Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
co do mierzenia temperatury to ja mierzę elektronicznym termometrem w pupie i odejmuje 0,5 stopnia

Agami my jak teraz byliśmy u lekarza to mimo, że nie było gorączki to w razie gdyby się pojawiła kazała kupić paracetamol w syropie. od 3 miesięcy jest. Maciek jeszcze nie miał wtedy.

• Mamusie
Heja 🙂

Coq ja jestem chętna na podmiankę 😎 Ja za Ciebie po mieście się poszlajam, a Ty za mnie sobie przed domem na słoneczku posiedzisz oki 😉 ???

Agami Ty to masz przeboje z Kubuniem 🤨 Współczuję lalka 🤨 😘

Dorianna Ty silna babeczko szacun wielki i dla Dorianka buziak wielki 😘

Aaagaaa Ty byłaś w swoim domku i marzyłaś dzisiaj 🙂
...a ja ze 4 godziny z przerwami na moim piętrze okna myłam po zimie i po tynkowaniu 😠

Niunio mój na dworku dzisiaj był od 11:00 do 18:00 🤪
Z jedną przerwą na karmienie i zwiedzanie swojego przyszłego pokoju hehe 😎
Było u mnie jakieś 20stopni w cieniu więc nie ma co malucha w domu kisić 🙃

Aaa...no i w końcu moją suczynę wyprałam 🤪 🤪 🤪
...bo jak ją głaskałam już ostatnio to jej sierść bardziej przypominała jeża niż psa 😜

Padam na twarz dzisiaj...Kajtuś wykąpany, nakarmiony i już śpiocha 😎
Ola w trakcie szykowania do spania 🙂
Teraz tylko ja się ogarnę no i do wyra 😎

Spokojnych nocek Mamity 😘

• Mamusie
Hej,

My dzis tez duzo na dworze od 11:30-17:00 🙂 z jedna przerwa na karmienie 🙂
Co do mierzenia termometrem to my mamy taki do czola, ale nie wiem czy dobrze dziala. Zwykle malemu wskazuje 36,4 albo 36,6 a mi kolo 36, wiec nie wiem czy dobrze mierzy.

Teraz maly wlasnie zjada drugiego cyca i potem spac 😁

• Mamusie
NovaM napisał(a):

Aaagaaa Ty byłaś w swoim domku i marzyłaś dzisiaj 🙂
...a ja ze 4 godziny z przerwami na moim piętrze okna myłam po zimie i po tynkowaniu 😠
:

u mnie do tynkowania został tylko salon 🙂
a okna mam zafoliowane 😁 żeby nie trzeba było ich skrobać 😜 folia zostanie zdarta już po malowaniu 😁

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
aaaa pochwale sie jeszcze czyms. Dzis Florkowi machalam gryzaczkiem przed oczami, a ten podniosl raczke i chwycil go 😁

No to tak trzymac Florku 😆

Moja corka urzadzila dzis mi cyrk po kapieli, ledwo ja uspokoilam. Jak juz usnela odlozylam do lozeczka, butelka w dziobek i ze 150 ml zjadla chyba w pol godziny 🙂 Chyba ajlepiej jej sie je w lozeczku jak butelke jej w olderke opatule i sobie lezy i szama.

Nova no bym sie zamienila z checia!!! Juz mam dosc tych samych drog, samochodow...Do parku Koguta mam za daleko, do parku Monjuzet daleko i w dodatku wielka gore trzeba pokonoc, wiec tam tylko w weekend na piknikowanie. A mnie sie marzy ogrod, gdzie w byle jakich gaciach mozesz wyjsc z kawa w lapce i nie martwic sie, ze bedziez daleko a tu dziecko sie obsruta 😜

• Mamusie
Rita napisał(a):
wielkie brawa dla Florka 🙃
Majcia też już wykąpana,nakarmiona i śpi, Adam na zakupy pojechał (napisałam mu na liście kwiaty-może przejdzie hehe) a ja zaraz też pod prysznic i na film jakiś
buziki i spokojnej nocki 😘

Zainspirowalas mnie!!! 🤪 🤪 🤪 Teraz tylko wyczekiwac okazji, kiedy to on bedzie robil zakupy 😁

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Basienka84 napisał(a):
aaaa pochwale sie jeszcze czyms. Dzis Florkowi machalam gryzaczkiem przed oczami, a ten podniosl raczke i chwycil go 😁

No to tak trzymac Florku 😆

Moja corka urzadzila dzis mi cyrk po kapieli, ledwo ja uspokoilam. Jak juz usnela odlozylam do lozeczka, butelka w dziobek i ze 150 ml zjadla chyba w pol godziny 🙂 Chyba ajlepiej jej sie je w lozeczku jak butelke jej w olderke opatule i sobie lezy i szama.

Nova no bym sie zamienila z checia!!! Juz mam dosc tych samych drog, samochodow...Do parku Koguta mam za daleko, do parku Monjuzet daleko i w dodatku wielka gore trzeba pokonoc, wiec tam tylko w weekend na piknikowanie. A mnie sie marzy ogrod, gdzie w byle jakich gaciach mozesz wyjsc z kawa w lapce i nie martwic sie, ze bedziez daleko a tu dziecko sie obsruta 😜

no to dobrze, ze zjadla znowu 150ml, zobaczysz jeszcze ja utuczysz:-)