Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
poszłam dziś kupić buty dla Borysa... oczywiście porażka na całej linii... w sklepie, żeby zmierzyć but wypuściliśmy go z wózka no i się zaczęło na całego! zaczął uciekać z wózka, rzucać się, drzeć, krzyczeć... jakiś dziadek lekko taki poddenerwowany kupował buty dla wnuczki, i cały czas wyciągał jakieś pudełka i układał je na takim stoliku dla dzieci, Bo w końcu wpadł w te buty wszystko i mu rozwalił... babka w sklepie lata za nim z wkładką żeby chociaż jakoś tak zmierzyć, ale sie nie dało... no szał normalnie! Marcin juz dostał takiego nerwa, ja zresztą też... myślałam że Borys ten sklep rozniesie. Marcin w końcu go złapał i wyszedł żeby ochłonąć... poszedł do ccc i kupił pierwsze lepsze buty które dało radę bez problemu założyć w wózku! no myślałam że walnę jak je zobaczyłam, takie kolorowe z naszywką samochodu z tej bajki cars... strasznie wysokie, ale w domu założyliśmy mu i potrenował trochę i chodzi! Borys nas wykończy chyba kiedyś!

• Mamusie
Gosiu u nas było to samo..
Wzięliśmy ja bez wózka... Ale był huragan w sklepie
Wqrwilismy sie i w koncu zamowilam jej Bartki przez neta..
A oglądałam dla niej te z ccc
Takie jasny brąz z disneya, reszta to porażka.. Zreszta tu nie ma innych sklepów
A galeria jest jedna i z butami tylko ccc
Szału nie ma;-)

• Mamusie
IZa w Bartku właśnie byliśmy, jedne buciki bardzo mi się podobały, ale nasz mały oszołom nie dał sobie zmierzyć, z numerem to może jakoś byśmy sie wstrzelili, ale z tym podbiciem to masakra jest u niego akurat... a z tym ccc to już M sam wyskoczył...

dostałam nawet od szwagierki buciki takie fajne, całe skórzane, z tego clarksa, no i co? dupa, podbicie nie to...

• Mamusie
Cxrść, już dawno nie mieliśmy takiej madakry w nocy...
Od 2 walczyliśmy z Mary do 6 chyba... Czuje sie jak zombie, cała połamana jestem bo M z nami nawet nie chciała spać... Nie wiem o co jej chodziło...
U nas zimno, śnieg gdzieniegdzie, mgła...
Zamiar mam upiec dzisiaj ciasteczka... Zobaczymy czy wyjdą, w sumie prosty przepis mam 😉
Wlewam w siebie wiadro kawy 😉

• Mamusie
1/2 kg mąki
1kostka margaryny
2 jajka
1,5 szkl cukru
2 łyżeczki proszku do pieczenia
Przesiać mąkę z proszkiem, żółtka oddzielić i dodać do mąki. Dodać margarynę i cukier, zagnieść. Jak.
Rozwałkować na 5 mm i wykrajać ciacha. Kładźcie po kilka sztuk bi rosną duże, mi sie właśnie posklejały haha, mozna posyłać brązowym cukrem, albo dodac powideł na środek 😉

• Mamusie
hejo! 🙂

ale narobiłyście mi smaka na ciacha 🙂 Iza jak dobre te ciacha wyjdą to koniecznie wrzuć przepis 🙂

Magda obronisz się na 5!! ja to wiem 🙂 i wszystkie to wiedzą 🙂

Ivi dostałaś moją wiadomość na FB? bo we trakcie wysyłania przerwało mi połączenie i nie wiem czy doszło.. coś ostatnio net mi nawala..

byłam dziś w H&M kupiłam spodnie i czapę i rękawiczki dla Miłka, kupiliśmy butki na teraz, ale jezcze zakup zimowych butków przed nami.o takie kupilismy http://www.google.pl/imgres?q=buty+zimowe+nike+dla+dzieci&hl=pl&sa=X&biw=1280&bih=620&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=sOiH9A1xclRJOM:&imgrefurl=http://www.sklepy24.pl/szukaj/kozaki%2Bdzieci%25C4%2599ce/8&docid=2XnMzloornXg6M&imgurl=http://images.sklepy24.pl/99743208/19771/medium/sportowe-dzieciece-buty-zimowe-nike-mandara-td-472673-700-sportowe-dzieciece-buty-zimowe-nike-mandara-td-472673-700.jpg&w=300&h=225&ei=OeKPUMLsM5CzhAemqIHwAw&zoom=1&iact=rc&dur=306&sig=111626536601699418714&page=1&tbnh=132&tbnw=176&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,i:71&tx=52&ty=84 ale na zimę są za cienkie według mnie, przymierzamy się do zakupu butków Bartek, bo jest sklep obuwniczy tutaj, który prowadzi Polka i ma właśnie butki dla dzieci Bartka 🙂

• Mamusie
Oczywiście mama zamknęła oczy i dziecko juz zatesknilo...
Wykarmiony, wylulany, ogdazowany trochę więc mogę iść ciacha robić
Tylko słyszę teściowa w kuchni więc pewnie opanowała kuchnie.. Ona jak robi sobie herbatę to jest sajgon w kuchni i nie ma miejsca dla drugiej osoby...
Bo przysypia więc zaraz zmykam na dol taka mam ochotę na te ciacha ze nawet teściowa przeboleje...
;-)