Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ulka napisał(a):
chloe ja tak w glebi serca wiem ze to przez szczepienie tylko najgorsze ze tak jej zostało i sie nie zmniejsza nic i boje sie ze sie cos zrobi z tego lub ze bedą nacinac i ch wie co jeszcze im przyjdzie do głowy
i tez od teraz naleze do tych co będą kląc na szczepienia i nie zaszczepie na nic wiecej ponad obowiazkowe, zadna ospa , nic, w dupie mam

jesli to jest po szczepieniu o sie nic z tego nie zrobi, w sensie zlosliwienia czy cos nie ma szans!!
na pewno jak sie pojawilo tak sie zmniejszy i bedzie normalny wezel pachwinowy, niewyczuwalny. pamietam ze pisalas ze twoja karolinka tez miala odczyn po szczepieniu DTP, dosc dlugo, tak jak Julek, on mial 2 miesiace, a teraz ma po drugim juz miesiac. po prostu taki organizm i tak reaguje, ale wchlonie sie, spokojnie 🙂
gratuluje decyzji co do szczepien, lepiej pozno niz wcale 😆

• Mamusie
Ulka napisał(a):
a mialam jeszzce ochote na ospe...ale pokaże im teraz gest kozakiewicza jak mi ktos zaproponuje...

a tak nie chcialam sie chwalic ale napisze..bylam tez dzis na sesji z Karolinką bo mama chrzestna sprezentowała na prezent na chrzicny, pare fotek bedzie ale nic szczegolnego, pozatym pare to bedzie z 5 bo tak płakała ze nie dalo sie nic zrobic, bo mimo tego ze cały dzien przespala to chciala spac dalej i dupa z sesji ale 5 bedzie hahah ale to tez poczekam na foty!

to czekamy na foty!! 🙂

• Mamusie
hejka kochane moje teksty a sama tak jadę na te moje dziewczyny z pracy po jak się na nie popatrzy to tak jest!!! ale u nas w oświęcimiu takie teksty ludzie walą że hej!!!
Ulka kurczę martwię się razem z tobą ale nie mówmy o tak najgorszych scenariuszach kochana będzie dobrze!!!!
Agaaaa ty to masz z mackiem ehheeh dobry gość z niego mój wstał ze mną po 7 a teraz bawi się na macie siedzi ale już minęło jego niecałe 10 min i jojcydło się zrobiło i pewnie zaraz do spania pójdzie!!!!
Pikna pogoda zapowiada się!!!!!
A ja jak pomyślę o poniedziałku że małego mam dać teściowej to mnie brzuch boli a jechać mi się nie chce tam z małym bo ja się tam mega nudzę!!!
Co do Elusia to z moją mamą był grzeczny i zadowolony nie płakał!!!

• Mamusie
hej 🙂 wstałyśmy i jestem już po kawie i śniadanku 🙂 mała leży na macie i tak sobie myślę że Wam współczuje Waszych raczków 🙃 stojącego Maćka:P moja pierdoła to nawet sama nie siedzi... mamy czas mamy czas,czas nie goni naaaaas 😁:P mam humor z rana 🙂 ale mi go mama chyba zaraz popsuje jak weźmie mój rower 😠 ostatnio jest toksyczna jak nie wiem.była tydzień nad morzem.opalona jak nigdy w życiu! a i tak chodzi ciągle i ; to ją boli,tamto,zła bo coś tam,no kuźwa mówię Wam że zaraża mnie okropnie 😠 już jej powiedziałam,ze się zrobiła toksyczna...nie chce mi się z nią gadać nawet...a do tego bierze ten mój rower i nawet się nie zapyta,tylko jak swój bierze i ma w nosie 😠 i weź sie tu kłóć z nią jak ona ma najgorzej 😮 a późninej powie że z dziećmi nie zostanie 😠 eh... mamy wesele 1.09.12 no i oczywiście panieński wieczór i kawalerski.prawdopodobnie ostatnie już bo wszyscy pohajtani.co to teraz za polityka jest że tyle kasy trzeba na to wydać?? w sensie na te wieczory.składka 150zł. 😮 🤔 wiecie co...małżon 100zł na początek bo nie wiadomo czy nie więcej.na prezent najmarniej 400zł.a pieluchy 'nie w lesie,nie w lesie'...śmiać mi się chce i płakać 🤨

• Mamusie
Wanilia GRATULACJE dla córy za obroty!! widzisz a jednak nawet przed nami jesteście 🙂 my nie siedzimy. ja tam się nie martwiłam od początku,bo na każde dziecko przyjdzie czas 😉 Milenka nóżki podkula pod siebie ale tak delikatnie tak ze do raczkowania też nam daleko.chyba że zaskoczy mnie nagle jak Weronika Wanilie 😁 i wyskoczy jak Filip z konopii 😁

• Mamusie
oj powiem Wam, że Maciek ostatnio uregulował mi się z drzemkami 🙂
mam nadzieję, że nie zapeszę 😉

wstaje o 6 lub chwilę przed. do 7 sobie pośmiga, pobawi się, zje, potem śpi około godzinę, czasem krócej, czasem dłużej.
potem znowu ok 10-10.30 usypia 🙂
a potem śpi ok 13-14
no a jak wstanie to już nie śpi do kąpieli...
chociaż chyba tyle śpi tylko w te gorąca, bo jak chłodniej było to mniej spał

• Mamusie
Cześć 🙂
Ech i mnie dopadła dupa czasowa 🤢 Ale nie mogłam się oprzeć i do Was nie kuknąć... a no sofie 3 suszarki prania leżą, a niech leżą 😜 W ogóle chałupa zaczyna mi brudem zarastać, jak Julka w wannie siedziała to z leksza ogarnęłam łazienkę... a co tam mieszkanie jest do mieszkania a nie do sprzątania 😉 A w robocie mam masakre... w tym tygodniu "wylosowałam" zajebiaszczą zmianę na 4.30 😮 😮 😮 i tak co rano wyglądam właśnie. A dziś to już w ogóle odlot, bo mój na nocce i rano się tylko w drzwiach miniemy i się modlę, żeby mi tylko Jula dała pospać, a mój się pewnie modli, żeby rano dała mu pospać... a ostatnio uwielbia przed 7 już być na nogach, więc niecałe 3 godziny snu 🤢
Wanilia gratuluje Weronice tych obrotasków 🤪 pewnie mamunia przeszczęśliwa 😘
Ulka będzie dobrze 😘 bez czarnych scenariuszy. Więcej tu pesymistek niż optymistek, ale co by się nie działo to zawsze nasze dzidzie i ich mamusie bez szwanku wychodzą... nooooooooo w końcu to szczęśliwe forum jest 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Aga co oznacza "Sciałkocze"? 🙂 🙂 Wiesz co coś dzieci chyba dziś mają, moja też cały dzień się mnie domagała, jak byłam dalej i musiała do mnie dojść to raczkowała i płakała. Trawa ją kłuła 😮 Meczu to z mamą spokojnie obejrzeć nie mogłyśmy bo tak się darła.A u sąsiadów chłopcy też ryki odstawiali.
Meliska a ty Julkę samą w wannie możesz zostawić?
Ja tu wnienki nie mam, kąpie w duuużej misce ale Yasmine nie siedzi nawet na podłodze sama więc nie ma mowy żebym ją puściła.
No i gdzie ty pracujesz, że takie zmiany?
Holi też tak mam, że ktoś nic mi nie zrobił a zdzierżyć nie mogę człowieka 😜