Skocz do zawartości

Marcóweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka_m

1158

• niunia26_m

1010

• Misia_m

855

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hawajka napisał(a):
No mój tez lubi pokrzyczeć i popiszczeć. Zresztą do gaworzenia mu daleko, jego ulubionym dzwiękiem jest uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 🙂

Amelcia też piszczy i krzyczy, rzadko coś tam skleci. Raz na parę dni powie "agu". A już się martwiłam o nią 😁

Oktawia napisał(a):
Ja nie wiem jak można spać w takiej pozycji...tyle piszecie o tych samolocikach itp.że się zamartwiam czy to normalne że tak spał...
To może zrobisz zdjęcie i się nam pokażesz taka wystrojona oczywiście z nową torebką 🙂A jaka torebeczka? 🙂

victoria collection... cokolwiek to jest... u mnie na osiedlu jest sklep z końcówkami serii. W sumie za nią 100 zł dałam, ale nie wiem co to jest :P. Może będę pamiętała to zrobię zdjęcie 🙂

Hawajka napisał(a):
Szarla, nie ma się co martwić 🙂 Po prostu nasze dzieciaczki są mniej "wyszczekane" 🙂 A ja tam lubie pohuczeć z moim synkiem, czasem sob ie tak "gadamy":on uuuuuuuuuuuu i ja uuuuuuuuuuu 🙂

Tak, tak! Też tak robię, zmieniam też ton i ona też. Ja wysokie dźwięki to ona wysokie, ja niskie to ona niskie 😁

kasienka napisał(a):
a mam takie pytanko, na jesień- zime kupujecie maluszkom kombinezony/śpiworki, czy kurteczki? bo dziś oglądałam na allegro i są różne... takie fajne spodnie na szelki i kurteczka do tego no ale nie wiem... 🙂

Ja nie myślałam jeszcze o tym 🙂

• Mamusie
Ja a raczej Oluś dostał od dziadków kurteczkę-jeszcze jak go na świecie nie było...więc mamy kurteczke na zimę ale ja chcę mu jeszcze kupić kombinezonik...tak żeby mógł ruszać swobodnie nóżkami a nie śpiworek 🙂Hawajka ile Krystianek ma cm?Na tych zdjęciach z placu zabaw taki się duuuży wydaje 🙂

• Mamusie
Krystek ma około 70 cm, bodziaki na 74 niektóre są za duże niektóre takie akurat (czyli troszkę luzu). Ostatnio bardzo skoczył do góry. No i raczej będzie wysoki bo mój mąż ma 190 cm wzrostu 🙂
A kombinezon ma taki z jedną "nogawką" że tak powiem. I też został nam sprezentowany 🙂