Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
holi32 napisał(a):
Wiecie co kochane no od poczatku tesciowa caluje
Ale kurde ona to robi co chwile jak go trzyma na rekach bez przerwy
Ona malego widzi raz w tyg
Ale nie mam czegos takiego jak u ciebie agaa ze twoj tata
Maciusia pilnuje bo ja siedze kolo tesciowej
I ona mi elusia bierze i caluje
Ja nie wyjde nigdzie bo mi tego nie zaproponuje. Ona mi od lipca ma
Pilnowac dziecka bo wracam do pracy.

no to nie wiem co masz zrobić Holi. u mnie i mama i tata zostają z Maćkiem jak tylko tego potrzebuję 🙂 czasami mi wręcz mówią, żebym sobie odpoczęła, a oni się z nim pobawią. Albo w soboty czasem jak Maciek się obudzi i tata usłyszy (bo mój tata to codziennie wcześnie wstaje) to przyjdzie na górę, weźmie Maćka i mówi, zebym dalej spała 🙂
mam w nich duże wsparcie 🙂 i może dlatego nie przeszkadza mi, że całują Maćka 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
holi32 napisał(a):

no to nie wiem co masz zrobić Holi. u mnie i mama i tata zostają z Maćkiem jak tylko tego potrzebuję 🙂 czasami mi wręcz mówią, żebym sobie odpoczęła, a oni się z nim pobawią. Albo w soboty czasem jak Maciek się obudzi i tata usłyszy (bo mój tata to codziennie wcześnie wstaje) to przyjdzie na górę, weźmie Maćka i mówi, zebym dalej spała 🙂

ja pierdziele, Aga, ty to masz szczeście, pożycz mi twoich rodziców 🙂 ja jedynie jak musze cos zalatwic, to do mojej mamy zawoze, ale zawsze musze ja uprzedzic, bo to emerytka i lupruje 😉 wiec nie chce jej wykorzystywac i za bardzo planow nie psuć, wiec tylko jak nie mam wyjscia to ja prosze

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
holi32 napisał(a):

ja pierdziele, Aga, ty to masz szczeście, pożycz mi twoich rodziców 🙂 ja jedynie jak musze cos zalatwic, to do mojej mamy zawoze, ale zawsze musze ja uprzedzic, bo to emerytka i lupruje 😉 wiec nie chce jej wykorzystywac i za bardzo planow nie psuć, wiec tylko jak nie mam wyjscia to ja prosze

mam z nimi szczęście, naprawdę 🙂 oni się tak do Maćka garną strasznie!!! 🙂 tata kilka razy z pracy wcześniej wracał, żeby być z Maćkiem 🙂 a jak w grudniu był chory to mówił, że największą karą dla niego jest to, że nie może być blisko Maćka. i zakrywał buzię i nos ręcznikiem i jak Maciek spał to chociaż przychodził z daleka na niego popatrzeć 🙂 mama to samo jak była chora 🙂
po prostu oni oszaleli na punkcie Maćka 🙂 ale cieszy mnie to 🙂 jak nie chcę się nim z nimi dzielić to idę do siebie na górę i mam go tylko dla siebie 😁

• Mamusie
holi32 napisał(a):
hej kochane!!!
AGAAA czekamy na was będzie wszystko oki!!!
U nas nie ma karteczek przed chrztem ale ja u spowiedzi byłam!!!
Dziś dzień jak co dzień dałam małemu 2 raz jabłuszko i nie chce jeść boję się że nic nie będzie chciał oprócz cycka!!! Teraz śpi

moj za 3 razem dopiero sam zaczal buzie otwierac;p moze sie musi przyzwyczaic ... moj na poczatku sie krzywi ale pozniej juz wcina... wiesz te jabluszko ktore dajesz z bobowity ono lekko kwasne jest

• Mamusie
holi32 napisał(a):
hej kochane!!!
AGAAA czekamy na was będzie wszystko oki!!!
U nas nie ma karteczek przed chrztem ale ja u spowiedzi byłam!!!
Dziś dzień jak co dzień dałam małemu 2 raz jabłuszko i nie chce jeść boję się że nic nie będzie chciał oprócz cycka!!! Teraz śpi

poczekaj tydzien i znow sprobuj, nie kazde dziecko jest gotowe odrazu i nie ma co wmuszac jak nie chce

• Mamusie
mówicie o całowaniu moi rodzice całują i nie przeszkadza mi to teściowie nawet nie 🙂 a ja właśnie sapkowałam małego i pojechał do teściów .... ok 16 mam go odebrać 😮

ja zostawiam malego jak mam potrzebe i u rodziców i u teściów i tu i tu ma łóżeczko i zabawki teściowie zakochani ale ja mam taki problem że zła jestem jak teściowa kupuje ciuszki bo to moje dziecko to chyba tylko zazdrość .....BO ON TYLKO MÓJ 🙃- glupie to nie.... zamiast się cieszyć....

dziś pierwszy raz bez potrzeby im go dałam bo na święta przyjedzie moja siostra i z nia chce więcej czasu spędzić wiec by nie płakali dałam im go pobawić opiekują sie nim dobrze śpiewają bajki opowiadają intensywnie czas spędza mały -tylko ja taka zazdrosna.... ☺️