Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
hej
juz 18, czas sie przygotowywac, a mnie glowa boli 😞wzielam tabletki, mam nadzieje, ze przejdzie bo do tego chce mi sie masakrycznie spac.
Kalina zrobila dzisiaj sama pierwszy raz siku na nocnik ! poprostu usiadla na niego i sie wysikala 😮 fakt, ze w rajstopach 😉 ale to nic, licza sie checi.

A mnie też dziś cały dzień głowa boli. 🤢
Brawo dla Kaliny 😆 Jaśmina kategorycznie odmawia siadania na nocnik...pewnie z rozmiarem pampersów do 6 dojdziemy, masakra. 🤨

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
hej
juz 18, czas sie przygotowywac, a mnie glowa boli 😞wzielam tabletki, mam nadzieje, ze przejdzie bo do tego chce mi sie masakrycznie spac.
Kalina zrobila dzisiaj sama pierwszy raz siku na nocnik ! poprostu usiadla na niego i sie wysikala 😮 fakt, ze w rajstopach 😉 ale to nic, licza sie checi.

Fajnie będzie miłej zabawy!!!! 🙂
Choć ja szczerze cieszę się z mojego pizama party z moimi facetami 😉
Brawo a to nie nosi pampersa....u nas dalej siku tylko po spaniu uda się do nocnika....ale dobre i to bo szału nie ma i muszę namawiać by się wysikal łaskawie sam od siebie to się nie zdarzyło.....więc tym większe brawa dla Kalinki aaaaaaaaa no i raz dopiero raz kupa złapana... 😜

• Mamusie
Meliska pamiętasz jak Ci mówiłam, że nie daleko Ciebie mieszka moja kuzynka? I tak dzisiaj jak rozmawiałam z nią przez telefon to coś tam ona o policji mówiła bo jej mąż od niedawna jest policjantem. No i pracuje chyba razem z Twoim. Przemek ma na imię 🙂 jaki ten świat mały 🙂

• Mamusie
Bry 😉
Co się z Wami dziewczęta dzieje??? już koniec świąteczno - sylwestrowych szaleństw!!!... ja tam się cieszę, że mam to już za sobą... dla mnie to inteeeensywny okres 🤢... na szczęście dziś wolne... więc rok nie zaczął się aż tak źle 😉
Wanilia gratulujemy Hubciowi pierwszego ząbka 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Meliska pamiętasz jak Ci mówiłam, że nie daleko Ciebie mieszka moja kuzynka? I tak dzisiaj jak rozmawiałam z nią przez telefon to coś tam ona o policji mówiła bo jej mąż od niedawna jest policjantem. No i pracuje chyba razem z Twoim. Przemek ma na imię 🙂 jaki ten świat mały 🙂

nie mogę się z Tobą nie zgodzić 😉 jest nowy glina 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
Bry 😉
Co się z Wami dziewczęta dzieje??? już koniec świąteczno - sylwestrowych szaleństw!!!... ja tam się cieszę, że mam to już za sobą... dla mnie to inteeeensywny okres 🤢... na szczęście dziś wolne... więc rok nie zaczął się aż tak źle 😉
Wanilia gratulujemy Hubciowi pierwszego ząbka 🙂

Ja też się cieszę że święta za nami 🙂 teraz byle do wiosny 😜
Bo jak mam się na spacer zbierać to mi się słabo robi

• Mamusie
helooo
🙂

spoko spoko święta i po świętach a u nas weekend urodzinowy.....szczerze kiepski termin mają nasze dzieciaczki na urodziny....mikołaj .....choinka....i urodziny w tej lub innej koeljności 😉 😜
mimo wszystko muszę się wyrobić z drugim co by znowu na grudzień/ styczeń nie trafiło 🙂

HUBCIOWi gratki ząbka!!! wrzuć fotkę mamcia 🙂tego pierwszego jedynego w swoim rodzaju ząbalka 😎 😘

• Mamusie
Hubert chce mnie dzis wykonczyc...nie spi dziadyga jeden jeszcze 🙃 Marika zabek juz na wierzchu ale jeszcze niefotogeniczny 😜 Dam mu jeszcze chwile pokielkowac i jak bedzie nieco wiekszy to sprobuje ustrzelic 😉 Generalnie w buzce rzeznia, obstawiam ze w ciagu tygodnia bedziemy mieli wszystkie jedynki
Dziewczyny przeczytalam ostatnio "jak mowic rzeby dzieci nas sluchaly..." i jestem w szoku bo to dziala. Dzis w ciagu 2 min opanowalam histerie w lozeczku z serii " nie pac nie pac" i Werka dala sie przykryc kolderka, powiedziala papa i po chwili zasnela. Rozmowa wygladala tak: widze ze jest CI bardzo smutno. Nie chcesz jeszcze spac? NIE . Wolalabys sie jeszcze pobawic? TAK . I poczytac ksiazeczki? TAK. i poogladac bajke? TAK ( w miedzyczasie koniec placzu). Ok, rozumiem ze jest Ci smutno ale kednak pora isc spac, mama i tata tez chca odpoczac, jest pozno. Poza tym milo jest sie przytulic do poduszki, prawda? TAK blablabla jeszcze chwilke i moglam wyjsc. Jestem w szoku ze Weronika byla w stanie rozmawiac o swoich emocjach

• Mamusie
hejka kochane!!!
Widzę że wszyscy ładnie powitali nowy rok!!!
U nas ok ale następnym razem nie pojdę już do tych znajomych po raz 3 sparzyłam się na nich !!!
ZERO GOścinności z ich strony
Teraz uwaga odstąpili nam swojej sypialni ale tutaj uwaga fujjjj nie przebrali pościeli nowej tylko spaliśmy w ich smierdzącej pościeli ze sierscia bo oni z psem spia myslalam ze padne i oni nawet sie tym nie przejeli ale ja nie zwracałam uwagi!!!
Wanilia no powiem ci że taka rozmowa o emocjach z dzieciekiem działa dzis tak zrobiłam jak Elis kredi chcial wziac do spania i po rozmowie szczerej oddał kredki i połozyl sie hehe

• Mamusie
U nas dziś księciunio z kolędą był... ufff to teraz na 2 lata mam spokój 😉
Wanilia przy następnej sposobności wypróbuję 😉 niestety u nas rozmowa taka bystra nie będzie... aczkolwiek Jula codziennie jakimiś nowymi dźwiękami mnie zaskakuje... ostatnio przez telefon powiedziała mamie PA PA 🙃... wiem, wiem dla Was żaden szał 😜, ale dla mnie miód na serce 😉