Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Heyyooo 🙂 Melduję że żyję ale jestem tak zabiegana że czasu nie znajduję na neta... U nas wszystko ok, Gabi się rozgaduje, broi i jest niegrzeczna hehe 😜 Jesteśmy po weselu brata Rafała, było super ! 😆 Postaram się na dłużej wejść i coś napisać jutro lub w piątek 🙂 Buziaki dla Was wszystkich 😘

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
No Marta odezwałaś się nareszcie 🙂 no to czekamy, aż się rozpiszesz 😁 Ja się melduję i idę ogarnąć się z papryką bo muszę pomrozić sobie trochę. Później może jakieś foto wstawię mojego rozbójnika albo jakiś filmik nagram. Dziś chyba wykorzystamy pogodę i wieczorem ognisko sobie zrobimy bo już lato sie kończy 😞

• Mamusie
SylwiaC napisał(a):
No Marta odezwałaś się nareszcie 🙂 no to czekamy, aż się rozpiszesz 😁 Ja się melduję i idę ogarnąć się z papryką bo muszę pomrozić sobie trochę. Później może jakieś foto wstawię mojego rozbójnika albo jakiś filmik nagram. Dziś chyba wykorzystamy pogodę i wieczorem ognisko sobie zrobimy bo już lato sie kończy 😞
a u nas deeeesssszzzzccczzzz,zimnoooooooo, ogrzewanie od rana włączone 😠

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Dzisiaj przyszły plasterbordy 😁 Wystraszyłam się ponieważ facet na palecie je takim mini żurawiem czy czymś opuszczał na podwórko a ja myślałam, że szyby chcą nam wybić hahaha 😁 🙃 🙃 🤪
Dzisiaj brzydka pogoda u Nas też 🤔 Ale wybieramy się z Alusią na buszowisko ponieważ jest dość blisko domu 🙂

• Mamusie
hej 🙂 u mnie Dominik daje też popalić jak się nie uspokoi to mnie wykończy!!! Normalnie ma adhd hehe nie idzie go upilnować 🤢 u mnie tez radio gra praktycznie cały dzień w kuchni hehe no i zaraz tam ruszam właśnie bo dziś wymyśliłam sobie kopytka na obiad i mam jeszcze garnek śliwek do przerobienia na dżemy 😉 Czy wy wiecie,że ja w poeniedziałek zaczynam 36 tydzień 🤪 i muszę zaczać pakować torbę do szpitala 🙃

• Mamusie
Hej 🙂 byłam wczoraj zrobić rezerwacie stolika na urodziny i tak mi się coś skojarzyło, że Ty Sylwia rodzisz na początku października tak? ja będę szaleć na parkiecie, a Ty na łóżku szpitalnym 🙃 Można powiedzieć, że jesteś na ostatnich nogach 🙂 Przywieźli mi wczoraj nową lodóweczkę teraz czekam aż przyjdzie znajomy i dokończy kuchnie i będę mogła wam, co nieco pokazać 🙂

• Mamusie
no Kafinka zgadza się 🙂 ale jakoś nie czuję się jakbym na ostatnich nogach była hehe Dominik ostatnio mnie nie słucha i dziś mi na podwórku też uciekał musiałam zanim biec żeby do zakładu nie poleciał 😠 już nie wiem jak mu tłumaczyć,że nie wolno chwilami mam go ostatnio dosyć taki jest luj

• Mamusie
Hej 🙂
Kafi oj czekam czekam na fotki 😁 😁 😎
My też kupowaliśmy na to mieszkanie nową lodówkę BEKO i jestem z niej baaardzo zadowolona chociaż słyszałam złe opinie co do tej firmy.
Dam Wam jakieś fotki za miesiąc jak już będzie salon zrobiony chociaż troszkę 🙂
Sylwia ja też czasem już mam dosyć Ali chociaż się nie powinno tak mówić to czasem mam dosyć własnego dziecka bo nic się nie słucha 🤔
U mnie dzisiaj zimno i ponuro 🤨
Mariusz znów w domu nie idzie do pracy bo ostatnio coś go w plecach poważnie boli aż chodzić nie może 🤢

• Mamusie
Sylwia, ale to szybko zlecialo 🤪
Nina, teraz zajęta mężem, pewnie nawet tu teraz nie zajrzy 😉
Kaffi i Kasia - zazdroszczę tego urządzania, burzy pomysłów i ich realizowania, brakuje mi tego teraz, od ostatniego naszego urządzania minęły już 3 lata.... 🤨
Marta, na ślubie wyglądalas ślicznie 😘 bardzo ciekawa mialas ta sukienkę 🤪 to teraz w rodzinie macie 2 MArty DUczmal, hehe 🙃
Mini, mało piszesz, ale chyba rozumiem dlaczego 😘
I mamy już wrzesień 😮