Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Iwonka Wojtalek da radę w przedszkolu, zobaczysz jak szybko się rozwinie, dzieci bardzo naśladują, więc szybko zaskoczy z wołaniem na nocnik, a może i więcej zacznie jeść jak będzie widział jak dzieci ładnie jedzą. Trzymam kciuki! Nikt nie dzwoni to znaczy że wszystko jest ok.

Madzia trzymam kciuki, żeby wyszło tak jak zaplanowaliście 🙂

a my dzisiaj mamy mieć zdjęcia... a tu pada.. buuuuuuuuu, a miało być słonecznie. Oby się rozpogodziło do 16..

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Madzia już anjważniejsze mam popakowane, dojdą jeszcze jakieś drobne kosmetyki.. muszę jeszcze skarpetki zapakować bo ja zmarźlak jestem 🙂 ... hmm i co jeszcze..
nie ma co za dużo nabierać w torbę bo tu w IRL jak wszystko jest ok, poród naturalny to przy drugim dziecku już dobę po narodzinach wypuszczają do domku 🙂

• Mamusie
Wiecie co? Staram sie trzymac dystans, ale nie moge przestac myslec i sie wsluchiwac w siebie... Już pewnie sobie nawkręcałam i boje sie rozczarowac... Hmmm a najgorsze ze nic z takim podejściem nie mogę zrobic ;p
Zaczne brac kwas foliowy, tak na wszelki wypadek, mi nie zaszkodzi 😉

• Mamusie
Hej!!

My u dziadków jutro pewnie po południu powrót i droga :-(

Niki biega za kotkiem karmi psy... (rzuca im mięso...) kręci srubki i w ogóle szaleństwo!!!
Boryś boi sie dziadka i wujka jak zwykle.. Czyli mama tata baba i rączki
Nawet posiłku bez pomocy nie mogę przygotować... Taki minus..

Slonko piękne tylko zimno
Wawa juz do nas jedzie i wtedy dopiero będzie szał!!

Magda trzymam kciuki. Przestań o tym myśleć bo zaraz poczujesz kopniecia;-)

Beti wszystkie czekamy na słowo o Filipku. Mam nadzieje ze dochodzi do siebie..

Gosiu zaraz drugi trymestr i będzie lepiej ;-)

Agata zazdroszczę sesji!!!!

Myszko wszystko w porządku?! Tez zaczynam sie martwić!

Pierwszy dzien przedszkolaka... Czekam na wrażenia!!!!!!!

• Mamusie
HEj!

Magda nic się nie przejmuj, mi też nie wyszedł test, a teraz już mam trochę widoczny brzuszek 🙂

byłam wczoraj u doktora i torbiel zmniejszyła się do 2 cm!!!!! poza tym wszystko ok, tak wstępnie zrobił przezierność karku, jak na razie wszystko ok, ale dokładnie to wyjdzie na następnej wizycie. Dzidziuś urósł, już jest taki wiecie, dzidziusiowaty 🙂

• Mamusie
Też zauważyłam że Martynka jest bardzo rzadko... Beti to wiadomo, w 100 % pewnie poświęcą się dla Filipka 🙂

a ja byłam dziś z Bo u fryzjera i słuchajcie, zrobił takie przedstawienie jak nigdy! to już któraś wizyta z kolei przecież, nie był tam pierwszy raz, zawsze było idealnie albo prawie, a dziś! jeszcze sie darł w drodze powrotnej do domu, w domu w wannie, i padł. śpi teraz.

• Mamusie
Iwonka mój Bo też mnie bije, ale tylko mnie właściwie... wkurza mnie to, że M mu nic nie powie, bo to takie śmieszne przecież jest....

już jakiś czas temu miałam pisać, u nas bunt 2 latka już się skończył, jedynie to bicie mnie zostało... ale to chyba nie bunt tylko jakaś złość.

• Mamusie
Oj Beti jak tak cię poczytałam to aż mi żal Fifiego i ciebie normalnie jaja sobie z was robią 😞 myślałam że tego chłonnika wam usuneli a tu lipa 😞
Też bym poszła do dyra na skargę i o wyjąśnienia.
Nie wiem już co miałam pisac bo pisałam posta i mi się usunął 😞

Magda wyluzuj na maksa i nie wierz testom !!!!!Pamiętaj co pisałam na FB 🙂
Gosia u nas z fryzjerem też masakra ostatnio az mi glupio było bo znajoma fryzjerka a ten dał taki popis że hej 😞
Ostatnio coś się z nim dzieje wszystkiego się boi z nie nacka leci i mówi Szymek się boi telewizoja itd a ostanio jak coś nie jest po jego myśli albo coś mu mówimy Nie to wrzeszczy jak najęty taka agresja normalnie szok no i w ciagu tygodnia zsikał mi się w gacie 2 razy bo po co wolac 😁

• Mamusie
Dorka, jeśli kupiłaś Molers to tak.
Są dwa rodzaje...
Molers baby i zwykły smakowy Molers.
Oba mają te same ilości witamin, tylko ten Baby podaje się połowę dawki tego zwykłego.
I taka jest właśnie różnica.
Podawaj Tynce 1/2 dawki jaką masz podaną na opakowaniu, a jeśli kiedyś kupisz ten Baby to całą dawkę z opakowania.

• Mamusie
Dorota552 napisał(a):
Witajcie,
na FB ostatnio toczył się temat tranu, ale nie mogę znaleść.
Monia czytałam że chcesz bądź podajesz go Szymkowi, ale na etykiecie jest info o podawaniu dzieciom powyżej 3rż.
Zamówiłam ale nie wiem- podawać?

Ja podaję go już od roczku ale mniejszą dawkę tam jest 5ml a ja daje nie pełną małą łyżeczkę.Jak polubi to dawaj ja daje co 2 dzień.I ten tran Mollers po otwarciu przechowuje się w lodówce i jest ważny po otwarciu 3miesiące.My mamy owocowy też pytałam w aptece o ten wiek mam znajomą to nie zaszkodzi dawac tylko mniej troche.Ja daję jakby połowę normalnej dawki jak pisała IVI 🙂