Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no i jednak nie nadrobiłam zaległości- bo mały znudził się karuzelą bez baterii. No więc trzeba było skoczyć na zakupy 🙂
Teraz też raczej nie poczytam co pisałyście bo jakiś obiad trzeba zorganizować, bo Szymek śpi.
A!! wielki oklask dla mamuśki która poleciła zaklinaczkę dzieci- ja już wprowadzam w życie jej zasady 🙂

• Mamusie
Hej Dziewczynki
Ja tak tylko na chwilkę. Bardzo dziękuję Wam wszystkim za pamięć. Kochane jesteście 🙂 Oliwka juz jest w szpitalu, ja jutro do niej dołącze, po tej operacji chcę byc przy niej jak sie obudzi. Niestety dzisiaj musiałam ją zostawic tam samą i tak mi jej strasznie szkoda, że tylko bym ryczała i ryczała 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 Ale juz jutro z samego rana jade z powrotem i zostane do końca 🙂 Miejmy nadzieję, że będzie wszystko dobrze 🙂
Nie dam rady nadrobic zaległości ale mam nadzieję, że U was wszystko oki 😉 Chorym dużo zdrówka życzę 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Miłego popołudnia Kochaniutkie 🙂

• Mamusie
a ja nie zalatwilam pieniazkow bo...zaswiadczenie o zarobkach m. nie bylo napisane wedlug wzoru mopsu 😮 😮i mimo ze wszystkie dane w nim byly to mily pan dal mi wzor i kazal przyjsc jeszcze raz 😠
co do pampersow to ja na poczatku uzywalam tych bialych oryginalnych, teraz z biedronki i jestem zadowolona, dzisiaj kupilam 3, mam wrazenie ze 2 juz za ciasne sa 🤪

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

aniołku wiem, że Ci serce pęka i tęsknisz za malutką. Będzie dobrze zobaczysz. Trzymam kciuki bardzo mocno i Tymcio też 🙂 Wyśpij się kochana i nabierz nowej energii dla córeczki 😘

Coś miałam pisać 🤔
aha...ja w dzień karmię co 2,5-3 godziny i nie dopajam małego herbatkami.

Ja po wizycie u gina, odebrałam Gabi z przedszkola, Tosia powietrzyła się na dworku, powiesiłam pranie, teraz jem obiad......
Do mam których maluszki mają kolki szczególnie dla Ciebie Brunia bo wiem że też się z nimi męczycie. Koleżanka mówiła (sama przetestowała) żeby codziennie zjadać małą łyżeczkę kminku i popijać wodą (nie rozgryzać bo ponoć jest niedobry). Jej mała nie miała kolek. Więc może i u nas się sprawdzi?? Ja zaraz gnam do sklepu i zacznę "tą kurację" już dziś a nóż widelec u nas też pomoze?! 🙂

hej dziewczyny...
Nie pisałam bo teściowa u mnie zagościłą!! zawsze służąca "dobrą radą" grrrrrr...chyba dokonam mordu! A dzisiaj dobra akcja w nocy była..Moje szynszyle jakimś sposobem uciekły z klatki i teściowej jeden na głowę skoczył..mało na zawał nie zeszła...przyleciała do nas do pokoju z krzykiem ze "szczury uciekły!" hahaha
A no i sukces w walce z kolką! 🙂
Pomogły Sab Simplex i kminek!! Super bąki mały puszcza...teraz dotarły do mnie woda koperkowa i BioGaia wiec jestem gotowa 🙂

Hej dziewczyny.
Mam pytanie do mam które mają tego konika z fishera. Fajny on jest? Bo szukam czegoś na all, żeby małemu grało, bo tak go jakieś muzyczki interesują, ale nie wiem co mam kupic. Zastanawiam się nad projektorem bądź tym i nie wiem ..

jolajola81 napisał(a):
jo-aneczka myslalam, ze to troche za wczesnie.

Chyba nie za wcześnie. O ile oczywiście wybierzesz model dla niemowląt.
Ja mam huśtawkę w której dziecko leży jak w foteliku samochodowym. Leżaczki - bujaczki które mają Madalena, Marta i Daniela chyba też mają taki kształt.

Tosia po kąpieli.... znowu darcie 😞 jeżu to jest straszne 😞....a najgorsze że ja nie wiem od czego.....
Mąż pojechał po kminek, właśnie zażyłam pierwszą dawkę 😉 Oby to zaczęło działać......
Jola w tym leżaczku z Fishera dzidzia leży praktycznie na płasko.....
A u gina no cóż ona mówi że to "normalne" i że to szew się otorbia 😮 😮 wychodzi na to że w środku jest szew i nie chce wyjść....kurde tylko nie wiem jak ja mam funkcjonować bo mnie tam piecze i boli szczególnie jak się przerobię w dzień......i nie uważam że to jest normalne....a najgorzej że u mnie nie ma innego gina żeby się skonsultować.....ech

• Mamusie
witam,nie było jak wpaść i poczytać 😞
dzisiaj byłyśmy się zaszczepić - trochę płaczu i po sprawie...Tosia nie gorączkuje,troszkę pomarudała a tak prawie cały czas śpi kochane dziecię 😆
mam nadzieję że jutro troche doczytam bo to znów u nas cały tydzień jeżdżenia na kontrole po lekarzach...
tymczasem dobrej nocki i spokojnych snów 😁