Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
ale sie wkurzyłam 😠 😠 napisałam długiego posta i nagle sie okazało ze prąd odłączyli,po czym go właczyli i o.cały post poszedł sie jeb.. 😠 😠 😠 no i Mili właśnie wstała i je kasze.wczoraj ją do Julki pokoju przenieśliśmy bo chciała 🙂 co prawda przyszła z płaczem w nocy ale ją odniosłam i spała dalej.teraz też mnie wołała jak wstała.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
tak mi zleciał ten tydzień szybko ze w szoku jestem 😮 sprzątanie mam 2 razy w tyg a w tym jadę jeszcze z babcią do szpitala onkologicznego do warszawy. moja babcia ostatnio źle sie czuje...wymiotuje co jakiś cza i brzuch ją boli...usg brzucha będzie miała 12 marca czy jakoś tak.w ogóle to ma raka piersi i już kawałek piersi ma ujętej i tak ciagle coś jej sie przypałęta...pomaga mi,z Milenką zostaje a jakby nie ona to nie miałabym jak sprzątać...jedna Pani zaoferowała ze mogłabym Milkę brać ze sobą ale tam jest duży pies,schody...wiecej czasu poświeciłabym małej niż na sprzątanie 🤢

• Mamusie
ale dziergacie od rana ...szok 😉

Wanilia gratuluję wyspania ....należało Ci się .... 😉

Aga Maciuś się rozkręci ..... 🙂 dajcie mu czas ... 😘 😘 😘

Agami dobrze że wróciliście do zdrowia 🙂 ja jeszcze nie pisnełam w pracy słówka .....może po 19 marcu wtedy mam wizytę ...nie mam natchnienia....i troszkę obawiam się reakcji 🤔 bo znów będą musieli przejąć moje obowiązki ... 😎 😜 a pozatym mam od stycznia nowego dyrektora...i jeszcze się nie "zaprzyjaźniliśmy..." 😜 😜 😜 😁 po wizycie pewnie już będę musiała iść bo to już 4 miesiąc się zbliża i brzuszek w spodniach już czuję.... 😉 😁 🙃

• Mamusie
Tak Wanilia dzis 5.20 😉 a teraz moje dziecko juz spi 😮 usnela przy niekonczacej sie opowiesci o literkach, ktore u n'as rozbrzmiewaja od 5 dni!

Witaj Asia! Babci twojej zycze duzo zdrowia!
Milenka tak sama z siebie opusci pokoj rodzicow na to wyglada, wspaniale. :-)

Ja z Myszka nadal spie i jest mi z tym zadziwiajaco dobrze 😎

• Mamusie
Hej 🙂

W pracy kocioł, drugie śniadanie jadłam o 17.40 😉 ale ja lubię takie dni. Czuję spełnienie wtedy 😉

A my nie naciskamy na Maćka, chodzi też o to, żeby nie było mu potem coraz trudniej. Ćwiczymy trochę mięśnie uda, bo to one są osłabione bardzo.

Agami dobrze, że już lepiej 🙂

Maciek już prawie śpi, chociaż jeszcze jestem koło łóżeczka.

• Mamusie
Marika ciagle zapominam Ci odpowiedziec : jestem u rodzicow do soboty. Mialam wypoczac i wylaszczyc sie: fryzjer, kosmetyczka, shopping....tymvzasem moja mama stwierdzila ze nie podejmuje sie zostawania z Hubertem 🤨 Przykro mi ale w sumie sie nie dziwie : Mlody zaczyna wyc jak tylko znikne z pola widzenia i nie ma opcji zeby przestal poki sie nie pojawie, czas tu nie gra roli. No chyba ze po 2, 3 h padlby z wyczerpania. Tak wiec wyjazd do bydg 40km odpada a tam moj ulubiony fryzjer....
Werka dostala dzis dwie pilki i zadnej juz nie ma. Pietwsza skulala sie w parku po schodach po czym raczyla skrecic prosto do rzeczki i odplynac. Druga przywiozl dziadek i nawet sie zdazyl z wnuczka pobawic zanim pilka zajal sie pies, grrrr. Dodam ze kundel ma dwie swoje pilki tutaj i o ile ta utopiona mnie nie ruszyla to na psa jestem wsciekla

• Mamusie
Dobry wieczór mamusie 🙂
Mało mnie ostatnio i nawet nie mam sensownego wytłumaczenia ☺️...
... no chyba, że deprecha...

Basieńka tulę 😘... odpoczywaj... wierzę mocno, że wszystko będzie dobrze 😘
Brzuszki moje Marika, Agami dbać o siebie i pracodawców dłużej w niewiedzy nie trzymać 😉
Agaa ucałuj Maciejkę 😘... lada dzień będzie ganiał 😉
Wanilia wyspać się raz na 2 lata... ot sztuka 😉... życzę więcej takich nocek przespanych 😘
Coq szkoda, że jak kochaś odchodził w siną dal to psa nie zabrał 🤢... a sąsiadka się odnalazła?
Aniqa matka certyfikatu gratuluję 😉
Holi jak po wizycie?
Asia babci zdrówka 😘

... doła mam przeokropnego i normalnie ryczeć mi się chce przez robotę tą moją 😞... tel od klientki na infolinię, że sobie łapki w zgniłej papryce uciapkała... przyjeżdża boss na zwiad i jeszcze komentuje, że odpowiedzialnych 2 zastępców tego dnia było... ja na punkcie ow mam hopla, więc tym bardziej mnie to ubodło... i dziś wjeżdża ponownie i znajduje co?... zgniłą paprykę... a ja pół godz szybciej wyszłam do domu... a już tak skrupulatnie w tych paprykach grzebałam... może się nakręcam, ale normalnie czuję jak mi się szubienica na szyi zaciska... już kiedyś ktoś u nas poleciał za coś podobnego... ot tak dla zasady...
najlepsze to jakbym ja tylko faktycznie ow miała, ale ja zapie*** po całym sklepie łącznie z siadaniem na kasę i na te ow to zdarza się, że czasem tylko z doskoku jestem... a rano cały kramik z warzywami se sama wyłóż... jakieś 3 - 5 palet, jakieś 200 - 300 kartonów, karton średnio 10 kg... czyli jak Wy otwieracie oko po usłyszeniu budzika to ja już średnio 2 tony przewaliłam 🤢... ja sem miszczu 🤢 🤢 🤢
Aż się do pracy jutro boję iść 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴 🥴
No te se wyrzygałam... lepiej mi?... nie!!!!!!!! 😞 😞 😞

• Mamusie
Hej,

bylam dzis u lekarza bo mnie kaszel bardzo niepokoi i powiedziala ze na plucach ani oskrzelach nic nie mam. Co nie zmienia faktu ze kaszel dalej jest.
Dzis dodatkowo doszlam do wniosku ze nie wazne ile bym cwiczyla i jak bardzo sie trzymala diety zawse waze tyle samo i nie umiem schudna. A tu co od kiedy jestem w ciazy -5 kg i dalej idzie w dol. Czyli wynika z tego ze na mniej najlepszy sposob zeby schudnac jest byc w ciazy 😉
meliska nie przejmuj sie bedzie dobrze. czasem jest ciezej zeby potem znowu moglo byc lepiej 😘
wanilia ciesze sie ze u Ciebie sie to w sumie dobrze skonczylo i Hubert urodzil sie zdrowiutki. Ja przeziernosc miala w normie w gornej granicy ale w normie. Lekarz mi powiedzial ze i tak prenatalne mam w pakiecie lekarskim wiec zeby sobie zrobila i zrobilam. Po czym wyszla ta cala historia... jak sie skonczy sie okaze. Poki co wogole staram sie o tym nie myslec. Pewnie do momentu kiedy nagle zadzwoni mi telefon z nieznanym numerem telefonu. Co do wiary to teraz nie wiele zalezy juz odemnie. Zostaje czekanie na wyniki. Nie nastawiam sie na nic, choc analiza czy w razie W przerwac ciaze zawsze gdzies tam z tylu glowy jest. Ciesze sie teraz kazda chwila z bablem w brzuszku i Florem, ktory jest rozrabiaka na maxa.
aaagaaa trzymaj sie, bedzie dobrze 🙂 czas leczy rany i mozka wkrotce wroci do normy 🙂
Agami ciesze sie ze u Ciebie dobrze.
Marika i Agami po co sie przejmowac jakimis reakcjami szefostwa. Przeciez wiadomo jestescie mlode i dzieci beda sie rodzic... Moj szef sam ma 3 dzieci w tym jeden syn ma 3 corki, drugi syn juz ma jedna corke i druga i drodze, a jego corka tez jest w ciazy i w Czerwcu urodzi synka 🙂 to jest norma. Pamietajcie ze im szybciej o tym powiecie tym lepiej dla Was. W koncu kobiety w ciazy sa uprzywilejowane i pracodawca ma obowiazek zapewnienia Wam takiej pracy zeby to nie byla zbyt intensywna. Dopoki go o tym nie poinforujecie moze kazac Wam robic wszystko nawet dzwiganie do 20 kg....

• Mamusie
Meliska przykra sprawa z ta papryka...To rzeczywiscie dolujace ze czlowiek zapieprza jak dziki osiol a przez polaczenia zgnitka ze zbukiem (chodzi mi tu o zestaw papryka i klientka) wychodzi na nieroba. Sciskam wirtualnie a mniej wirtualnie to sie moze zdzwonimy jutro, co? 😘 na imageshack spojrze jutro bo jestem na tel i przy probie logowania cos dziwnego sie dzieje
Agami trzymam kciuki za rozmowe w pracy -bedzie dobrze!
Holi i jak po wizycie?

• Mamusie
Basiu zostaje czekanie ..., ale ciagle Wam zycze najlepszych wynikow jakie mozliwe!
Meliska wspolczuje tego stresu w pracy i strachu sa zgnile papryki 🤢 tym bardziej, ze tyle pracujesz i zaczynasz dzien w nocy 🤔 A skwitowalas swojego posta bosko 😉
Wanilia jak tak czytam o uwieszonym na Tobie Hubercie, to mi sie moja frustracja przypomina z Polski, chcialam tam sie jakos zrewanzowac za moja niobecnosc- sprzatanie i wszystko inné przed swietami, a Jasminie zniknac z oczu nie moglam....Twoja sytuacja jest o tyle bardzïej problematyczna, ze masz jeszcze drugie dziecko.
A do fryzjera nie moglaby z Toba mama pojechac...i z dziecmi? Ja w taki sposob sie tam dostalam.

A Meliska image tam Ci pokazuje trzy opcje profil do wybrania....dwie platne i jedna gratis na 30 dni....mnie sie chyba juz skonczyla, bo zdjec juz nie move wgrac zadnych.

• Mamusie
Dzień dobry bardzo 🙂 kolejny słoneczny poranek 🙂

Meliska jakie to wszystko głupie, masz problemy przez paprykę. .. tyle harujesz, chyba Ty i Basia najwięcej pracujecie z nas wszystkich. I naprawdę jestem pełna podziwu dla Ciebie za Twoje godziny pracy.
Buziak Mamuśka, na pewno teraz żadnej zgnilizny nikt nie znajdzie 😘

Basia wierzę z całego serca, że wniki będą pozytywne 😘

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Coq ja tez nie pracuje 😉 chociaz momentami odgrazam sie Hubertowi ze mu znajde nianie i wroce do pracy 😜

bry bry....

laski z tym waszym nie pracowaniem ... 🤔to hmmmm mówicie co chcecie 😜 😉 ale ja tam swoje wiem 🙃że czasem w pracy szybciej znajdę czas na zjedzenie śniadania nie mówiąc o wypiciu kawy w spokoju 😜 😜 😜 😜 tak więc i Wam życzę takiej chwilki dla siebie 😘 😘 😘