- Mamusie
Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam
Wow Basia!! Super!!! Gratulacje! 🤪
- Mamusie
ivona55 napisał(a):
Może to ma związek z pogodą bo właśnie się nad tym zastanawiałam, mój starszy synek też właśnie padł co mu się normalnie nie zdarza, mam nadzieję że to przez pogodę i nic się nie przyplątało...
Mój niuniek jakis dzis podejrzany 😮 Spał półtorej godzinki, potem godzina marudzenia i tarcia oczek wiec włożyłam go do łóżeczka ot tak bo musiałam iść do kuchni posprzątać. Przychodze a on znów śpi 🤔 dziwne bo to do niego nie podobne tyle spac w dzień...
Może to ma związek z pogodą bo właśnie się nad tym zastanawiałam, mój starszy synek też właśnie padł co mu się normalnie nie zdarza, mam nadzieję że to przez pogodę i nic się nie przyplątało...
- Mamusie
Ja mojemu nic nie podaje zapobiegawczo.
- Mamusie
Dajcie znać co tam w Lidlu ciekawego.
- Mamusie
Mysza napisał(a):
oby na pogodę...
ivona55 napisał(a):Mój niuniek jakis dzis podejrzany 😮 Spał półtorej godzinki, potem godzina marudzenia i tarcia oczek wiec włożyłam go do łóżeczka ot tak bo musiałam iść do kuchni posprzątać. Przychodze a on znów śpi 🤔 dziwne bo to do niego nie podobne tyle spac w dzień...
oby na pogodę...
- Mamusie
Basia to gratulacje premii 🙂
- Mamusie
Idę jakis obiad zrobic...do potem 🙂
- Mamusie
ja idę zrobić kawę, 'bo taka jakaś jestem oklapła'
Rekomendowane odpowiedzi
ivona55_m
Gość
Dostałam dziś premię 200 zł Za rozmowę z tajemniczym klientem ale jestem happy
Napisałam, ale tu cisza...
Podpisałam umowe, wchodze a już 3 strony napisane
To ja dziś też do lidla zaglądnę 😁
W srodku napisałm 😉
ivona55_m
Ale podajesz zapobiegawczo , czy jak już wszyscy sąsiedzi są obudzeni ??? 🤪
Nie, juz tak jak mały naprawde cierpi...ostatnio jak mu te dziąsełka krwawiły nawet...a tak to camila i calgel