Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Iza nie byłam, akle podejrzewam ze to Borys przyniósł jaką ś jelitówke ze złobka bo on wymiotował mi w zeszłym tyg, ale ze miał szczepienia to przeszedł to sobie łagodnie, a my starzy.... krople żołądkowe, smekta, paracetamol na gorączkę...ja juz sie czuje ok, ale odwodniona bylam ostroooo

Ja właśnie Gosia w realu jeszcze nie widziałam ale wiem że brw mają dobrej jakości meble... Może w niedziele pooglądam...
Szukam do drugiego pokoju, ale nic nie moge znaleźć.. Mnie same komody interesują i takie niskie szafki niby kredensy, bo mam same skosy...

Czyli watro szczepic dziecko na rota...

Ja mykam!
Cosik Magdy nie widac...
buzia, kolorowych snów 🙂

• Mamusie
beti82 napisał(a):
a u nas kiepskie noce ciag dalszy..
nowe zabawy-plucie na podłoge i obserowanie jak spada ślina...............ja to mam naprawde Filipa z konopiii hehhe
a co do sortera hehe, Filip lubi, ma dwa garnuszek klocuszek ale tam tylko wpycha do srodka klocki, i takiego żółwika i co robi? ciezko mu trafic, to bierze skorupke do góry i wkłąda klocek i zamyka żółwika. hehehhee włozone? włozone...

hahhahahahaa !!!! dobre :-)

• Mamusie
dzięki za odp dziewczyny 🙂
poczytałam opinie na necie i generalnie są super! chyba się zdecyduję. Ja też widziałam go na żywo i bardzo mi się podoba 🙂 i to że jest taki mały i zgrabny i waży tylko 7kg.

Gosia zdrówka dla Waszej trójki!

Basia ja też lubię taki styl mebli 🙂

My po powrocie z Portugalii postanowiliśmy Miłosza przenieść do jego pokoju, tylko najpierw jakoś trzeba będzie go urządzić 🙂)

• Mamusie
agata_j napisał(a):
hejka!

Doris ja kupiłam Befado rozmiar 19 i super! jestem zadowolona, ale mój Milo ma stópkę 12cm 🙂
nie mam pojęcia jak szybko rośnie stópka dziecka, ale wiem, że buciki zawsze powinny być większe o 1cm.

Właśnie!!!! Miałam pytać o te buciki...
Ja nie wiem gdzie można u mnie kupić tej firmy ale moja koleżanka ostatnio kupiła córeczce, przymierzałam Lence ale były za małe 😞
Muszę jej kupić rozmiar 21 bo 20 piło ją w paluszki... A są połówki z tej firmy?
Bardzo ładnie wykonane 🙂

• Mamusie
Gosiu kurde, znikniesz!
Zdrowiejcie szybciutko, wiem jak to męczy.... przechodziłam to samo a przy dziecku to już w ogóle ARMAGEDON!
Chodziłam na czworakach do kuchni po MM dla Lenki a ją nosiłam na klęcząco...

A powiedz mi, nie bałaś się jadąc na wesele, że zarazisz dużo osób?
Moja znajoma robiła roczek na 30osób (w tym małe dzieci) i Ona była pierwsza bo ją dopadło na imprezie... I wyobraź sobie, że PO imprezie WSZYSCY tą wirusówkę przeszli... A wcale się nie całowała z innymi i nie jadła z tych samych sztućców...
Dzieci łagodniej bo w większości na rota szczepione, ale dorośli.... sama wiesz...

• Mamusie
Hej... u nas dwie ostatnie noce z widoczną poprawą...
Dzisiaj byłam na badaniu słuchu z Małą i wszystko dobrze 🙂 następna kontrola we wrześniu, ale już nie będą nas na oddział przyjmować 🙂 tylko normalnie do poradni foniatrycznej... nie wiem tylko czy będę jeszcze w Płocku... więc muszę intensywnie myśleć, żeby w ogóle wszystkich lekarzy poprzenosić do Legnicy jak chcę się wyprowadzić... Kłody pod nogi przy tej mojej decyzji 🤨

• Mamusie
Agata - bardzo fajna jest ta spacerówka i nie droga jak na ten design...
Mi się ogólnie trójkołowce nie podobają ale ta jest b. ładna . Też rozważam zakup.
Jest jeszczy podbny model - tańszy ...
a o którym czytałaś opinie ?
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=826& o tym czy o tym :
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2172&%3CosCsid%3E