Skocz do zawartości

Czerwcóweczki 2011 | Forum dla mam

mikaanka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• czerwcowka_m

2751

• agata_j_m

2835

• beti82_m

3541

• Malgorzatta_m

3952

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Zakupy bez Niki :-))) kawa bez Niki :-))
Odhamilam sie i...padam..

Ale słodkie sukieneczki!! Kurcze ja bym nawet nie pomyślała zeby iść w innej niż białej!! A tu proszę!! Brawo!

Niki drze sie (albo to spiew albo wolanie ?!?) ze swojego pokoju (ma spać) Ja padam u siebie na wyrko, mnie z kolei boksie dziecię w brzuszku..

• Mamusie
http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa=X&biw=1280&bih=709&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=i7-QndBysVl7CM:&imgrefurl=http://wizaz.pl/forum/showthread.php%3Ft%3D395395&docid=JMT02cNbJss0jM&imgurl=http://images46.fotosik.pl/245/ad5019dadc856648.jpg&w=400&h=648&ei=EVW2T5mtCsWD4gS70YC_CQ&zoom=1&iact=rc&dur=351&sig=102645698532954320769&page=2&tbnh=156&tbnw=95&start=23&ndsp=32&ved=1t:429,r:2,s:23,i:178&tx=43&ty=79 a jakbyś Ivi pomyślała o jakimś żakieciku? bolerku? albo jak w linku zasłonięciu ramion? skoro nie chcesz ich eksponować

• Mamusie
Nequitia napisał(a):
Agata ta biała, pierwsza to taka w mój gust...
druga mi się nie otwarła... trzecia... podzielam zdanie Agaty, że powiększy górę przez falbany przy ramionach...

A my po wizycie w kościele... 25.08 godzina 16 🙂 ślub i chrzest 😁

Hejas, czy ja dobrze zrozumiałam???? Madzia... WYCHODZISZ ZA MĄŻ??!! 🤪
i Ivi.... no gratulacje!!!!!!!!!!! czyli wszystko się dotarło i załagodziło 🙂 bardzo się cieszę 🙂

Wg mnie cieliste buty pasują zarówno do pasteli jak i ostrych kolorów. Taki totalny uniwersal 🙂
Też kombinuję nad kiecką, ale na wesele... póki co mamy 1 komunię i 2 wesela w tym roku, a ja naprawdę nie mam się w co ubrać 😞 i chyba jakoś tak klasyką walnę, bo nie będę trzech kiecek kupować, jak nic nie zarabiam.... a pro pos kasy- u nas tyle samo papierków było z tym becikowym drugim ale oba naraz załatwiliśmy. U mnie jeszcze dłużej to trwało, bo z US Lublin musiał US Grójec wysyłać zapytanie- a ojciec osobiście chciał, to nie da rady... a papiery z mopsu mają ileś tam ważności, więc jak wypełniłam od razu, a potem na US czekałam, to mi ważność o dzień minęła i już miałam pietra, że mi nie przyjmą, ale okazała się baba chwilowo chociaż ludzka....
Jak się zarejestruję w UP to trzeba co miesiąc się zgłaszać, i przyjąć proponowaną przez nich pracę? jak to jest, bo chciałam się do końca ciąży nie denerwować o ubezpieczenie w razie czego. (wiem, że każda kobieta w ciąży ma to zagwarantowane, ale i tak się czepiają).
~~CZerwcóweczka, suwak dodany wedle życzenia 🙂

• Mamusie
Mikaanka super!!

Ja w kolejce na Usg, przyjmuje od 18 a o 17 już jesteśmy drudzy w kolejce :-(
Spokój od dzieciecia i poczytać można, babki sie schodzą i plotkuja ci sie stało ze tak mało pacjentek.. Jedna mówi ze pare lat temu już o 12 czekała w kolejce hehehe
Trochę sie usmialam ;-)

• Mamusie
mikaanka napisał(a):
U Ivi wymioty, więc ciąża jak najbardziej jest?? potwierdzona już i w ogóle? jak samopoczucie?? który tydzień?

U mnie już 9tydzień 🙂
Za tydzień mam USG u lekarza, który prowadził mi ciążę z Lenką 🙂
Ale i tak już widziałam serduszko, więc ciąża jest!

Wymioty i mdłości to morderstwo! Ale z Lenką było duuuuużo gorzej! Bo wtedy brałam dupka i chyba progesteron miałam w kosmosie...

• Mamusie
Hej!
Nie wiem, o co kaman z tymi oklaskami..moze jakiś error? No nie chce mi się wierzyc, że ktoś się bawi w takie pierdoły...?
U nas jakiś kosmos z nockami. Paweł szaleje, nei chce spać, ciągle krzyczy. Nic go nei uspokaja. I już wiem, że nic go nie boli, bo nawet po Ibumie, który zawsze mu pomagał, jest to samo. Mnie się wydaje, ze on jest tak zmęczony, że źle śpi. Bo w ciągu dnia ma ostatnia drzemkę ok. 14 i potem nie chce spać. Tzn. jest mega zmęczony ok.18, ale za nic nie chce zasnąć. A już kiedyś zauważyłam, że wcale nie jest tak, że im bardziej zmęczony to lepiej śpi. Dzisiaj udało nam się go uśpić ok. 18:30 i śpi. Zobaczymy.
A tak poza tym to dzisiaj przyszła pierwsza zainteresowana kupnem naszego mieszkania. Zobaczymy...

• Mamusie
Wiedziałam od początku.
Jest chłopak!!
Pokazał wszystko miedzy nogami...
Niestety nawet zdj buzi nie mamy:-(
Całe 30-40 min zasłaniać sie raczkami.. Jak przed słońcem :-(((
Rozbrykany ze szok!!

Kurcze staram sie cieszyć jak z Niki ale nie daje rady :-(
Chyba wyjadę sama na tydzień w czerwcu jak m weźmie tacierzynski.
Nie będę skupiona tylko na Niki. Bo szkoda mi Maluszka..
Generalnie waży 280 g. Twierdzi ze przenosze tydzień!!! Ale tylko z obliczeń bo : urodzi sie kiedy sam uzna za stosowne.
Zdrowy chlopaczek. Jezuuu a bałam sie ze gin powie ze dzidzi już nie ma albo ze coś jest nie tak.
Dla mnie to było za piękne, nie mam tysiąca wizyt, badań, straszenia a wszystko jest po prostu w porządku!!!