Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
beata26 napisał(a):
chloe napisał(a):
Rita, od 2 tygodni mam kolatanie serca i czytalam ze tak moze byc w ciazy za sprawa progosteronu, procz tego nie mam inncy zlych objawow jak np dusznosci. i pytalam czy tez tak mialyscie w ciazy bo z Julkiem nie pamietam niczego takiego.

Hihi to ja pytałam 😎
Ja mam takie kołatania czasami jakby mi sie serce odwracało na lewą stronę. Nie potrafię tego inaczej opisać. W ciąży też to miałam. Nie wiem co to jest, bo oprócz tych kołatań nic więcej nie ma 🤔

a przepraszam 🙂
ja nigdy wczesniej teog nie mialam, a teraz w tej ciazy...dziwne to.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka kochane!!!
Coq no tak jest z tym ubieraniem!!!!Rano się cieplej ubieramy a potem upał i duchota ja w pracy siedzę a właśnie zaczęło lać więc nie żałuję tyle że mały w domu siedzi z tatą!!!
Wanilia mówisz że Hubertowi wszystko jedno gdzie śpi eheheh!!! Narazie tak bo mój mały też tak miał!!!Co do wózka to wymyśliłaś super sprawę i wygodne to będzie dla waszej dwójki dzieciaczków!!!
Ulka śliczna Karolinka taka pocieszka a co do jedzenia to mój mały też ma taki apetyt zje zupę i zaraz coś chce dziś placków ziemniaczanych zjadł całe 2 masakra i popił maślanką połowę szklanki!!!
Nova witamy!!!
Basiaaa mówisz że w pracy ja też!!!
Hejka Rita jak się masz????

• Mamusie
U mnie 28 w cieniu!!!!!
Właśnie wróciłam do domu chłopaki poszli na rowerek 😉 a ja muszę nogi wydepilować bo taki gorąc a ja dziś nie przygotowana 🙂 😜
No i jeszcze farbę na włosach pociągnełam. 🙂 i myślę że jeszcze pedicure muszę zdążyć zrobić zanim wrócą.....skoro lato to lato 😉

• Mamusie
U nas dziś była jedna drzemka więc chłopaki wrócili już ........bo Misio usilnie próbował zrobić sobie drzemkę w rowerku..... 😮
Tak więc kąpiel......i z kurami nyny 😉....... 🙂

A niebo błękitne 🙂 no pięknie jest 😉

Cherry a Ciebie gdzie nam wcięło??????

A kamyka jak nie było tak nie ma nadal..........

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Marika no jak kamień w wodę 😲 😉
Wasze dzieci śpią a Werka jeszcze na zakupach z tatą więc zanim pokąpiemy przychówek to pewnie będzie 21....

Wczoraj biegał do 21 😉 ale dziś już śpi 🙂 całkiem mi to pasuje bo pazury muszę zrobić a nie jak zawsze po 22.....
No i jeszcze jasne pranie wstawić......

• Mamusie
Skoro nic nie znalazłam to może go jednak nie zjadł.....kupy są codziennie czasem nawet dwie......jeszcze z tydzień będę szukać .....choć M mówi daj już spokój......3 tygodnie minęły.....ale ja szukam.......zobaczymy co dalej......do 18 szukać nie będę....... 😜....

• Mamusie
no to tak 🙂

Ulka Karolinka śliczna dziewczyna 🙂 a jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to myślałam, że to Jaśminka 😉

Nadia dzięki 😘

Rita a z nóżką Maćka to nie my się męczymy, to Maciulek się męczy... niestety

Beata, Meliska, Basieńka 😘

Wanilia lekarz o tym wspomniał, ale jakoś usilnie nie nalegał na ten zabieg. powiedział, żebyśmy spokojnie wszystko przemyśleli i dopiero wtedy się zastanowili.
a i super że już jak sarenka fikasz 🙂 teraz poprosimy zdjęcie Hubercika 🙂
a wózek fajny 🙂

Aniqa u nas też dziś upał 🙂 28 stopni w cieniu było po 16. jak wcześniej nie wiem 😉

Holi trzymam kciuki, żeby z pracą było wszystko ok 🙂

Chloe może potrzeba Ci odpoczynku? a uśmiech Julka cudny 😁

Marika kamyka już chyba nie znajdziesz 😜

• Mamusie
Jestem jestem 😜 😁 😜

DZIEŃ WARIATA ! i GŁUPAWKOWY UDAR SŁONECZNY!

jutro sie pozbieram i nadrobię.

Padam na pysk lub na cztery litery a geba sie drze.
Była dziś szwagierka z Oliwierem (1,5 mies różnicy) i pojechałyśmy do sklepu. Ona chciała do takiej hurtowni kosmetycznej bo tam facet ma kosmetyki PUPA - 40 % i tam do różnych jeszcze sklepów... My + upał + dzieci.... 🤢 🤢 🤢

MOje dziecko rozpieprzyło koszyk fgacetowi ze spinkami! Kurde siedział w wózku a ja sie odwróciłam po cienie i tylko kątem oka widziałam jak te spinki gumki i inne duberele są w powietrzu 😮 😮 😮 i ta bezcenna mina sprzedawcy 😁 😁 😁

To samo było w sklepie z butami - wszystko latało ! Ja już dziękuję ii niewiem czemu dałam sie nakłonic na zakupy z dziećmi 😮 😮 😮

Po południu mąż złamał chyba sobie palec u nogi. Siedzi na kanapie i kwiczy a o szpitalu nie myśli. 😮 😮 😮 Paznokieć bankowo będzie mu schodził. Myśli że jak wypije pare piw to mu przejdzie 😮 😁 😁 😁

• Mamusie
Hej hej
My pół dnia na dworze a przez reszte czasu wysprzatalam caly dom i przed domem, jutro mamy gosci,moja przyjaciółka z męzem przyjadą-ci z hamburga, juz nie moge sie doczekac, 8 miesiecy sie nie widzialysmy
Jutro nadrobie albo jak familija pozasypia
😘

• Mamusie
wanilia - i jak Wam we czworke???? 🙂))))

marika - jak nie wymiotuje a kamienia nie ma to pewnie go jednak nie polknal 🙂

Cherry - znam to chociaz az taki przygod jeszcze w sklepie nie mielismy to nieraz lapalam sloiki na regale w ostatniej chwili 😜

ok idziemy goladac zdjecia ktore wywoalismy 🙂))))

• Mamusie
dzień dobry 🙂

lecę zaraz do pracy więc tylko się przywitałam z rana, zapowiada się kolejny upalny dzień 🙂

wczoraj troszkę zdenerwowała mnie niania Maćka, po raz pierwszy, bo napisałam jej rano smsa, żeby nie wychodziła z Maćkiem w okolicach południa. bo u nas koło domu to wszędzie słońce, nie ma cienia. a że moja siostra wczoraj przyjechała i była w domu to wiem, że spacerowali tak od 11 do 12. wcześniej byli na spacerze w wózku gdzieś dalej, to w wózku ok, bo jest daszek i w ogóle. no i wcześniej.

a to wyjście południowe Maciek przypłacił tym, ze całą buźkę ma do tej pory mega czerwoną i takie malutkie krosteczki....

oj, zła jestem na nią... 😠