Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Beti, fajny ten pilot. Ja Wam powiem, że Pawełek kompletnie nie interesuje się nowymi zabawkami. Kula pełzak z FP go wkurza, a akwarium...popatrzy chwilę i tyle. Nic nie przebije cymbałków z piłeczkami i młoteczkiem. Bo my mamy takie: http://allegro.pl/kolorowe-wesole-muzyczne-cymbalki-z-pileczkami-i2084360335.html Super sprawa.

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Miley witaj i zapraszamy do rozmowy jeśli masz ochotę 🙂

Moja Marysia mało wybredna jeśli chodzi o zabawki, wszystkim się bawi i się cieszy, oczywiście ma swoje ulubione ale jak ich nie ma w zasięgu ręki to bawi się czymkolwiek, uwielbia miskę i nakrętki, albo zatyczki do butelek 🙂 a butelki z resztką wody, albo napoju to istny szał na dywanie 🤪

• Mamusie
Kiedyś wysypywałam jej wszystko na koc, jak jeszcze uczyła się obracać na brzuch, a teraz po kilka wyciągam 🙂

Ja bębenek kupiłam zwykły nie żaden z elektroniką, bo ostatnimi czasy jej pokupowałam i te kule dwie i kierownice i ma telefon grający, no i z bębenkiem był saksofon co gra i świeci, więc wystarczy tego dobrego, spłukałam się pomimo, że większość tych zabawek jest używana...

• Mamusie
u nas butelka była szałem dwa miesiace temu 😞 teraz najbarzdiej jest szał na nózki od wersalki bo sa metalowe 😁
fajne te zabawki.wszystko co muzyczne jest super dla Filipka.jak w tv jest jego ukochana piosenka dziecieca kaczuszki czy jakos tam to po prostu szał!
ja wysypuje mu tylko czesc która lubi, ale niewiele tego jest 😞

• Mamusie
Nequitia no jjak pozanjdywałąm uzywane fajne aukcje to tez podliczyłam i sie za głowe złąpałam i stwierdziłam ze ograniczam do kilku.zobaczy,y czy cos wygram 😠 wczoraj zrobiłam sposobem Andzi ale miałam pecha.ludzie chyba mają takie programy słyszałam cos takiego ze w ostatniej chwili im same licytują.
moj F. spi mi za plecami juz 4 razy sie z wrazaskiem obudził 😞 dobrze ze cyc jeszcze funkcjonuje bo nie wiem czym bym go uspokoiła.

• Mamusie
Marlena jak już chce się szukać czegoś na allegro z zabawek to lepiej mieć trochę zdeklarowane potrzeby hihi bo człowiek oczopląsu dostać może :P

Miley a na brzuszku gadają dziewczyny?
Kurde, my jak "jeden mąż" się przeniosłyśmy raz dwa hihi... lata świetlne minęły od tamtej chwili... 🤔

Beti dlatego ja szukam tylko kup teraz... 🙂 bębenek i saksofon znalazłam ze 9.90 plus 11zł przesyłka ale 21zł nie wydaje mi się dużo za te dwie rzeczy http://allegro.pl/super-zestaw-saksofon-bebenek-polecam-i2096067915.html

• Mamusie
beti82 napisał(a):
Nequitia no jjak pozanjdywałąm uzywane fajne aukcje to tez podliczyłam i sie za głowe złąpałam i stwierdziłam ze ograniczam do kilku.zobaczy,y czy cos wygram 😠 wczoraj zrobiłam sposobem Andzi ale miałam pecha.ludzie chyba mają takie programy słyszałam cos takiego ze w ostatniej chwili im same licytują.
moj F. spi mi za plecami juz 4 razy sie z wrazaskiem obudził 😞 dobrze ze cyc jeszcze funkcjonuje bo nie wiem czym bym go uspokoiła.

Beti tak jest, ktoś ustawia jakąś kwotę i jeśli Ty jej nie przebijesz to lipa.. mnie to strasznie denerwuje... jak licytuję i w tej samej sekundzie ktoś mnie przebija to wiadomo od razu o co chodzi...

• Mamusie
Nequitia napisał(a):
Miley Bo tu się przenoszą mamuśki z brzuszka jak już mamuśkami zostaną 🙂 ten sam Admin, ale więcej spraw związanych z dzieckiem jak już jest na świecie, porady ekspertów żywieniowych w innych wątkach, porady odnośnie leków i takie tam 😉 hihi
no ale najważniejsze, że ten sam Admin 😁
Miło mi 🙂