Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
U nas Michalina codziennie jest w dresie...mam chyba z 10 szt, pod spodem body z długim lub krótki zależy jak mi się weźmie + skarpteki, chyba, że jest ciepło to tylko body długi rękaw + spodnie dresowe. Jak odwiedza nas familia z okazji jakiś okazji 🙂 to ją stroję w sukienki + rajstopy 🙂, ale też nie zawsze...
Ja kupuję prawie wszystko w Smyku, choć ostatnio jak byłam w Katowicach wpadłam do Fido i powiem Wam, że dresy jakościowo lepsze niż w Smyku, natomiast tatuś z racji większych możliwości mobilnych kupuje małej właśnie takie bardziej strojne ciuszki i tu różnie H&M, Zara, 5 10 15 🙂
Niestety ciucholandy nie mają fili " internetowej www. " 😞 no i tu jest problem, bo ja prawie wszystko przez neta...

• Mamusie
super z obrazowane 🙂 mam troche inną tą poduszke taką na ciażę bardziej ale rogala da sie zrobic to spróbuje.oklask for you juz dany, nalezy sie z 10, ale sie nie da naraz
no te dwie godziny to przegieły...bałąbym sie tak. a moj F. ma przy wózku 10 stopni bo termometrem pokojowym sprawdziłam . i spi i spi w tej jesiennej temperaturze haha

• Mamusie
chyba hormony nam jeszcze buzują bo mi ostatnio wszystko nie pasi i jestem mega zrzędą!!!hahaa
a moj Filip niestety nie uważa niestety. nawet na podłodze ma teraz fazę na pompki robi tak smiesznie ze tak szybko w gore i doł w góre i dół i wiadomo ze w koncu gleba. i znów na kołdra pod plac zabaw poszła w ruch.
ps. byłam dzis po opieke, mam mi została fartem z małym bo jest na L4 na zabiegi,dała mi babka na ostatnie 30 dni...bu... i pytałam o to wapno czy mam to brac bo ta druga pediatra kazała brac, a ona ze nie... bo w mleczku ma. tak włąsnie myslałam po co to wapno! to bardziej mi potrzebne by z kosci nie szło.

• Mamusie
Ja ochraniacz mam założony tak że od ściany zasłania cały bok (2 szczebelków brakuje w łóżeczku) i jest w głowie Małej... a od pokoju jest ciągle na widoku 🙂

czerwcówka Marysia ma takiego samego misia-śpiocha... u nas robi za ochroniarza przy szufladzie z łóżeczka haha bo jak Mała na podłodze jest to tam paluszki wpycha...
Beti ona zaczął, wolne ma... ja padnięta przez okres 😠 strasznie się czuję, więc wczuł się w rolę 😁

Byliśmy w trójkę na spacerku 🙂 krótkim ale Mała i tak zdążyła zasnąć, pochodziliśmy z 40 minutek, poszliśmy do sklepu po bułę do kawy 🤪 hihi

• Mamusie
Cześć.
Jestem chora na maxa... Ledwo żyję, mdleję, wymiotuję, biegunka już trwa 3 dni... cuda się ze mną dzieją.
Lenka nadal ma katar.
A to Lenka :
1. wstawanie http://www.youtube.com/watch?v=4r1Q0aO7vUA
2. raczkowanie http://www.youtube.com/watch?v=Ldi5QkJkoUk

Uciekam bo mi słabo... Jezuuuuuu

Aaaaa i jeszcze Buziaki dla Adrianka i Marysi 😘

• Mamusie
Ivi, ja już wymiękam przy Twojej Lence..jest obłędna!
PROSZE UŚCISKAĆ OD NAS MARYSIE I ADRIANKA!!!!!!Koniecznie!!!
Ja wróciłam z pracy..nikt mnie nie poznał jak weszłam do biura 😮 No ale pozałatwiane wszystko, powrót w przyszłą środę, na 6h dziennie. Jakoś to ogarnąć trzeba...
Na zewnątrz piździ jak nie wiem co. Ja Pawełka nie biorę na dwór, bo u nas -12. Choć słoneczko fajne jest...

• Mamusie
Ivi, ja już wymiękam przy Twojej Lence..jest obłędna!
PROSZE UŚCISKAĆ OD NAS MARYSIE I ADRIANKA!!!!!!Koniecznie!!!
Ja wróciłam z pracy..nikt mnie nie poznał jak weszłam do biura 😮 No ale pozałatwiane wszystko, powrót w przyszłą środę, na 6h dziennie. Jakoś to ogarnąć trzeba...
Na zewnątrz piździ jak nie wiem co. Ja Pawełka nie biorę na dwór, bo u nas -12. Choć słoneczko fajne jest...

• Mamusie
My również skladamy wszystkiego najlepszego i dużo Buziaków dla Marysi i Adrianka 😘

A my po szczepieniu mały troszkę zapłakał ale był dzielny ogólnie.Moja lekarka miała poślizg godzinę czekaliśmy 😞 😠 😠 mały śpiący masakra.
Waży 8040kg nie jest to dużo ale w 25 centylu się mieści lekarka mówiła że jest ok 🙂
Wychodzi na to że przez 1.5 miesiąca przytył 500g nie za mało czasem??

Agatka twój Miłoszek miał liszaja???Kiedyś ktoś pisał i tak kojarzę z tobą czym to smarujesz bo moj mały to ma w 2 miejscach lekarce pokazałam a ona na to że to liszaj 😞od czego nie wie

Kasia pytałam lekarki o nurofen jak dajesz 3 dawki w dzień to 3 dni pod rząd możesz dawac a jak dajesz po 1 dawce np.wieczorem to do ok tygodnia