Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Malgorzatta napisał(a):
Marlena myślę że skoro czytasz nos co dzień, to widziałaś akcje z Miley. Więc jeśli nie masz złych intencji to nie powinno być źle 🙂

Właśnie dlatego, że czytam domyślam się, że przez Milley czy jak jej tam bardzo nieufnie będziecie podchodziły do nowych osób...ale bardzo mi będzie miło jak przygarniecie kropka w mojej osobie 🤪

• Mamusie
Chciałam Was zapytać o jedną rzecz bo nie pamiętam czy o tym pisałyście...Podajecie cieciom jakieś wspomagacze typu Ibum czy Panadol na zęby? U nas straszne jazdy w nocy , podejrzewam zęby i nie wiem czemu sama na to nie wpadłam ale po 40 minutach darcia mój mąż zabłysnął aby podać Ibum i po nim dopiero przeszło...

Doris25 napisał(a):
Dziewczyny czy wy zabieracie maluszki do hipermarketów / centrów handl. ?
Ja mojej nie zabieram , z początku bo była za mała - bo bakterie, potem z wygody, a teraz doszłam do wniosku, że chyba źle robię bo mogę wychować DZIKUSKA ...
i dziś biorę małą i jadę do lidla ...
fajne bodziaki mają być 2szt. 16 zł...
tydzień maluszka tak wogóle więc zobaczę co tam jeszcze ciekawego będzie.

To ja dziś też do lidla zaglądnę 😁

Mysza napisał(a):
Cześć dziewczyny!!!
Nie wiem od czego zacząć...Hm może tak...Czytałam Was już jak byłyście w ciąży, każdego dnia bo jesteście tak fajną grupą, tak zżytą i zgraną, że aż miło..Teraz juz mija 13 miesięcy jak tu sobie siedzę w "ukryciu ", mam nadzieję że nie macie mi tego za złe 😉.Sama piszę czasem na innym forum (ale nie zamierzam robić tu reklamy:woohoo 🙂 po takim długim "byciu" z Wami w koncu zdecydowałam się coś napisać. Mam nadzieję , że Wam to nie przeszkadza że czytam Wasze wpisy, tak jak Wy przeżywałam każdą rzecz związaną z waszymi maluszkami cieszyły mnie każde postępy Pawełka, Adrianka,Borysia, Mila, Julek i przede wszystkim dzielnej Marysi 🙂. Mam nadzieje , że się nie gniewacie ,że tak piszę ale sama też mam córeczke w wieku waszych maluszków i synka o 2 lata starszego.
Nawet nie śmię wchodzić w wasze grono i zaburzać porządku jaki tu panuje, chciałam tylko abyście wiedziały , że jesteście najfajniejszą grupą jaką do tej pory czytałam .
Wasze rozważania na różne tematy chociażby fotelików do karmienia, pomogły mi podjąć decyzję za co dziękuję...
Pozdrawiam Was wszystkie...

Hej Mysza! odzywaj się - zapraszamy do rozmowy 😁

ivona55 napisał(a):
Malgorzatta napisał(a):
O Boshe Borysio opuścił pokój!!!!!

Ha 🤪 Gosia moze "poszedł" do kuchni poszukac coś do zjedzenia hihihi
Borysek wędrowniczek 😉

Też o tym pomyslałam 😁

• Mamusie
BarbaraK napisał(a):
Doris25 napisał(a):
Ja mojej nie zabieram , z początku bo była za mała - bo bakterie, potem z wygody, a teraz doszłam do wniosku, że chyba źle robię bo mogę wychować DZIKUSKA ...

U mnie mama juz zagladnęła i nakupiła Wojtkowi co nie co 😉

A swoją drogą w Biedronie ostatnio były fajowe rajstopki z motywami Disney'a Zagladnijcie może jeszcze są 🙂

• Mamusie
Mysza napisał(a):
Chciałam Was zapytać o jedną rzecz bo nie pamiętam czy o tym pisałyście...Podajecie cieciom jakieś wspomagacze typu Ibum czy Panadol na zęby? U nas straszne jazdy w nocy , podejrzewam zęby i nie wiem czemu sama na to nie wpadłam ale po 40 minutach darcia mój mąż zabłysnął aby podać Ibum i po nim dopiero przeszło...

No ja w ostateczności tez sie wpomagam Pedicetamolem w kropelkach (paracetamol dla dzieciaczków)

ivona55 napisał(a):
BarbaraK napisał(a):
Doris25 napisał(a):

Mam zaraz obok to tez wpadnę 🙂
Dostałam dziś premię 200 zł 🙂 Za rozmowę z tajemniczym klientem 😁 ale jestem happy 🙂

Napisałam, ale tu cisza...
Podpisałam umowe, wchodze a już 3 strony napisane 😉

U mnie mama juz zagladnęła i nakupiła Wojtkowi co nie co 😉

A swoją drogą w Biedronie ostatnio były fajowe rajstopki z motywami Disney'a Zagladnijcie może jeszcze są 🙂

• Mamusie
Mój niuniek jakis dzis podejrzany 😮 Spał półtorej godzinki, potem godzina marudzenia i tarcia oczek wiec włożyłam go do łóżeczka ot tak bo musiałam iść do kuchni posprzątać. Przychodze a on znów śpi 🤔 dziwne bo to do niego nie podobne tyle spac w dzień...

Mam zaraz obok to tez wpadnę
Dostałam dziś premię 200 zł Za rozmowę z tajemniczym klientem ale jestem happy

Napisałam, ale tu cisza...
Podpisałam umowe, wchodze a już 3 strony napisane

W srodku napisałm 😉

• Mamusie
Mysza napisał(a):

No ja w ostateczności tez sie wpomagam Pedicetamolem w kropelkach (paracetamol dla dzieciaczków)

Ale podajesz zapobiegawczo , czy jak już wszyscy sąsiedzi są obudzeni ??? 🤪

Nie, juz tak jak mały naprawde cierpi...ostatnio jak mu te dziąsełka krwawiły nawet...a tak to camila i calgel

• Mamusie
ivona55 napisał(a):
Mój niuniek jakis dzis podejrzany 😮 Spał półtorej godzinki, potem godzina marudzenia i tarcia oczek wiec włożyłam go do łóżeczka ot tak bo musiałam iść do kuchni posprzątać. Przychodze a on znów śpi 🤔 dziwne bo to do niego nie podobne tyle spac w dzień...

Może to ma związek z pogodą bo właśnie się nad tym zastanawiałam, mój starszy synek też właśnie padł co mu się normalnie nie zdarza, mam nadzieję że to przez pogodę i nic się nie przyplątało...

• Mamusie
Mysza napisał(a):
ivona55 napisał(a):

Może to ma związek z pogodą bo właśnie się nad tym zastanawiałam, mój starszy synek też właśnie padł co mu się normalnie nie zdarza, mam nadzieję że to przez pogodę i nic się nie przyplątało...

oby na pogodę...