Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
tak mam adhd hehe 😉 Właśnie Kafinka Maja wygląda na akurat 🙂 Dominik waży mi 12,5 kg wiec też nie jest ciężki jak na chłopca 😉 zgrywam jakiś filmik więc zaraz wrzuce pewnie dwa dodam żebyście się nie nudziły 😜 A Kasiu Ty się nasprzatasz jeszcze w nowym domu hehe ja próbuje teraz wszędzie zrobić jak najwięcej porządków bo za chwile nie dam rady, a później z dwoma maluchami na początku też będzie napewno ciężko więc robię to teraz chociaż idzie mi powoli i często mi się nie chce 🤢

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
bry 🙂
Kafi , jaka Ty opalona jestes 🤪 i dzieciaczki jakie duze 🙂 Maja ma sporo wlosow na glowie, takich juz "powaznych" i dlatego pewnie wyglada na starsza 🙂
Dominik jaki zajety klockami, a Sylwia jaki masz slodki glosik na tym filmiku 🤪
Kasia, daj kilka fotek z teraz, zeby potem mozna bylo porownac i docenic ile pracy w to wszystko wlozyliscie 😉
a u nas drugi dzien wolnego, za oknem swieci slonce, wiec pewnie wrzuce pranie jakies 😉
wczoraj Kaye poprosilam, zeby wyrzucila smoczek do smietnika, bo ciagle jeszcze go brala do spania, myslalam, ze bedzie miala z tym jakis problem, ale ona poleciala, wyrzucila i ani slowem o nim nie wspomniala wieczorem 🤪 zobaczymy jak bedzie dzisiaj 🙃

• Mamusie
Hej Mamusie 🙂
Jutro odłączą nam internet i będę go mieć dopiero za tydzień w sobotę, ale na nowym narazie i tak było by brak czasu na siedzenie przy kompie 🙂
Ja dzisiaj kolejny dzień pracy na popołudnie jutro mam wolne a później znów po 12 godzin dwa dni bleee nienawidzę dwunastek 🤨
Objecuje, że jakieś fotki wstawię ale na prawdę nie wiem kiedy no i już na pewno nie będą ukazywać stanu domu w jakim go dostaliśmy chociaż ii tak nie było źle 🙂
Moja Ala ze smoczkiem to różnie, ale ogólnie nie potrzebuje bo za dużo nawet w nocy nie raz śpi i zasypia bez niego 🙂
U mnie też piękna pogoda a ja muszę iść i zasuwac w hali bez okien 🤢 🤔 😠
Buźka 😘 😘 😘 😘

Hejjjjjjjjj hoooooooo 🙂

ja w poniedziałek mam oddać cv 🙂 a raczej K ma ją dać kierownikowi by wiedział o kogo chodzi 🙂
zdążyłam już zrobić ciasto dla dzieci - kaszaka 🙂 i jestem w trakcie robienia sałatki 🙂 a na obiad spagetti 🙂

• Mamusie
Hej 🙂 ja ciągle słyszę, że Maja jest malutka itp. bardzo się cieszę, że według Was wygląda dobrze 🙂 Sylwia pokazałam Mai Dominika, a ona zaczęła krzyczeć i się śmieć haha nie wiem, co to miało znaczyć z jej strony 😮 😁 Kasia ja również gratuluje, że Kaya sama wyrzuciła smoczka ja już wiem na pewno, że u nas będzie problem, bo Maja bardzo kocha swojego smoczka czasami chodzi z trzema na raz. Oliwierowi zabrałam 2 dni przed 2 rodzinkami i nie wołał raz mu się zdarzyło jak zobaczył u kuzyna to zawołał dawaj, dusia i na tym koniec. Ja z natury mam ciemną karnację i jak się trochę opalę to przy dzieciakach wyglądam jak murzynka haha

• Mamusie
Mini, to się ruszy teraz u CIebie 🙂 a swoją droga - obiady normalnie razem jadacie?
Ale jestem dumna z córki 🤪 ☺️ polozylam ja po kąpieli,buta w rękę, skończyła , jak zwykle oddała butelkę i..... wola Moka (czyli smoczka) a ja jej na to KOchanie, przecież smoczka wyrzuciłas do śmieci.nie ma już smoczka. A ona wiecie co na to? O JENY, nie ma moka ! Ucalowalam ja i wyszłam z pokoju. I słyszę za drzwiami, Nie ma moka, nie ma moka.... I tyle. Już śpi 😘 🤪

• Mamusie
hej 🙂 Kasiu naprawde możesz być dumna z Kayi!!! Mądra dziewczynka 🙂 Ja też tak jak Kafinka bede miala problem tym bardziej, ze niedlugo bedzie drugie malenstwo hmmm jakos sobie poradzimy z tym smokiem 😉 Hehe a Maja sie smiała z tego łobuza hehe lece chyba na dworek z Dominikiem 😉 no właśnie Mini a jak Paweł się zachowuje teraz?

Już wam odpowiadam no to tak :

obiady jadamy razem,o ile mi się zdarzy mieć apetyt bo ostatnio nie chce mi się w ogóle jeść,
p ma zachowanie jaskiniowca rzuca teksty "zaciągnę cie do łóżka i pokaże obowiązki żony" poza tym zniknęły dziwnym trafem moje recepty na anty,a brałam je też ze względu na zbyt obfite miesiączki,np ostatnia trwała 2 tyg ☺️
ogółem coraz lepiej się czuje bo dużo czasu nie zostało 🙂

PS. NIE CYTUJCIE OK?? BO PÓŹNIEJ MUSZE TO SKASOWAĆ BY NIE CZYTAŁ ☺️ ☺️

kASIU gratuluje Kayce 🙂 mądra z niej dziewczynka 🙂

Kafinie już od dawna mówiłam że całkiem niezła dupa z niej a ona się sprzeczała 😁 Maja wg mnie wygląda w sam raz może po prostu ma taką budowę ciała 🙂 albo od małego jest modelką 🙂

• Mamusie
hej 🙂 my od rana znowu w trasie teraz maly spi, a ja sie wzielam za obiad i pranie wiec malo czasu mam, wogole ostatnio mam malo czasu 😮 ciagle cos sprzatam i ukladam powoli szykuje dom na nastepne malenstwo wiec ciuszki musze segregowac prac i prasowac dlatego mnie coraz czesciej nie ma. Wogóle muszę wziać do kogos nr telefonu bo wrazie jak urodze to Paweł tu Was pewnie nie znajdzie a tak byśmy w kontakcie były a na tym telefonie chyba nie mam do żadnej nr 🤔

Hej mamusie

u mnie źle Paweł w piątek dostał ataku padaczki w sklepie,wszystko było ok,żarty rozmowa,nagle źle się poczuł,klekł,i nagle dostał drgawek,oczy mu uciekły zaczął się dusić a z ust piana,pogotowie było 20 sek bo przy samym sklepie mają stacje a my czekaliśmy 5 albo więcej czasu!! i jeszcze bezczelnie mi pokazałą 2 klepnięcia w szyje czy on lubi wypić!! dzieci widziały cały atak i nie mogły spać były przerażone i one i ja, powtarzałam że musi żyć i być silny... w dniu ataku nie pamiętał wielu wydarzeń,ani rat,ani gdzie mieszkamy,ani innych,ale na szczęście to już minęło,nie wiadomo skąd ten atak to pierwszy raz w życiu się stało.... najważniejsze by Paweł doszedł do zdrowia od piątku nadal jest w szpitalu jutro będzie miał badania. jak dzwonie do niego jest całkowicie spokojny itp ale się martwie o niego 😞