Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aniolek82 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
ooo aniolek poki jestes 🙂 wrocilas do brzydkiego nalogu? bo mnie znowu ciagnie 😞

Mnie też ciągnie ale raczej nie mam zamiaru wracać 🥴 A Ty jak tam sie trzymasz?????????

no wlasnie sie nie trzymam 🤢 🤢 🤢 🤢 ciagnie jak jasna cholera 🤢 najgorzej po ciezkim dniu

• Mamusie
Justyna891 napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
ooo aniolek poki jestes 🙂 wrocilas do brzydkiego nalogu? bo mnie znowu ciagnie 😞

Mnie też ciągnie ale raczej nie mam zamiaru wracać 🥴 A Ty jak tam sie trzymasz?????????

no wlasnie sie nie trzymam 🤢 🤢 🤢 🤢 ciagnie jak jasna cholera 🤢 najgorzej po ciezkim dniu

Nie, no mnie aż tak nie, czasami mam ochotę jak ktos przy mnie pali a tak to nawet o tym nie myślę. Ale TY trzymaj się Kochaniutka, szkoda tego czasu kiedy nie paliłaś i twojego zdrówka. A Ty rzuciłas zaraz na poczatku ciązy??????

• Mamusie
matko,chciałam poczytać i popisać to mi dzieciarnia hałasu narobiła i Tosiulek się obudził 😮 ech...
to mówię tylko dobranoc wszystkim i ślę buziaki 😘 😘 😘
jutro mnie nie będzie bo jedziemy na cały dzień na wieś zaczerpnąć świeżego powietrza 😜
udanego weekendu 🤪

• Mamusie
Witam mamuśki 🙂
nie było mnie dziś bo z rana byliśmy z michałkiemw pracy ja robiłam zdjęcia a mały pod opieką szefostwa smacznie spał. Pozniej 2 godzinny spacer na którym nie obyło się bez cyca ale znalazłam super miejscówe górka zasłonięta drzewem więc teraz mały śmiało może obiadki jadać na świeżym powietrzu 😜 😁 pożniej zabawa bo od godz 13 do godz 19:30 mały spał może z 30 min. A od godz 19:30 do teraz (i mam nadzieje ze do min 24 bedzie smacznie spał) ja nawet zdarzyłam skoczyc do tesco na zakupy 🙃 200 zł wydałam a nic nie kupiłam 🤢 papmersy i japotrzebniejsze rzeczy i kasy nie ma 😞 przerażające to...
teraz zabieram sie za zaleglosci ale juz zdażyłam przeczytac o zaklinczce i dlaczego mezczyzni kochaja zołzy czy mogła bym równiez prosic o przesłanie ☺️ 🙂 na [email protected] z góry dziekuje 😘
miłej nocki mamcie 😘

• Mamusie
Diviana napisał(a):
Daniela nianię testuję co noc no i działa, słyszę jak mała płacze, nieprzyjemny jest tylko efekt krótkofalówki, najpierw słyszę takie trzeszczenie jak w krótkofalówce i ona chyba się tak włącza ja wykrywa dźwięk a potem kwilenie malucha, nie wiem jak to jest w innych nianiach bo nie mam porównania, no ale działać działa i swoją funkcję spełnia.

ja mam niannie z aventu i też sie sprawuje i trzeszczenie na początku też jest

• Mamusie
widze że mamuśki wszystkie pouciekały 😞
zaległości nadrobione 🙃 wszystkim chłopakom mówie WSZYSTKIEGO NAJ a przede wszystkim Tymonkowi 😘
Siehankowa 6,5 kg?? To nie dziwie się że rzeczy z przed ciąży wiszą jak masz takiego porzeracza 🙃
Inez i MArta śiczne maluszki w awatarkach 🙂
teraz juz na 100% ucekam i mówie dobranoc 😘

• Mamusie
Justyna, aniołek ja też paliłam przed ciążą i to długo, bo jakieś 8 lat z przerwami. Jak test pokazał dwie kreseczki to poszłam, spaliłam ostatniego i od tamtej pory nie palę. Na razie mnie nie ciągnie i mam nadzieję, że tak zostanie. Gorzej będzie jak po karmieniu piwa się napiję i ogólnie do alkoholu zawsze fajnie się paliło. Ale będę twarda, bo to straszny nałóg. A fee...

• Mamusie
Witam weekendowo 🙂
U mnie pogoda super i bardzo mnie to cieszy bo polubiłam spacery i posiadówki w parku. Wczoraj nawet troszkę się opaliłam 🙂
Nocka spokojna z 2 czy 3 przerwami na karmienie.
Jak ten czas lecie... mój synek ma już miesiąc 🙂

Pozdrawiamy wszystkich i życzymy miłego weekendu

Dzien dobry 😘
aniolek ciezko bylo mi rzucic,dopiero po lilku tygodniach c mi sie udalo 😞
dziewczyny moj ma dalej katar,juz nie wiem co robic,niby tylko to bo nie kaszle (no chyba ze tego kataru mu sie nazbiera) i nie goraczkuje.Samopoczucie tez mu sie nie zmienilo ale juz mi go szkoda,zwlaszcza jak w nocy usnac nie moze i tak chrumka 😞
jak chce mu odciagnac frida to nic nie leci 🤢 moze to cos od zatok??? teraz sie zastanawiam czy doktorka nie za szybko kazala odstawic antybiotyk 😮
i sto lat dla Mateuszka 🙂

Dzień Dobry

U nas nocka beznadziejna, o 2 Tosia bez problemu zrobiła kupkę ale później przez ponad 2godziny nie mogła zasnąć bo męczyły ją kolki. Marudziła, płakała, wierzgała nóżkami ech....przed 6 zbudziła się na karmienie podnoszę a tam mokro....zaglądam a tu pełno zielonej kupki 😮 tak mocno musiałam spać że nawet nie słyszałam że coś się dzieje.

Justyna Tosia też ma dalej katar 😞 i zaczynam się niepokoić bo to coś chyba przy długo.... 😞
STO LAT dla Mateuszka

Idę zjeść śniadanie i kawy się napić...a niunia dalej marudzi 😞