Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hejka
Gosiu nie ma dady 4+ od razu są 5ki...Jak będziesz kupowała to zwróć uwagę , czy są z reniferem 🙂....cudowne są 😁 to chyba jakaś świąteczna edycja bo normalnie są małpki 🙂
Kubunio w przedszkolu, mój grzeczny, dzielny chłopiec 🙂
a Maja jeszcze dosypia , więc mam czas na kawę 🙂
Magda wrzuć fotkę... 🙂

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam 🙂

Diewczyny Magda i Gosia chwalić się tu nowymi kolorami kłaczków!! 🙂 wrzućcie foto 🙂

Gosia mi też tak się wydaje że ciepłe odcienie mają trochę rudości w sobie, a jak już się zmywają to już w ogóle.. też lubię chłodne odcienie, tyle że chłodne postarzają.. ja w pzyszłym tyg też się wybieram bo mam odrost nieziemski.. wymyśliłam sobie jasny blond rozjaśniaczem i pasemka bezowe... taki prawie jednolity baleyage 🙂 mam nadzieję że wyjdzie tak jak bym chciała 🙂

Co do bajek, u nas na szczęście Miś Muki i Myszka Miki działają cuda.. Miłosza po prostu nie ma jak lecą te dwie bajki 🙂 na szczęście!! 😁

Mysza i jak ostatnie dni w przedszkolu? był płacz czy już w ogóle??

• Mamusie
U nas też myszka miki się sprawdza, jak leci to majka piszczy, tańczy, śpiewa i skacze....i jeszcze lubi Pingwiny z madagaskaru, czołówkę 😁
Agata, w przedszkolu chyba wszystko ok, Kubuś płakał tylko pierwszego dnia, bez problemu wstaje rano i pozwala się zawieźć , tylko wczoraj marudził , że nie chce iść do przedszkola bo się boi schodów , że spadnie i zrobi sobi krzywdę i faktycznie schodów ma do pokonania masę bo ich salka jest na poddaszu 2 piętrowego budynku, Przemek powiedział dziś Pani , że Kuba zasygnalizował nam taki problem i Ona podobno też zwróciła uwgaę na to , że te schody są dla niego problemem i przez jakiś czas będzie przy nim , żeby się nie bał i bardzo się cieszy , że rozmawiamy z nią o wszystkim co niepokoi Nas czy Kubę. Więc ok 🙂
Teraz w piątek w przedszkolu pierwsza impreza , Andrzejki 😁 Mama musi się pewnie wykazać i upiec jakieś ciacho czy coś 😁 Fajnie , ze są organizowane takie imprezki dla dzieci, zawsze to coś innego niż takie siedzenie w domu... Jestem zadowolona 🙂

• Mamusie
Hej!!

Beti usmialam sie;-)
Klikanie cię zdradziło;-)))
Ja to juz jak Bo śpi to nawet boje sie wejść do sypialni.. Zeby sie nie obudzil... Znowu nie śpi od rana, albo tak po 10-15min aż mu smok nie wypadnie..
Na szczęście juz jutro będzie moja mama to jakoś wszystko znormalnieje;-)

Niki zabieramy na stype, mam czarna sukienkę (dostała po kuzynce) ale rajstopki, body i sweterek Bialy. Myślicie ze może byc tak nie cała na czarno? W sensie ze z białym?

• Mamusie
Tez tak pomyślałam... Ja pójdę w granatowych spodniach z mango bo czarnych nie mam a sukienka sie nie nadaje do karmienia..
MAsakra... Czuje sie jak więzień przez tego mojego synka...
Non stop je albo płacze. M zaproponował zeby jeszcze tylko chwile zaczekać i jak dalej będzie sie rzucał przy cycku zeby przejść na mm... Na razie jeszcze walczę ale psychicznie długo juz nie pociagne :-( a tak marzyłam o karmieniu cycem do 6 mca. Niestety :-(

Uwaga!!! Kładą mi JUZ DZIŚ płytki w łazience ;-))
A na wanne wybrałam sobie wczoraj (zostawiłam Bo z teściowa na prawie godzine!!!!) taka mozaike jakby metalowa;-) koło wanny duże białe płytki z cieniutkimi srebrnymi polyskami (takie kropeczki?a może paseczki? Nie pamietam ;-)
Czekam na sygnał ile potrzeba m2 na ścianę i czekają w sklepie;-)
I m jedzie z wanna;-)
Baterie (jakie są drogie!!!!) tez wczoraj wybraliśmy ;-)

• Mamusie
Drogo i to bardzo!
Jedna płytka kosztuje 50zl...
Dlatego robię z tego tylko wanne
Pójdzie mam nadzieje nie wiecej niż 10 płytek..
To i tak mniej niż baterie..
Ale co chciałam napisać... Dziewczyny ta cegła w łazience wyglada pięknie!!!!
Ja jestem zaskoczona rezultatem!!! Myślałam ze to takie normalne płaskie będzie a to wyglada super!!!

Hej Dziewczyny!!!

DZIĘKUJĘ SERDECZNIE ZA ŻYCZENIA!!!!! ☺️

Dziewczyny dawać foty fryzur - może będziecie moim natchnieniem 😉

Iza już nie mogę doczekać się foty Twojej łazienki 😁
Mysza bardzo się cieszę że Kubuś chętnie chodzi do przedszkola i że panie wydają się być sympatyczne i ludzkie jak Gosia napisała 🙂

Beti ja też się uśmiałam z tekstu że klikanie Cię zdradziło 😉

Magda fajnie że odpoczywasz psychicznie z dala od teściowej, po udanej obronie 🙂 Odpoczywaj 🙂

Ja jutro znów do pracy.... Wymęczona jestem już na maxa, ale jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne a jak źle pójdzie to będę mieć wolne - z czego w sumie bardzo się cieszę 😁 Z pracy bym cieszyła się bardziej, ale tam mnie (i ogólnie w pracy widzę tez wszystkich) ten konkurs wymęczył że dobrze że się kończy 😁

A ja w niedzielę uderzam z koleżankami do kina!!!!! JUPI 😁 🤪 🤪 🤪
Co prawda muszę 100 km do tego kina na spotkanie dojechać (w jedną stronę ) ale i tak się cieszę 😁

• Mamusie
Poszalalam autkiem i odebralam z busa brata Niki
O 4:30 z Irl przyjeżdża szwagier, rano moja mama z bratem..
Normalnie pełna chata! Tylko szkoda ze z takiego smutnego powodu sie spotykamy..

Gosiu super ze twój Bo ok!!!
Basiu kiedy ja sobie gdzieś SAMA pojadę?!? Zazdroszczę!!! I życzę udanego spotkania!!

Dziś tak mnie juz bolal kręgosłup ze nie byłam w stanie podnieść Bo.. Na sama kolke m sie nim zajmował a ja...gotowalam zupę dla Niki.
Dziwnie sie czułam jak Bo tak płakał a mnie przy nim nie było.
Na szczęście jutro będzie mama;-)

Życzę Wam spokojnej nocy. Ja juz pod kolderka bo jutro ciężki dzien mnie czeka..

• Mamusie
Hej
Gosiu fajnie , że z Bo ok.
Iza super ta cegła, miałam wyobrażenie , że robisz taki naturalny kolor cegły, u mojej mamy taka jest ,kolor ceglany i nieregularne kształty,ale myślę , ze to nie jest cegła nakładana na ścianę tylko tynki zbijane do gołej , prawdziwej cegły, a takiej jak Twoja nie widziałam jeszcze ale super wygląda.
Basiu dobrze , ze tak podchodzisz do sprawy z pracą. Zazdroszczę wyprawy do kina.
Dzień zaczął się do d...y mam nadzieję , ze już będzie tylko lepiej.