Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum dla mam

kkkkoralik_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Monia wlasnie przyszly mi opaski, ja zapomnialam, ze w PL bylo tyle wolnego, u nas tylko wtorek 😉 Dlatego tak dlugo szlo. Opaski rewelacyjne, jak ze sklepu 😁 Dzis wieczorem zobacze jaka jest prowizja za wystawienie i jak cos to wystawie w weekend bo weekendy czesto sa darmowe. A oprocz prowizji za wystawienie jeszcze pobieraja procent od sprzedazy wiec wieczorem zrobie zestawienie i Ci napisze co i jak 😉

Moje dziecko sie rozbiera, sciaga wszystko lacznie z pampkiem i lata zadowolona:P

• Odpowiedzi 6,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
elunia72 napisał(a):
Witam
My dzisiaj z Lenką idziemy na szczepienie i myślę że się uda zaszczepić wreście bo już od lutego zawsze coś trafiało.

Elunia !!!!!!

Jaka masz pogode w wroclawiu ??
jutro z Wojtusiem chce jechac do zoo ,ale obawiam sie co nas czeka za pogoda Prosze o relacje 😜 🙂

• Mamusie
dziewczyny nie mam ostatnio czasu na nic
czasem was podczytuje 🥴

W majówke chodzilam w kratke do pracy
maz mial problemy z zebami wiec sie troszke najezdzilismy po chirurgach i w ogole
Wojtus byl po raz pierwszy u fryzjera
grzeczny, zadowolony i w koncu nikt go nie myli z dziewczynka heheheeheh

jutro poniewaz nie mam z kim zostawic Wojtusia bo niania idzie na pogrzeb chcemy jechac do Zoo , ale co z tego wyjdzie nei wiem
obawiam sie ,zeby pogoda byla
i tez nie az tak upalna bo tak jak pisala Ircia wtedy pewnie wiekszosc zwierzat sie schowa
oby tylko nie padalo 🙂

sliczne te nasze lipocwe dzieciaczki 🙂
modelki i modele nam rosna heh 🙂

no i coraz tp bardziej zdolne bestie 🙂
ale tn czas leci Ja poki co tez jak Edytka niechce wrocic do stanu noworodka 🙂 bo teraz dzieci juz sa takie fajnei komunikatywne i co dzien nas zaskakuja nowymi umiejetnosciami 🙂

wiec poki co w tym roku jakos specjalnie nie postaramy sie o rodzenstwo dla Wojtusia 🙂
bedzie musial troszke jeszcze poczekac 🙂

• Mamusie
Kurcze, u nas jednak katar i troche pokasłuje, ale to pewnie od kataru 😞 No i marudzi...

Justi - u mnie np. dzisiaj słonecznie, ładnie, ale nie za ciepło, źle tez nie jest.
Musisz koniecznie wstawić fotkę Wojtusia po wizycie u fryzjera 🙂

• Mamusie
JUSTI mojemu malemu tez scielam włoski....a raczej moj szwagier..ale płakal,,,bal sie....fajnie teraz wyglada..wloski chociaz mu sie zageszcza 🙂 😜zrobilabym fotke ale nie mam aparatu niestety..siostra zabrala...bede musiala kupic kabel do telefonu,,,,,zebym mogla z telefonu na kompa zdjecia powklejac..a na komorce mam fajne fotki kubusia 😁JUSTI a jesli chodzi o nastepne dziecko to to jest wasza decyzja..i razem musicie tego chciec.... 🙂jestescie jeszcze mlodzi i wszystko przed wami 🙂 🙂moj cos ostatnio zagadywal ze chcialby miec dziecko..ale nie ma o tym mowy narazie...nie mamy swojego mieszkania..on zarabia tylko 1500zl....pozatym chcem go jeszcze poznac...bo zrobic sobie dziecko to nie trudno...a pozniej jeszce by mnie zostawil i co wtedy....jeszcze mam do tego DUZO DUZO czasu......za 2/3lata moze....wtedy zdolam go dobrze poznac,tak mi sie wydaje..pozatym ja bym chciala miec nastepne dziecko ze swoim mezem a nie tak na kocia łape..... 🤨 🥴

• Mamusie
dziewczyny wiecie moze co jest dobre na przemiane materi????bo ja mam straszne problemy z wyproznieniem sie....i skutek jest taki ze tyje....waze juz 65..jestem w szoku..wogole nie jem slodyczy..kolacji tez nie jadam....ja nie wiem co sie dzieje dziewczyny....jak cos wiecie na ten temat to napiszcie..bardzo was prosze.....

• Mamusie
heheheh Izunia
młodziutka to Ty jestes 🙂
Ja mam w tym roku 28 lat ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
wiec do najmlodszych nei naleze
moze na 30-tke sprawie sobie prezent w postaci bejbika hehe 😜
zobaczymy poki co SUPER jest jak jest
maz jest gotowy jak twierdzi w kazdej chwili
miec nastepne dziecko Ja natomiast wole jeszcze poczekac 😉
moze mu sie nie odwidzi 😁 😁 😁 w koncu od zawsze wiedzial, ze chce miec wiecej niz jedno dziecko w sensie dwa choc szczerze obawiam sie ,ze bede miala blizniaki .....

zdrowka dla Kubusia zycze

Lusiu kurcze doczytalam no no no widze, zee Pan Biedronka robi pierwsze kroki 🙂
suuuuuuuuper
oby wszystko pozlo w dobrym kierunku 🙂
czyli to te mile towarzystwo podczass spaceru to on ??? 😎 😎 😎 😎 😎 😎

• Mamusie
Izunia mi pomagaja suszone śliwki
http://www.google.pl/imgres?q=p%C5%82atki+na+mleku+lidl&um=1&hl=pl&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:official&channel=s&biw=1280&bih=863&tbm=isch&tbnid=sOgG2Es1POfA4M:&imgrefurl=http://www.opinie.egospodarka.pl/Nestle-NesVita-platki-owsiane-z-mlekiem-jablkami-i-cynamonem,41299.html&docid=CXOQFosOHhkNcM&imgurl=http://www.opinie.egospodarka.pl/zdjecia/Platki-i-muesli/NesVita-platki-owsiane-z-mlekiem-jablkami-i-cynamonem-48478-big.jpg&w=418&h=600&ei=kxCpT_zDH8f44QS1z7GYCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=326&vpy=462&dur=1440&hovh=269&hovw=187&tx=81&ty=147&sig=117667734515700935863&page=1&tbnh=170&tbnw=118&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:12,s:0,i:96

i ciemny chleb

• Mamusie
JUSTI kobitko ty masz dopiero 28 lat!!!!!!!!!!!!!jestes bardzo mloda!!!!!!!!!!!moj ma 27 lat i moze dlatego juz chcialaby miec dziecko...ale ja jeszce nie chcem....mam dopiero 21 lat i chcialabym malego odchowac...popracowac troche....jakies mieszkanie swoje ogarnac i wtedy moze tak...ale nie teraz..zeby rodzice mnie psychicznie wykonczyli........

• Mamusie
Izunia00882 napisał(a):
JUSTI a ja gdzie dostane takie suszone sliwki??dostane w zwyklym spozywczym?

pewnie dopstaniesz na pewno w kazdym sklepie nie sa drogie ,a mi pomagaja
przynajmniej sa zdrowe nie nafaszerowane jakas chemia jak tabletki

• Mamusie
Jezu, ja to jestem stara, bo mam już 30 skończone 😁 😁 😜 Ale kryzys mi przeszedł na wiek, już zapomniałam, ile mam 😉

Justi - nie był to pan biedronka, ubolewam 😞 Chociaż wyglądam na niego nieraz haha

Ja teraz może coraz bardziej dojrzewam do drugiego dziecka, ale i tak nie prędko się zdecyduję. Wiecie same dlaczego, poza tym póki co jestem bez pracy, a chciałabym się jakoś finansowo na to przygotować.
I tak jak ty Justi, boję się, że mogą być bliźniaki, bo u mnie to rodzinne.

PRzed chwila zapukał do drzwi facet i informacją, że w tym tyg. będzie nieco głośniej na klatce, bo zaczynają się montaże drzwi, takie zbiorowe. Miło z jego strony, pierwszy raz się z takim czymś spotkałam.

Izunia - na zaparcia dla dzieci tez dobre śliwki, no i możesz też śmiało jabłka jeść, bo to pomaga, sok jabłkowy też. Może przeanalizuj swoją dietę, bo być może jesz za dużo produktów wzdymających i stąd problemy.