Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dobry wieczór 🙂
A nam już ostatni zastrzyk został... ostatni!!!... uffff
I Jula do zdrowia wraca 🙂... zaczęła jeść i nie gorączkuje już 🙂 🙂
Holi Elusiowi też życzymy, żeby katar szybko odszedł 😘
Wanilia fotki powalające 🙂 Hubert pyziolek mały 😉 a Werki to aż mi szkoda jak pomyślę, że lada dzień po piaskownicy będzie 😁 I spokojna Twoja rozczochrana... u nas w przychodni to jak żyję jeszcze nie udało się wejść na umówioną godzinę 😉
Do wyrka spadam, bo rano trza wstać... piguła na zastrzyk przyjdzie 😠

• Mamusie
Zdjęcia cudne!!!!!
Naszego rodzynka 🙂 i ślicznej siostrzyczki 🙂
Yasminka urocza na tym paszportowym....taka zawstydzona..... 😉 a bajki też je mamy 😉 uwielbiamy 😉

Dobrze że choruskom lepiej 🙂 jeszcze Elusiowi oby szybko przeszło!!!

Aaaaaaaaa piaskownica na łeb bije Rite!!! 😉 ciekawe co u niej.....???

Beata!!!!???????????

Ja już h siostry.....

Katowice też dziś zaliczone bo byłam w Ikea Misiek dawał tam czadu po 2,5 godz w aucie....latał jak szalony aż w końcu znalazł dziecięce łóżko z pięknym liściem nad łóżkiem i wtarabanil się tam i mi mówi " nyny" ..... 🙂 i leży zadowolony..... 🙂 wszyscy się śmiali z gościa 😉 no cyrk 🙂

• Mamusie
Hejka
Marika no nieźle że Misio tak w ikei szalał a na koniec w łóżeczko się wpakował hehe dobry jest!!!
Eluś w nocy się troszkę przebudzał i ma glutki i kaszle go dosyć ale vdajemy syropki więc myślę że przejdzie!!!
Meliska super że Juleczce już przechodzi i ostatni zastrzyk nareszcie !!!

• Mamusie
A ja się nie przywitałam ☺️ Dzień dobry 🙂
Zapomniałam odpisać : nasz dom nie jest duży tylko fundament wysoki bo w 97 była tam woda więc postanowiliśmy podnieść dom o pół metra. Teraz to spore koszty były, min dlatego tyle piachu weszlo ale przynajmniej będziemy spać spokojnie 😉 No i pewnie ten garaż przy domu sprawia że jest wrażenie że całość ogromna

• Mamusie
marika - niezle, julek tez szaleje w ikei jak nieraz jestesmy!!!

meliska - dobrze ze juz julci lepiej, oby nie przedluzyli jej antybiotyku skoro dopiero dzisiaj jest poprawa a to juz koniec zastrzykow!!

a mnie wyszla znowu ta cholerna bakteria GBS w ymazie i dostane antybiotyk w trakcie porodu co wiaze sie z tym ze nie moge rodzic do wody tak jak poprzednio,a to znowu wiaze sie z tym ze zaczyanm sie stresowac, bo tak to juz wiedzialam czego sie spodziewac... 😞

wanilia - bo wy zasypujecie wnetrze piaskiem? to dlatego tyle wyszlo, my sypalismy rodzima ziemia bo mielismy jej baaardzo duzo i tylko w ogol rur i na samym wierzchu piasek. moze rzeczywiscie przez ten garaz taki duzy sie wydaje. wy macie sofie dobrze pamietam, czy wasi rodzice?

• Mamusie
Moje dziwcze wlasnie zazywa kapieli 🤔 😎
Wczoraj tak jej sie spodobala zabawa z klockami w wanience, ze jak teraz je wyczaila to zazyczyla sobie lac wode wode do wanny 🙃

Maliska super, ze juz z Julka lepiej, ze apetyt wraca 🙂
Marika z Michala madry chlopiec, jest lozko, chce sie spac to logiczne, ze mozna isc nyny 😉 😁
A wlasnie u nas za rok w lipcu maja otworzyc Ikea. Wiec moze nasze umeblowanie mieszkania sie jeszcze do lipca przeciagnie 😜 Ale super, ze ma byc, bo teraz to jakies 150km trzeba jechac do Ikea w Sainte-Etienne.

Czy ktores dzicko opanowalo juz sztuke pedalowania?

Wlasnie, wlasnie Beata tez wolam! Prosze czesciej sie tu meldowac!

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Halo
Moje dziecko wali do mnie po imieniu:-S od rana tylko slysze Ania,Ania...no swiat sie waliB-)
Wyjelam wczoraj rowerek biegowy,co mala na roczek dostala,ale jeszcze za duzy jest,na wiosne mysle ze bedzie ok

Masz proste do wymowy imie Aniu 😜 A pewnie wszyscy tak Ciebie nazywaja to co sie Kalina wylamywac bedzie 😉

• Mamusie
chloe napisał(a):

wanilia - bo wy zasypujecie wnetrze piaskiem? to dlatego tyle wyszlo, my sypalismy rodzima ziemia bo mielismy jej baaardzo duzo i tylko w ogol rur i na samym wierzchu piasek. moze rzeczywiscie przez ten garaz taki duzy sie wydaje. wy macie sofie dobrze pamietam, czy wasi rodzice?

nam z kolei ziemi brakuje i bedzoiemy musieli kupowac zeby wyrownac poziom dzialki z droga 🥴 projekt tuluza v mamy. co do porodu to sie nie przejmuj - zobaczysz ze pojdzie szybciutko za drugim razem 🙂