Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
adriana886 napisał(a):
Golenie sie-wyzsza szkola jazdy 😁 zawsze lubilam sobie zostawic jakis paseczek po srodku ale od kad brzuch mi wszystko przyslania to lece po omacku do uzyskania pozadanej gladkosci 😁 inaczej nie daje rady.Meza nie poprosze bo boje sie ze mogl by mnie tam zaciac.

ja jakoś nawet nie myślałam aby mąż mi pomógł. jakoś dziwnie by mi było..... a z tym paskiem mam podobnie 😉
czas na mnie.... dobrej nocy i przyjemnego jutrzejszego dnia. oby przebywające w kurortach szpitalnych szybko powróciwszy do domów... dobranoc

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Moja koleżanka miała komplikacje przy porodzie i jej facet był tak przestawiany z boku na bok aż w końcu postawili go twarzą w twarz z małym Wiktorem, akurat jego głowa przedostawała się przez kanał rodny... ale był zafascynowany 😆

• Mamusia
Mój Adam widział wszystko co się działo jak na papierosa w czasie porodu wychodził z nerwów. Nie zraził się, a w domu pomagał mi szwy przemywać i twierdził że jako ratownik medyczny nie boi się niczego i będzie to robił.
Ledwo skończył mi się połóg a już się bzykaliśmy jak króliki na wiosnę ☺️

• Mamusia
Hahahahaha P. sie nie chce od ponad tygodnia a mnie strzela pomału... Zmęczony jest, ostatnio duzo pracuje... A tak odbijając od drażliwego tematu :p
Dzisiaj rano jechałam do pracy i spotkałam mojego psa w połowie drogi wiec mam dzisiaj towarzystwo w pracy 🙂