Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
dziewczyny 180ml wody 6 miarek mleka modyfikowanego i 5 łyżeczek stożkowatych kaszki mleczno ryżowej lub ryżowej 🙂
a Konsti śpi od 8 do 11/12 później od 13;30/14 do 15;30 jakoś i później ją trzymam 3 lub 4 godziny wszelkimi możliwymi sposobami do kąpieli 🙂 i wstaje rano 😉

Twoja córcia prawie cały czas śpi 🙂

żyć nie umierać po mamie to ma 😎

• Mamusie
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
dziewczyny 180ml wody 6 miarek mleka modyfikowanego i 5 łyżeczek stożkowatych kaszki mleczno ryżowej lub ryżowej 🙂
a Konsti śpi od 8 do 11/12 później od 13;30/14 do 15;30 jakoś i później ją trzymam 3 lub 4 godziny wszelkimi możliwymi sposobami do kąpieli 🙂 i wstaje rano 😉

dobre cechy odziedziczyła 🙃

• Mamusie
pammat napisał(a):
meliska napisał(a):
Dziewczyny a po obiadku albo deserku podajecie jeszcze mleko czy dzieciaki najadają się samym słoiczkiem?

najada się słoiczkiem 14:30/15 🙂 i nie daje jej mleka dopiero po kąpieli
a Konsti waży 7kg

czyli słoiczek, a dopiero później butla po kąpieli... a o której Wy się kąpiecie?? my 14 słoiczek obiadku + mleko, 18 słoiczek deserku + mleko i ok 21 po kąpieli mleko 180 ml, dopiero od kilku dni daję po całym słoiczku, bo tak dawałam po pół i właściwie nie wiem jeszcze ile ona tego mleka do tego wypija. No tak, ale kiedy Konsti ma jeść jak cały dzień śpi 😜

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
pammat napisał(a):

dobre cechy odziedziczyła 🙃

lekko 😎

• Mamusie
meliska napisał(a):
pammat napisał(a):
meliska napisał(a):
Dziewczyny a po obiadku albo deserku podajecie jeszcze mleko czy dzieciaki najadają się samym słoiczkiem?

najada się słoiczkiem 14:30/15 🙂 i nie daje jej mleka dopiero po kąpieli
a Konsti waży 7kg

czyli słoiczek, a dopiero później butla po kąpieli... a o której Wy się kąpiecie?? my 14 słoiczek obiadku + mleko, 18 słoiczek deserku + mleko i ok 21 po kąpieli mleko 180 ml, dopiero od kilku dni daję po całym słoiczku, bo tak dawałam po pół i właściwie nie wiem jeszcze ile ona tego mleka do tego wypija. No tak, ale kiedy Konsti ma jeść jak cały dzień śpi 😜

wstaje 6/7 je 150mleka później 11 150 mleka lub kaszka pózniej 14;30/15 je deserek lub obiadek i kąpiel 18/18:30 zależy jak zmęczona i wstedy je 180ml ona dba o linie 😎 😁

• Mamusie
My jemy co 3 godziny młody lepszy niż zegarek 😉
6 mleko
9 mleko -drzemka40 min
12 obiadek- drzemka 2 godziny
15 mleko drzemka
17.30 drzemka 30 min
18 deserek+gluten
19.30-20 mleko

Max 30 minut poślizgu........jak mu się zdarzy przespać.......i nie ma opcji by się nie upomniał że minęło 3 godziny 😉 😉 😉 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Pam to Konsti naprawdę dba o linie......

Aga fajowe foto 😉

ona od początku tak jak z cyca piła to samo ja się dziwiłam bo wasze tak często jedzą dzieci a ona nie 🙂 ale mojej siostry córka ma półtora roku i 10kg niecałe! 😉