Skocz do zawartości

Witajcie majóweczki | Forum o ciąży

martam83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja mam zamiar wskoczyć wieczorem w swoją przezroczystą haleczkę (dobrze, że pod biustem jest mocno rozkloszowana, to brzusio się zmieści) i skusić mężusia tańcem brzucha 😜 Tylko będę musiała sobie nastawić budzik na 00.30, bo dopiero wtedy mniej więcej wróci, a ja będę o tej porze od minimum 2,5 h kimać 😉

• Mamusia
Nihasa trzymaj sie badz dzielna!!! :* Mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie po wszystkim!!! Jak wskoczysz na forum na chwillke to napisz prosze co ile masz skurcze i czy jeszcze jestes w domku czy juz w szpitalu? bo przeciez musza Ci tez podac antybiotyk przeciw tym paciorkowcom...

• Mamusia
Ja przed chwila dzwonilam do szpitala, mówię im o tych ruchach, bo po obiedzie mała poruszyła sie raptem dwa razy delikatnie. Kazała mi wypić szklankę zimnego soku z lodem, położyć sie na godz. Z rekami na brzuchu, gapic sie w sufit i liczyć a potem zadzwonić jeszcze raz. Więc odezwę sie pozniej.

• Mamusia
Wlasnie dostalam wiadomosc ze ta moja kolezanka o ktorej Wam pisalam ze grozil jej przedwczesny porod wlasnie urodzila 36 tc.podobno od odejscia wod do wyjscia dzidzi minely raptem 2,5 godz i powiedziala ze wcale nie bylo az tak strasznie ..teraz zaczynam jej zazdroscic ☺️

• Mamusia
Rudzielec napisał(a):
Wlasnie dostalam wiadomosc ze ta moja kolezanka o ktorej Wam pisalam ze grozil jej przedwczesny porod wlasnie urodzila 36 tc.podobno od odejscia wod do wyjscia dzidzi minely raptem 2,5 godz i powiedziala ze wcale nie bylo az tak strasznie ..teraz zaczynam jej zazdroscic ☺️

To znak, że my też będziemy rodzić tak szybko, zobaczysz 🙂

• Mamusia
totylkoja8 napisał(a):
Rudzielec napisał(a):

To znak, że my też będziemy rodzić tak szybko, zobaczysz 🙂

Grazynka wez nic nie mow ja to juz mam strach przy dupie 😲 dopiero teraz do mnie doszlo ze to juz...a jak Nihasa urodzi to ja normalnie chyba juz oszaleje..chcialam oznajmic ze ja juz jestem spakowana i czekam 😉 😜