Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mada2409 napisał(a):
Ilonka rzeczywiscie Twoj suwaczek znikl 😉 Malej najwidocznej nie spieszy sie... bo jej dobrze w brzuszku 😁 Widze ze wszystkim nam doskwiera ten wyjatkowy stan... u mnie wszystko bylo by ok gdyby nie to ze jak zachce mi sie siku to brzuch twardniej, jakby maly mnie poganial :p
Ostatnio snilo mi sie ze jednak lekarze sie pomylili i ze bd miec corke 😮 a moj mowi ze nie uwierzyl by jak urodzilaby sie corka. I teraz dopiero wiem ze nie do konca nienajlepiej jest znac plec :/ Ogolnie to z zycia znam dwie takie sytuacje ;/
Madzia nie dziekujemy zeby niezapeszyc 😜
Ilonka ja tez cwiczylam zeby lepsza kondycja i zeby sie obkrecil... ale teraz to ja juz sama nie wiem... Bo to taki zolwik jak tatus, albo zapomni albo obudzi sie po wszystkim :p

nie, nie...nie dziekuj 😜 ale nie martw sie - bedzie dobrze, jakby nie bylo 🙂

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Wiecie co laseczki - a ja Wam zazdroszcze 🤨 🥴 Tak samo jak tym, co wlasnie zrobily badz robia pozytywne testy ciazowe... 😞

Madziu jeszcze jednego bobaska się zachciewa??

😞 straszne to jest! Jeszcze nawet nie 3 m-ce po porodzie... Przy starszym tak w ogole ni mialam 🥴

• Mamusia
MadziaW napisał(a):
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Wiecie co laseczki - a ja Wam zazdroszcze 🤨 🥴 Tak samo jak tym, co wlasnie zrobily badz robia pozytywne testy ciazowe... 😞

😞 straszne to jest! Jeszcze nawet nie 3 m-ce po porodzie... Przy starszym tak w ogole ni mialam 🥴

Najwyraźniej masz niespożyte pokłady macierzyństwa w sobie 😜
A co małż na to??

• Mamusia
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):

A co małż na to??

no swierzbi mnie 😁 a malz. przerazony, ze w ogole lekarki pytalam, kiedy najwczesnie bezpiecznie po cc mozna - tylko tak teoretycznie :P On przerazil sie, bo sam fakt , ze zapytalam ponoc znaczy, ze cos mi po glowie musi chodzic :P Powiedzial, ze jesli chce jeszcze jedno, to ok..., ale ja wszystko bede musiala przy tym bejbiku robic a on tylko tulic, bo on juz jest za stary na takie rzeczy :P

• Mamusia
MadziaW napisał(a):
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):

A co małż na to??

no swierzbi mnie 😁 a malz. przerazony, ze w ogole lekarki pytalam, kiedy najwczesnie bezpiecznie po cc mozna - tylko tak teoretycznie :P On przerazil sie, bo sam fakt , ze zapytalam ponoc znaczy, ze cos mi po glowie musi chodzic :P Powiedzial, ze jesli chce jeszcze jedno, to ok..., ale ja wszystko bede musiala przy tym bejbiku robic a on tylko tulic, bo on juz jest za stary na takie rzeczy :P

haha dobra agentka jesteś 😜
Mój to mi zapowiedział że za 3lata kolejne bo spierniczył robotę i musi córkę dorobić bo facet bez córki to nie facet 😁
Tak więc wy też musicie córy szukać 😉

• Mamusia
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):

A co małż na to??

haha dobra agentka jesteś 😜
Mój to mi zapowiedział że za 3lata kolejne bo spierniczył robotę i musi córkę dorobić bo facet bez córki to nie facet 😁
Tak więc wy też musicie córy szukać 😉

a co, wiecie juz , ze 2gi synus??
a co jak 3i synek bedzie? 🙂

• Mamusia
Hancia napisał(a):
Madziu wczoraj widziała klejnoty rodzinne na USG 😉 jaja ma jak ojciec 😁
Ja to chyba na dwójce poprzestanę

😁 😁 ja jesli bym tak rzeczywiscie byla kiedys jeszcze w ciazy - podkreslam jesli - to bedde sie nastawiac na synka 😜 😉 Bo teraz mialam niemalze 99.9% przeczucie, ze dziewczynka, a okazal sie synus, ale na zadna dziewczynke bym go nie zamienila!!!! Takie kochane dziecie 🙂

• Mamusia
MadziaW napisał(a):
Hancia napisał(a):
Madziu wczoraj widziała klejnoty rodzinne na USG 😉 jaja ma jak ojciec 😁
Ja to chyba na dwójce poprzestanę

😁 😁 ja jesli bym tak rzeczywiscie byla kiedys jeszcze w ciazy - podkreslam jesli - to bedde sie nastawiac na synka 😜 😉 Bo teraz mialam niemalze 99.9% przeczucie, ze dziewczynka, a okazal sie synus, ale na zadna dziewczynke bym go nie zamienila!!!! Takie kochane dziecie 🙂

Ja nastawiałam się na córę i jak widać się przeliczyłam 😜
Żadna matka nie zamieni dzieciątka swego na inne 🙂

• Mamusia
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Zgadza sie Hanciu 🙂

Jak nastroje przedporodwe? Boisz sie czy bardziej na luzie?

raczej na luzie, boje sie tylko potem pierwszego tygodnia w domu

ee nie boj sie, dacie rade 😉 ale szykujesz sie (i szykuja Cie) na naturalny, tak? Bo wiem, ze mialas przejscia zdrowotne w ciazy.

• Mamusia
MadziaW napisał(a):
Hancia napisał(a):
MadziaW napisał(a):
Zgadza sie Hanciu 🙂

Jak nastroje przedporodwe? Boisz sie czy bardziej na luzie?

raczej na luzie, boje sie tylko potem pierwszego tygodnia w domu

ee nie boj sie, dacie rade 😉 ale szykujesz sie (i szykuja Cie) na naturalny, tak? Bo wiem, ze mialas przejscia zdrowotne w ciazy.

Chyba bardziej na cc mnie szykują bo krzyżówkę mam na jutro ustawioną i pilnują hemoglobiny by podrosła.....

• Mamusia
Madera29 napisał(a):
U mnie jakieś gluty się ze mnie wydobywają, czy to mogą być te części czopu? 🤢

moga, bo one moga sie spokojnie pojawic na jakis czas zanim sie jeszcze porod zacznie, co nie musi wlasnie znaczyc, ze sie zaczyna, ale ze zbliza 🙂 A dziewczynki lubia wczesniej przychodzic 😉 🙂

• Mamusia
MadziaW napisał(a):
Madera29 napisał(a):
U mnie jakieś gluty się ze mnie wydobywają, czy to mogą być te części czopu? 🤢

moga, bo one moga sie spokojnie pojawic na jakis czas zanim sie jeszcze porod zacznie, co nie musi wlasnie znaczyc, ze sie zaczyna, ale ze zbliza 🙂 A dziewczynki lubia wczesniej przychodzic 😉 🙂

popieram