Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
marika321 napisał(a):
meliska napisał(a):
marika321 napisał(a):
meliska avatar słodki ale nie dawaj jej spinaczy......, w miejscowości obok dziewczynka co prawda starsza gdzieś 1,5 roku się bawiła i ta sprężyna jakoś nie fortunnie się wbiła jej w oko 😞 😞 😞

weź nie strasz 😮 to jej ulubiona zabawka u babci... no cóż będzie musiała się babciunia postarać o jakieś bardziej edukacyjne zabawki 😉

Nie chce straszyć taka niewinna zabawka a wielka tragedia

no aż mnie ciary przeszły 😞

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
meliska napisał(a):
A dajecie obiadek i deserek jednego dnia? bo ja daję albo obiadek albo deserek ( po pół słoiczka ) i rano na śniadanie daję kaszkę mleczno-ryżową

Ją daje ok 12-13 obiadem i koło 17 pół deserka, kaczki nie daję bo moja pediatra powiedziała że mały nie potrzebuje dodatkowych kalorii bo waży 7700 i ma jakieś 68-70 cm więc tylko warzywa i owoce

• Mamusie
marika321 napisał(a):
meliska napisał(a):
A dajecie obiadek i deserek jednego dnia? bo ja daję albo obiadek albo deserek ( po pół słoiczka ) i rano na śniadanie daję kaszkę mleczno-ryżową

Ją daje ok 12-13 obiadem i koło 17 pół deserka, kaczki nie daję bo moja pediatra powiedziała że mały nie potrzebuje dodatkowych kalorii bo waży 7700 i ma jakieś 68-70 cm więc tylko warzywa i owoce

hehe kaczki tez nie daje, male przejezyczenie 😁
u nas tez tylko obiadki, bo deserki sa beeeee

• Mamusie
marika321 napisał(a):
meliska napisał(a):

moja też pewnie kalorii dodatkowych nie potrzebuje... na ostatnim szczepieniu 7760 g i 73 cm, ale chyba już przy tej kaszce zostanę... za miesiąc do pracy wracam i coś musi to moje dziewczę jeść jak mamy nie będzie, zresztą w piersiach coraz mniej 😞

• Mamusie
marika321 napisał(a):
ojjjjjjj Aniqa 😘

psiuniek słodki Jula pewnie zakochana 🙂

nice foto nadia 🙂

rita to czekamy na relacje z obiadku 🙂

Jula wariuje z Kibicem a on za Nią jak rzep!!w berka się ganiają!! z tym że ciągle Kibic goni 😁 troche go wyrolowała haha 😁 😁 kochaniutki taki ze wszyscy chcą mu się przypodobać.mój tato mleczko z chlebkiem mu rano dał i zacieszał 😁

• Mamusie
my jemy kaszkę jakoś po południu a moja Mila to bardzo lubi kaszki.na ostatnim szczepieniu 6.200 więc my z tych okruszków 😉 lekarz mi jej znowu nie zmierzył bo powiedział ze się jeszcze dzieci nie mierzy ale ma pewnie coś miedzy 65 a 70cm,po ciuchach widać...więc nam kaszka nie zaszkodzi.przymierzam się do robienia obiadków.a i w sumie to tak wychodzi ze albo kaszka albo deserek dostaje.a przespała mi dzisiaj ta moja koza kąpanie!! No śpi od ok 19;45 i chyba bede miała pobudke o jakiejś 3 nad ranem...ajć...idę spać.dobrej nocki 🙂

• Mamusie
nikogo nie ma jeszcze to ja sie rozgadam 😉
dziewczyny nie wiem co jest ale teściówka i teść w sumie też NIE CI LUDZIE
byliśmy wczoraj u nich na obiedzie to było tak milutko że szok -Basiu specjalnie dla Ciebie mam chudziudkie mięsko itd 😮 no masakra jakaś-było tak miło że wieczorem ich na kawe zaprosilismy-no nie wierze
a dzisiaj ona chce ze mna na zakupy pojechac
do niczego absolutnie sie nie czepia -och jaka masz sliczną firankę,pasuje tu itd
zgłupiałam totalnie!!!!!
Adam wiadomo się cieszy bo byliśmy nastawieni na awanture chociaż i tak przy najbliższej okazji jak tylko nzacznie sie o cos czepiać czy mi rozkazywać to przeprowadzimy z nimi rozmowe tak jak to zaplanowalićmy

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Rita może zaczęli mówić ludzkim głosem w końcu 🙃

a nie wiem sama - ja już węsze spisek jakiś hehehe nie wiem o co jejchodzi
chociaż wiem że przed przyjazdem tutaj była u moich rodziców na kawie-mmoze jej cos powiedzieli