agata ale że co , że tak po prostu bez niczego tak?

A widziałyście najlepszą atrakcję meczu polska urkaina 😁 😁 poślady Kosseckiego 😁 😁 akurat oglądaliśmy ten mecz i jak to zobaczyłam to wiedziałam, że chłopak zaistnieje w mediach z tego "tytułu "

• Mamusia
dzień dobry...
Adiku! dawaj czadu i czekamy na info! juhuuu ale jaja! czyli czas każdej z nas powoli nadchodzi 😉
dziewczyny powiedzcie mi. dlaczego kobiety pod koniec ciąży mają nie myć okien? zastanawiam się czemu tak wszyscy mnie przed tym przestrzegają.... chociaż dzisiaj 3 z 4 i tak umyłam... 😜 nie mogłam wytrzymać 😉

• Mamusia
Ada trzymamy kciuki !!! 🙂 i dawaj znać od razu jak tylko będziesz mogła 😁

Kasia bo chodzi o pozycję z rękoma u góry - ponoć powodują skurcze macicy ( choć na ćwiczeniach pani nam mówiła że hmm no to tak jest jak z przewidywaniem płci 😉 ) ale myślę, że bardziej chodzi o to że jednak musisz wyleźć np na taboret, stołek, parapet a równowagę łatwo stracić..

Karola widziałam na Pudlu i owszem, jednak hmm na powtórkach nie widać, więc podejrzewam, że tu już mu świństewko zrobili i mały fotomontażyk 😁