Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Malgorzatta napisał(a):
Ivi co do pożyczek to ja Ci nie pomogę 😞 nie masz możliwości poratować się u kogoś w rodzinie, albo pożyczka z pracy??? zawsze to lepsza opcja niż zadłużać się w banku chyba, ale wiem że czasem nie ma wyjścia....

Niestety tak jak piszesz, nie mam wyjścia...
Zawsze jest tak, że jak się potrzebuje to większość nabiera wody w usta... Ja pożyczyłam nie raz 1tyś, 2tyś i nawet 5tyś ile miałam, tak na słowo... ze spłata różnie bywało ale nie miałam sumienia odmówić... a ludzie mają !

• Mamusie
Ivi kochana to bierz sie za siebie bo spora nadwaga jest szkodliwa dla zdrowia a Ty masz dla Kogo żyć i to dluugo i w zdrowiu!!!
Niestety nie znam sie na ofertach kredytu :-(
Najlepiej mieć kogoś znajomego w banku kto nie ozydzi
Teraz takie czasy ze kryzys wiem coś o tym
Oszczędności zainwestowalismy w interes z chinczykami wydawał sie super a okazało sie oszustwo
Oszczędności nie ma a dług nawet został
Oj co za życie
Ale jak patrzę na Niki to mi chęci wracają ;-)

Ja mam gondole do 85 cm więc teraz jest na styk
Niedługo tez spacerowka

• Mamusie
Cześc dziewczyny. Podczytuję Was cały dzień, ale nie miałam chwili, żeby napisać. Wczorajsza impreza była tak udana, że dziś wstałam o 12! Tzn. o 7 nakarmiłam Pawła i dałam go rodzicom i dalej poszłam w kimono. Było mi to potrzebne. ale generalnie mam doła, ojciec się pochorował dość niebezpiecznie i nie wiadomo co to dalej będzie... aż mnie trzęsie z nerwów z tego powodu..
Czerwcówka, ja wiem, co znaczy spędzać dzień na kiblu 😉
Magda, rozwalasz mi konstrukcję tym kucharzeniem..Niech Cię Rafał po stopach całuje!

• Mamusie
Siemka!

Basiaaz mną zatrzęsło jak przeczytałam co Wam sie przytrafiło....szok! Potworne! Dobrze że nie spanikowałaś...strasznie to dziwne! I Ty też tak miałaś? Często? Mama była z Toba u lekarzy?
Kurcze mam nadzieje że wszystko bedzie w porządku...musi być!
No i gratulacje udanej akcji z nocniczkiem 🙂 Ja tez kupuje na dniach i zaczynamy powolutku 🙂

Ivi Twoja Lenka mnie rozbraja! To jest gigantka zdolna 🤪 Dzis jak ogladałam jej wyczyny Wojtek az piszczał z uciechy jak na nia patrzył hehe 🤪

Gosia też tak robie zapiekanki 🙂 Uwielbiam.... A tak swoja droga jesli ktoś lubi tosty, na to jakas wedlinka, ananas i na srodek winogronko, no i oczywiscie ser. Do piekarnika i palce lizać 😜

Iza kuruj sie kobito:*

Agatka tak to jest z tymi facetami 🙃 Mój tez raz polazł, i wrócił po 3-ej...Oj miałam wq....a

Beti dodatkowe jedzonko 😮 Noz dziwne troche bo powinno odwrotnie byc...na przykładzie karmienia mm to odpada jedna porcja...moze Fifi sie nie dojada juz Twoim mleczkiem? Może jakas gesta kaszka choc raz zamiast piersi? a jak z owockami? Nie podajesz jeszcze? Kurcze strasznie mi Ciebie żal za te noce nieprzespane 😞

DorisA u Ciebie jak z zupkami?

MarlenkaAdi wpatrzony w starszego kolege i taki śmieszek słodki! Widziałam zdjatka na fb 🙂

Martyna Fajowskie masz dzieciaczki! Oj widac że Kubus jest za Maja, jeszcze chwila i będa razem grandzić hehe

Oj i wpadłam po uszy w Diamonda Dasha hehe Juz miałam srebny medal ale mi go znów MAgda odebrała heheh U mnie Gosia jest pierwsza! Czekaj czekaj dogonie Cię hehe 😜

• Mamusie
Dzień dobry!!
WYSPAŁAM SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za cudowne uczucie!! Lenka obudziła się 4 razy ale bez płaczków namiętnych i za chwilę zasypiała!!!!
OłłłjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeAAAAAAAAAAAA 🙂
Kochane a to dla Was na dobry początek dnia!!!! MIŁEGO OGLĄDANIA 🙂)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xU6UpXnTOj0

I z tej okazji łapcie po oklasku 🙂

• Mamusie
beti82 napisał(a):
mykam spac. serio padam na ryjek.dobrej nocki!
Czerwcówka kuruj sie! szkoda ze sie to tak skonczyło 😞
Ivi u was ciagle cos sie dzieje ostatnio.wracaj do nas szybciutko!

Powiem Ci kochana, że te wymioty mnie tak przeraziły... bo co by było gdybym już spała [a ostatnio śpimy w osobnych pokojach tzn Lenka sama w małym a my w dużym... ale około 3 przenoszę Lenkę do Nas i śpimy w trójkę 🙂 ] albo T nie poszedłby do Lenki?
Było tak, że oglądaliśmy film do 24:00 i później było małe co nieco...Po, T stwierdził, że mu gorąco i idzie do Lenki na chwilę bo tam chłodniej... Nagle słyszę jakiś rumor i T jak podniesionym głosem mówi "O Boże!!". Wpadam a Lenka wymiotuje mu przez ramie... a zaczęła już w łóżeczku, spała na boczku ale obróciła się na plecki.... Co by było gdyby? Boże! Nawet boję się pomyśleć!
Później szarpało Nią co 20min... tak się biedna bała tych wymiotów 😞 A pod koniec nocy to zasypiała w trakcie torsji 😞
COŚ STRASZNEGO!!!
A ja do tej pory skaczę na równe nogi kiedy Lenka drgnie w łóżku.... szok!

• Mamusie
My po rehabilitacji... znowu śnieg napierdziela...
Mysza na fb jak cię znaleźć? 😉
Czerwcówka gadałam dzisiaj o odwrażliwianiu z moją reh i powiedziała, że to nie musi być kisiel obowiązkowo... może być miska z ryżem, grochem (różne substancje) a jak dziecko nie chce tam memłać to wystarczy włożyć w miskę z tym czymś, jakąś zabawkę 🙂

Basiu o waszej sytuacji też mówiłam (rehabilitantka, to znajoma, więc mam do niej zaufanie) i powiedziała, że powinni Wam dać skierowanie na EEG... nie wiem czy tylko do neurologa dostaliście, ale warto zapytać i się upomnieć...

R w końcu poszedł do fryzjera 🤪 jak człowiek wygląda... ja chyba też pójdę w tym tygodniu coś zrobić z tą moją głową 🙂

• Mamusie
Maminki pytanie mam 🙂

kiedy zamierzacie zacząć maluchom dawać jeść samemu? Kiedy jest najlepszy moment, żeby oswajać dziecko z miską i łyżeczką???

I pyt nr 2: Czy gotujecie już zupy na wywarze czy dalej mięso osobno i potem tylko dodajecie do wywaru warzywnego????

Martyna ja również pytam jak można Cię znaleźć na FB? 🙂