Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
normalnie ja pierdziele -ale bym chciała kiedyś mieć parkę !!!
ale szczęściara z Ciebie.
Może rzeczywiście lepiej wyjechać na troszkę, odpocząć, pobyć tylko z maluszkiem z brzuszka, poświęcić mu troche czasu bo przy Niki pewnie nie masz czasu nawet pomyśleć, że ciężarna jesteś ... wtedy do Ciebie dotrze, że kolejne życie nosisz pod serduchem 🙂

• Mamusie
no to 3 - dniówka to na pewno nie jest, gorączka zaczęła sie w pon... brałyśmy to pod uwagę z babką... mi się wydaje że chyba gardło, bo Marcin od paru dni czuje sie podle i też mówi że że go gardło ostro naparza... z tym że u BOrysa wszedł antybiotyk, i może aż tak się nie ujawniło... nie wiem. Nawet śmiałyśmy się z lekarką że tak reaguje na żłobek 🙂

• Mamusie
Gosiu jak jest temperatura to znak , że organizm walczy, więc może jakiś wirus się przybłąkał i Borysio sobie z nim poradził i już jest ok...Raz tak z Kubą miałam, gorączka nie wiadomo skąd i minęła też nagle, tylko nie trwała tak długo jak u Was..

• Mamusie
dobrze że Borysek lepiej, ale takie infekcje pod znakiem zapytania sa trudne.dobrze ze antybiotyk na chybił trafił trafiony, pewnie o szerokim spektrum dała, z krwi by wyszedł posiew ale za pozno byłby wynik, by wiedziec co to złapał. wazne ze jest lepiej.

• Mamusie
a u nas ja nie widze specjalnej poprawy! kipy nadal ma takie jakie miał ostatnio. zielone.kaszel taki jaki miał. nie wiem juz co myslec.dziecko dostaje mega bolesne zastrzyki podobno ten "rozwala d...pe", i moze to wszystko na próżno. dwa razy dziennie... juz miał 5 jeszcze drugie tyle i co dalej w poniedziałek sie dowiem. ale moze zmiana antybiotyku. mam nadzieje ze nie wyjdzie na koniec alergia.

• Mamusie
czerwcowka a wiesz co? mi dopiero teraz fajne imiona kraza po glowie, a jak Adi mial sie urodzic to tylko 3 opcje wybralam, ale tylko w jednej zgadzalismy sie z Wojtkiem. Ja chcialam jakies oryginalne ale nie zeby obciachowe, teraz stare imiona sa modne, ale ja nie chcialam. Wojtek nie chcial jakis dziwnych imion tylko jakies normalne, no i wybralismy Adrian i na drugie Norbert po moim zmarlym bracie.
Macie jeszcze duzo czasu, proponuje wybrac 2 imiona i jak sie urodzi to od razu bedzie widac ktore z 2 do niego pasuja.
Kurde, ciesze sie jak glupia 😁 😁. Naprawde super ze bedziesz miala synka 🙂

• Mamusie
My jak jeszcze nie wiedzieliśmy co się urodzi, to dla chłopca mieliśmy kilka opcji: Wojtuś, Tadzik, Staś albo Tymon... Rafałowi podoba się strasznie imię Dorian, a mi Piotruś, albo Wiktor 🙂
Iza super, że będzie chłopczyk, ja mam nadzieję, że nam też tak wyjdzie w przyszłości 😉

• Mamusie
Ja chcialam bardzo imie IVO, a teraz mi pelno przyszlo do glowy, nawet nie bede wymieniac, bo do jutra nie skoncze. hehe. Dla dziewczynki mi sie bardzo podoba VERA, a jak powiedzialam Wojtkowi ze jakby byla dziewczynka do bym chciala ja nazwac MALINKA, to mnie wysmial :P. No ale on nie byl lepszy bo chcial naszego syna nazwac BRUNO 😮

• Mamusie
hehehe dobre MArlena 🙂
z imieniem ciezko jakbym miałą teraz wybierac dla drugiego chłopczyka to nie wiem co bym wybrała. ja miałam tylko jedną opcje i do mojego pieronka pasuje to imie jak nie wiem. kazdy jak słyszy imie to mówi ze pewnei daje popalic jak to Filipy...
mielismy tylko dylemat z drugim i wybralismy ale w koncu szybko szybko sie spieszylismy w urzedzie i zostalo przy jednym. takto na drugie miał miec Dawid takie koscielne imie hehe a w sumie na chrzcie sie daje imię patrona??? bo nie wiem....to bedzie Dawid miał.
dziewczynka miała byc Asia albo ewentualnie MAtylda. z tym że MAtylda to pieronek tez pewnei by był a Asia spokojniutka.teraz na topie w pl są Franki co do chłopczyków.

Hej Mamusie!!

My po basenie! Było super, Filip szalał! A jak go na wodzie tak na brzuszku położyłam i trzymałam tylko to jakby płynął 🙂 Booooski jest ten Moj synus!!!

Bruno ma na imie syn szefa mojego i w sumie to mu pasuje to imię 🙂
a Filip też jest taki świety - bo na chrzcinach ksiadz modlił sie do opiekuna Filipcia - sw. (a moze blogosławionego?) Filipa 🙂
no i my daliśmy tylko jedno imie 🙂

udanej niedzieli Kochane!! 😁