Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ulka napisał(a):
hejj Marzenka sprzecior fajowy moja by ze szczescia chyba oszalała bo narazie jej ulubiona zabawa to podskakiwanie wszedzie nawet na leząco
a no i dostrzegłam cudowne mebelki, dekoracje z białych kwiatow..twoje mieszkanko musi wyglądac bajecznie

ja bylam wczoraj na grillu młoda tak sie szczekajacych psow przestraszyla ze pierwszy raz tak piszczała mi na rekach a raczej wrzeszczała jakby ja ze skory obdzierali i sie wyrywała ze serce mi krwawiło do konca wieczoru chociaz pieski byly tylko 5 min to ten obraz mam do teraz i słysze to w uszach

Ula mój też właśnie wszędzie gdzie tylko podłoże poczuje to "hopa-hopa" robi...nawet na leżąco 🙂
Mieszkanko nie jest wykończone więc nadrabiam dekoracjami 🙂

A co do psów to Kajtek jak się moje psy przeszczekują na podwórku to on się hihra sam do siebie jak Bondusia szczeka 🙂 A jak szczeka i do tego jeszcze biega koło wózka i skacze to on już nie wie co ma ze sobą zrobić i zazwyczaj wybuch śmiechu kończy się mega czkawką 😁

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
agami napisał(a):
nova nova spoko my tez mase rozowych rzeczy mamy nawet spiochy polarowe hehehe;D nie o to mi chodzilo,.. ja poprostu nie wiedzialam co to jest;D widzisz ja matka cofnieta za moich czasow takich rzeczy nie bylo;D

Hehe za czasów mojej pierwszej ciąży również nie było...z tego wynika, że już starość nie radość 😜

• Mamusie
Gratulejszyn kolejnych białych skarbów w maleńkich buźkach 😘

...u mnie coś czuję cisza przed burzą jeśli o zęby chodzi 🤢

Misio mój zaraz na obiadek się będzie budził więc troszkę słońca przesyłam tym którzy potrzebują...bo o dziwo dzisiaj mam go w nadmiarze 😜

• Mamusie
No u mnie przeszła burza ale niestety nie tylko na zewnątrz bo zrobiłam jazdę u teściów i się z mężem poklocilam oczywiście ja miałam rację...... 😉
Wyobrazcie sobie że dziadzio chciał małemu dawać do zrywania platki z kwiatka z parpetu ja mówię nie dawajcie bo nigdy nie wiadomo który kwiatek jest trujący i wystarczy że sok będzie miał na ręce i może go zjeść to się zaczęli podśmiewywać potem mówię że śpiących trzeba go położyć -to nie wcale nie śpiący.......
Więc powiedziałam że ja znam dziecko najlepiej i niech mnie już nie wnerwiaja wszyscy razem z m na czele wzięłam manele i do auta ........

no KU..A będą mi tu mój autorytet podważać.....przecież z takiego kw 🤢iatka to sraki może dostać wogóle co to za pomysł..........

• Mamusie
Hej kochane. My dzis fajny dzionek spedzilismy.
Maly grzeczny. Wiecie co po porodzie wazylam 53 a teraz juz 59 musze przestac tyle zrec za
Przeproszeniem.
Agami my tez nadal zabkow brak
Marika no najmondrzejsi tesciowie sie znalezli mowisz.
Nie przejmuj sie.
Agaaa a ty jak sie masz. Maz juz pojechal co.
Nova spokojnie jeszcze bedziesz siedziec z nami codziennie na forum.
Ja jutro sama do czwartku.
Aaa agami zycze super wczasow i szybkiej podrozy
A ile od ciebie jest nad morze

• Mamusie
Dobry wieczór 🙂
Marika masz rację ze mama ma zawsze rację 😜
NovaM prezesuncio piękną minę strzelił 🙂 A co do skoczków i chodzików to ja jestem na nie...
My dziś pierwszy raz kosztowałysmy kaszki jaglanej z jabłkami i chyba jest hit 🙂 Nie wiem dlaczego sobie wkręciłam że proso zawiera gluten i porcja kaszki to byłoby za dużo. A glutenu w tym nie ma 🤔

• Mamusie
u nas jest hitem deserek z hipa ryz z jablkami i malinami a smakuje jak malinowy by byl tylko i mlody tego nie zjadal on to pozeral caly sloik duzy wciagnal;D
ja sie juz pozegnam... tydzien bede bez neta bo dzwonilam do osrodka i niestety fifirifi nie ma wiec bez wifi nie ma forum 😞(( wiec zycze wam milego tygodnia... buziaki i do uslyszenia w sobote 🙂

• Mamusie
holi32 napisał(a):
Hej kochane. My dzis fajny dzionek spedzilismy.
Maly grzeczny. Wiecie co po porodzie wazylam 53 a teraz juz 59 musze przestac tyle zrec za
Przeproszeniem.
Agami my tez nadal zabkow brak
Marika no najmondrzejsi tesciowie sie znalezli mowisz.
Nie przejmuj sie.
Agaaa a ty jak sie masz. Maz juz pojechal co.
Nova spokojnie jeszcze bedziesz siedziec z nami codziennie na forum.
Ja jutro sama do czwartku.
Aaa agami zycze super wczasow i szybkiej podrozy
A ile od ciebie jest nad morze

Holi, ja też mam wage zajebista 😞 po porodzie udało mi sie sschudnąć do 63kg (po cześci zasługa w tym tej nadczynnosci tarczycy), ale jak tarczya sie unormowala od razu waga wrocila mi na wage sprzed ciazy czyli 71kg 😞 😞 😞 😞 no masakra, tak sie źle czuje w swojej skórze, ale ja nie moge sie opanowac i wpieprzam te slodycze...uzależniona jestem, z jednego nałogu (fajki) w drugi 😞 😠

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dobry wieczór 🙂
Marika masz rację ze mama ma zawsze rację 😜
NovaM prezesuncio piękną minę strzelił 🙂 A co do skoczków i chodzików to ja jestem na nie...
My dziś pierwszy raz kosztowałysmy kaszki jaglanej z jabłkami i chyba jest hit 🙂 Nie wiem dlaczego sobie wkręciłam że proso zawiera gluten i porcja kaszki to byłoby za dużo. A glutenu w tym nie ma 🤔

ja obecnie też nie chce mmiec chodzika...chociaz szwagierka mi ostatnio uswiadomila jaka towygoda....jak dziecko uczyie chodzic to caly czas chce sie przechadzac, a cos czuje ze moj kregosłup moze tego nie wytrzymac...wiec postaram sie bez chodzika, ale glowy nie daje sobie uciac ze go poźniej nie kupie

• Mamusie
Nova, no Paczek gościówka, ja minka na pierwszym zdjęciu, zajebista 🤪 🤪
Agami, udanego urlopu i szczesliwej podróży 🙂
u nas furore robi jabluszka z winogronami i twarożkiem z Bobovity, swoja droga jest naprawde pyszny , mi tez smakuje 🙂
Czy wasze dzieki lubią mięsne obiadki??bo moja nie przepada, zje kilka lyzeczek i zachowuje sie jakby miala to zwymiotowac. a jak zrobie warzywna to wcina az jej sie uszy trzesą. moze wege mi rosnie 😉

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Nova, no Paczek gościówka, ja minka na pierwszym zdjęciu, zajebista 🤪 🤪
Agami, udanego urlopu i szczesliwej podróży 🙂
u nas furore robi jabluszka z winogronami i twarożkiem z Bobovity, swoja droga jest naprawde pyszny , mi tez smakuje 🙂
Czy wasze dzieki lubią mięsne obiadki??bo moja nie przepada, zje kilka lyzeczek i zachowuje sie jakby miala to zwymiotowac. a jak zrobie warzywna to wcina az jej sie uszy trzesą. moze wege mi rosnie 😉

My jeszcze nie próbowaliśmy mięsnych ale w szafce już królik stoi 😉 więc może jutro skosztujemy 🙂

• Mamusie
NovaM Kajtulino cudny chłopak 😁 a jaki sprzęcior ma zajefajny 🙃

Marika miałaś rację!!! bo to my - Mamy wiemy najlepiej co jest dobre a co nie dla naszych dzieci, i na co mają albo nie mają ochotę.
Udka skończyły się piec o 1 w nocy, o 5 już byliśmy na nogach 🤢 a mąż koło 20 dojechał już na miejsce...

Holi no już sama zostałam... niestety

Agami życzę udanego wyjazdu 🙂 i zazdroszczę Ci tego morza.... aż się rozmarzzyłam 😎 buziaki dla Kubunia 😘

Aniqa co do mięsnych obiadków to Maciek uwielbiaaaa 🙂 zresztą on do tej pory pochłonął wszystko co się mu dało 😁 tylko z jednym były dwie próby - z dynią. ale za drugim razem wrąbał wszystko co mu dałam 😉

• Mamusie
hej z wieczora.Mila już śpi a Ł. z Julą na podłodze puzzle układają 😮 no o tej porze 😮 cóż.
Aniqa ja też daje z mięskiem obiadki i Mila lubi.możesz dajesz czegoś za dużo?? może mięska za dużo dajesz?? spróbuj dawać więcej marchewki i odrobinkę mięsa.czasami jak mi się zrobi za dużo pietruchy i selera to nie smakuje to najlepiej...a w ogóle to zaczęłyście dawać najpierw marchewkę czy deserki? podobno powinno się zaczynac od obiadków bo jak dzieci się przyzwyczają do słodkiego smaku to nie chcą później jeść.no nie wiem.moja lubi też bardzo jak rozpuszczę jej biszkopty (te długie) w deserku z odrobiną wody.tak zajada ze brakuje w miseczce 🙃 zastanawiam się czy już powoli nie odstawiać małej od cyca... strasznie czuje się źle z moją nadwagą a póki karmię to nie spadnie...już mnie to długo męczy a ten mój czasami jest taki niedelikatny że załamka normalnie....nie odstawie jej na już ale potrwa to ze 2 czy 3 miesiące ale już chyba ustale posiłki i cycek w nocy i na dokładkę zostanie...mam ochotę obciąć sobie te wystające schaby jakimś skalpelem albo chociaz nożem kuchennym 🤢 🤢 jakby to nie mogło samo się zniknąć...Milenka kończy dzisiaj pół roczku 😁 Nadia dla Tosi naj naj 🙂 no i wszystkich którzy mi umknęli ostatnimi czasy całuję gorąco :* wszystkim maluchom półrocznym buziaki gorące i sto lat!!